Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Dinzo,am vazut pozele cu dintzosul shef.E un scump si un smecheras,dupa cum il vad.

Gio,sanatate multa va doresc si astept si pozele voastre.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, avem vesti:

am zarit o gaurica in gingia lui David, ne inscriem si noi pe locul cincizecisi in clubul iepurasilor , in curand!!!

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

DANA, chiar ca ati facut progrese! Noi inca stam pe ganduri, ori fundul ori capul sus, iar de stat in poponeata nu ne place, ne-am tot duce!

GIO, ce faci? Si tu ca Lili, demoralizezi si manipulezi boborul, sa stea si sa se gandeasca de n-spe ori inainte de-a trece la bb 2! Tu nu vezi ca fetele-s hotarate, si ca doar o chestiune de timp ?

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

hello fetelor, ce mai faceti?

noi ne-am intors azi in Bucuresti, unde am gasit ploaie si vreme urata. am venit de urgenta fiindca s-a nascut azi dimineata "finutzul" nostru (a nascut o prietena, un baietel pe care il vom boteza noi).

acasa am gasit dupa 2 luni de absenta, majoritatea florilor ofilite, desi socrela "jura" solemn ca a trecut pe la ele si le-a udat periodic. bine ca mai traiesc pasarile si pestisorii.

in rest deocamdata bine...o sa mai citesc putin si revin...
va pup

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Alinuk: Sa stii ca nici la noi nu a fost usor. Ne-a luat cam un an. Faceam chisturi pe ovare, cand pe dreptul,cand pe stangul. Cand, intr-un final ne-am luat gandul, s-a intamplat. Si ma astept ca si data viitoare sa fie la fel, insa o sa incercam pana "iese" iar.

Ne-am gandit ca cea mai buna solutie pe vremea asta urata ar fi sa mergem la nana. Asa ca ne-am dus acolo si am dormit ca " trenul" si cand ne-am trezit am plecat acasa. Vedeti ce bune maniere avem? Am ajuns acasa acum doua ore, picam de somn dar refuzam sa ne culcam si suntem maraiti.

Azi am descoperit un truc nou. Alice a mea rade de moare cand stranut, asa ca de vreo ora "stranut" intr-una.Nu m-am "mascarit" atata in viata mea.

Mergi la inceput

MARYBELL, bine ati revenit, cum a fost calatoria? Imi pare rau pentru florile tale, imi dau seama ca esti necajita, poate mai salvezi vreuna dintre cele care nu s-au ofilit de tot, le faci o baie generala (le scufunzi in apa cu ghiveci cu tot). Vorba ta, bine ca n-ai gasit si pestii cu burta in sus si pasarelele moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si pentru ca eu pe unde bananai adun mesaje de la colege carora le dam f rar de urma, hai sa va spun cate ceva despre bits:
mey am ras cu barbata-miu caci si la tine vad ca e la fel ca la mine.Ken figurant,Amon plange in patut iar eu facand ture cand sus la ala mic cand jos la asta mare.Ken de cand am inceput cu diversificarea vrea si el sa i se dea in gura si refuza sa manance singur,iar pt mine mi-ar mai trebui o mana ca sa apuc sa ma hranesc.Amon doarme la fel ca Amon,pe o parte,fara suzeta e mort si tot asa are un prosopel mic care si-l pune la nas.mey cred ca de vina e zodia parca-s la indigo.cand e Ken de fatza nu prea pot sa-l dragales ca se baga in sufletul meu si uite asa asteapta si bietul Amon sa-i vina randul la pupaceli si alte jocuri.abia astept sa inceapa caminul sa ma ocup si de Amon asa cum m-am ocupat de Ken cand era mic caci in sufletul meu asta imi doresc.nu as vrea sa fac diferente intre ei si vreau sa-i cresc la fel atat cat imi sta in putinta.te admir ca mai ai timp sa stai pe net caci eu una rar tare de tot reusesc.am mai citit din urma pe la stelute dar nu reusesc sa mai postez. va pupic si iti doresc putere mami si rabdare ca sa-i cresti! Mi-a mai scris ca de luni Ken va merge la camin, Amon cateva ore la clubul sportiv la care lucreaza, si ea spera la ceva mai mult timp pentru sine. Amon papa de rupe, desi s-a intarcat singur pe la 5 luni. Are 10 kg si e tare ambitios, caci si el isi doreste sa mearga repede in picioare, desi Ken a facut-o abia pe la 10 luni. Au fost 3 luni in Romania, au fost si la mare, s-au gandit la mine , insa i-a fost tare greu sa le coordoneze programele si sa ajunga si la Mangalia. Au ajuns inapoi in Japonia abia de cateva zile si "se refac" dupa drumul lung.

Sa mai mai ziceti ca nu va tin la curent cu stiri din lumea larga!

In ce moneda ar rebui sa deschid cont la moneybookers pt donatiile lui Darius?

gio - deci nu numai la mine e asa, o spune si Bits...hmm, macar nu sunt singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dinzo - cu ce ti-am gresit mama? vrei sa fac acum, la batranete torticolis? Ia intoarce matale pozele alea, ca "me doare gatu'"!

Dana - sa inteleg ca rodea Lucas dintr-un termometru de baie? bun si ala daca rata nu sta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

MARYBELL, bine ati revenit, cum a fost calatoria? Imi pare rau pentru florile tale, imi dau seama ca esti necajita, poate mai salvezi vreuna dintre cele care nu s-au ofilit de tot, le faci o baie generala (le scufunzi in apa cu ghiveci cu tot). Vorba ta, bine ca n-ai gasit si pestii cu burta in sus si pasarelele moarte.

multumim de primire azi noapte, pe la 12, bantuiam linistita pe forum cu Dana, dupa care m-am bagat la somn si pe la ora 3 dimineata suna telefonul. era sotul prietenei mele sa ne anunte ca s-a hotarat micutzul lor sa vina pe lume
asa ca la ora 7 dimineata am plecat din Ardeal si pe la 3 si ceva eram in Bucuresti. ne-am dus la spital sa-i vedem, sa-i pupam si sa-i felicitam. de acolo am venit acasa si acum suntem la capitolul "despachetat bagaje"

dar mai intai ma relaxez cu un pahar de pepsi si un ochi aruncat pe net

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumim de consideratii. Alinuk, sa stii ca eu am intrat pe yahoo.com, pe flickr, apoi cu mailul nostru comun si parola si acolo am vazut un cont cu TOATE pozele. Nu stiu, sincer, ce se intampla. Am vazut acolo si pozele tale cu Lili la mare si ale multor altor fete si acolo am facut si eu cont. Ce am gresit?

Dinzo, sunteti tare frumusei, sa traiti. Aveti si voi figurine din alea pe paretzi ca si noi. Doar ca Matei i-a papat piciorul la un pitic cu prima ocazie pe care a avut-o! :)

Marybell, uelcam bec. Sunt sigura ca socrela le-a udat zilnic doar ca s-au ofilit de dorul vostru. :)))

Gata. Am reusit si m-am tuns. Am dat pe la mine printre blocuri pe acolo de un salon din ala meseriash super bibilit, care era deschis pan la 9. M-a costat 25 de roni cu bacsis cu tot dar sa zic ca a meritat. Oricum, arat si eu mai spalata asa ...

Hai pup iu!

Mergi la inceput