Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Frumusica foc Maya, s-a ridicat singurica, pupici sa-i treaca vanataia, bine ca nu a fost mai rau!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

v-ati pus pe mine mai fetelor, ca i-am dat si eu niste suc de mar si de pere??? relelor...vorba karrei: ma joc si eu putin pana la 6 luni cand va avea masa completa de fructe, masa de legume, cereale si ce-o mai fi. oricum, ii dau cateva lingurite de fructe si apoi bagam san la greu.

legat de par- imi cade ingrozitor, dar nu fac nimic in sensul asta. mie mi-e lene sa si respir, d-apoi sa-mi prepar masti de cap. doar d-alea din comert servesc.

lilidana, transmite-i un pupic lu tizu lu fi-miu pt. dintisorul lui de lapte.

iuliana, nu te ingrijora. cazaturi o sa tot mai fie, iar daca ramane sau nu semn asta nu depinde de tine. pupa fata pe bubitza.

AMMA, impartaseste reteta de adormit baieti. daca nu mai ai treaba cu mama ta, zi-i sa ma contacteze.

despre zaharul brun o sa va spun dupa ce-l intreb e sot, ca eu nu am avut curiozitatea pana acum. pot doar sa va spun ca tot rul e legat de rafinare, prelucrare. sa stiti ca puteti sa consumati zahar, orez, ulei si alte produse alimentare din magazinele BIO. la noi de gasesc la apicola si sunt fff sanatoase.

pup piticii

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

salutam fetele si pupam bebeii.
pentru ca aici e mult mai bine in curte, parca nu-mi vine sa mai intru sa calculatoresc, asa ca va rog sa ma "motivati" de lipsa.
intrebati de paxela ... imi iau voie de la mine si va spun ca e la mare la bulgari ... restul va povesti ea.
rebiana pupici lui luca sa se faca bine.
[red]meniul de azi[red] (parca kmi zisese sa scriem ce papa indivizii ca sa ne mai inspiram):
- 10 - 2 pere + 1 nectarina + 3 cupe de cereale humana cu lapte
- 16 - piure de spanac+morcov+dovlecel+1 rosie
acum, la 14 a mai papat si 120 ml de lapte iar in piureuri a avut si 3-4 cupe de lapte praf, ca dumnealui e in greva laptelui. deci papa orice numai lapte NU. aseara l-am pacalit cu 100 ml + 50 ml prin somn, amesecat cu ceai. dimineata tot cu ceai. la pranz deja i-am dat nan, in loc de topfer. pare sa-l accepte. se pare ca se plictisise de topfer ... cand simtea laptele inchidea gura de zici ca-i dadeam ceai de pelin. in nan i-am pus un varf de cereale de la nestle - burtica sanatoasa si a papat 120 ml. sa vedem cum o papa lapticul la culcare.
va pup ca ma duc sa ridic una bucata sora de la gara!
revin!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Scriu si eu cu ajutorul lui David ,mai apasa si el cate ceva.Poate-mi dispare mesajul.

Martutza,acum cred ca nu mai esti geloasa,daca si Victor spune "ma-ma" .Da' oare de ce o spun copiii astia doar la suparare?E o dovada de maxima iubire?

Doina.todor si Martutza,i-a iesit un incisiv,de jos desi eram sigura ca va iesi un canin de sus,ca pe acolo musca mai cu spor.

Kitty,mercic de felicitari,nu stiu daca sa ma bucur,se zice ca daca ies dintzii devreme vor fi slabi .

Stefanyia,bravo tie ca poti invata o "limba imposibila",am citat pe cineva care a stat cam un an pe acolo si a zis ca n-a reusit sa invete decat cateva expresii gen "buna ziua","la revedere".
Multumim pentru felicitare,dupa cum ziceam nu prea ma bucur decat ca scapam mai repede de chinuri.
Distractie placuta la piscina!

Sherbi,pupam si noi pe creolul si frumosul David!

Ioana.radu,da' ce multe mananca Matei!Cred ca stai toata ziua prin bucatarie.Felicitari,eu sunt mai lenesa,prefer borcanasele .

Roxygeo,ce bine de tine ca poti pleca fara bebe!Nu e o tragedie sa ramana cateva zile cu cineva de incredere,va fi bine si pentru el si pentru voi,aveti nevoie de o mica iesire,asa ca sa va distrati muuult.

Iuliana,pupam albinuta Maya pe ochisor,sa-i treaca.

Roxanici,mie mi-a recomandat pediatra ceai de zahar brun impotriva constipatiei pentru David,la vreo doua luni.Banuiesc ca daca era ceva rau nu era chiar nebuna sa ma puna sa indulcesc bietul copil,asa aiurea...Eu am incredere in el,il prefer indulcitorilor...

Acum fug ca ma asteapta David cu o surpriza mirositoare in scutecel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Stefanyia cred ca e momentul sa te joci "cucu-bau" cu el.Este unjoc recomandat la varsta asta...cat desper bebe2 ...pai ar fi cazul sa ma grabescsa-l fac la 2 ani dupa Victor adica la 38 ai mei...altfel...dupa varsta asta nu mai am curaj..spatiu nu avem...adica..e op oveste luunga..avem da nu ne place acolo (ploiesti) si trebuie sa facem casa noastra langa Bucuresti..dar in 2 ani om face noi macar la rosu si..copilul vine pe langa.Cu Victor inburta amfacut naveta si aveam si 2 joburi..acu ..avandu-i pe ai mei aici..va fi mai usor.

Adina draga de multumire.Sa sti ca nu le fac chiar eu pe toate; adica nu pun aspiratorul, nu bat covoare si nu spal pe jos.Cand o sa ma timp o sa va scriu cum decurge 1 zi din viata mea intre piata-gatit-spalat-calcat-FORUM-VICTOR-Munca-compoturi si plimbare cu Victor.

Anaalina si pe mine ma doare spatele dar eu am facut cezariana si fimiu sa gasit sa creasca ca Fat Frumos ultra rapid si uite asa m-am cocosat eu.;in plus mai nou urc copilul in carut proptit pe soldul drept ca mi sa atras atentia sa nu mai las carutul jos ca poate sa dispara..si am deja si vanatai....
Cat despre Cutaden..voi incerca..dar e pe sold..nu la fund sau la putza....incerc maine si vad ce si cum.

Ioana de unde iei spanac?

Parul...cadeeeeeee..am inceput sa iau vitamine si multiminerale ca ametesc, acde parul, vad stelutze...tot tacamul pt anemie.Sper sa ajute si la par.

Lilidana asta ma intreb si eu? De ce doar la suparare? O fi un fel de vaitat si noi il confundam sau suntem bune doar sa alinam suferinta?
Incisiv?La Victor se vede ceva sus in gingie dar nu e destul de latit ca sa iasa.

Rebiana sanatate lui Luca si refacere rapida.
Frumoasa e Maya si ce par areee...
Roxigeo plimbare placuta..saruta marea pentru mine...

Apel umanitar catre mamele cu mai multi copii:ANDRA,PAXELA, ELLYANE, KITTY.ALEXIA3 SI CELELALTE CARE MAI SUNTETI SA MA IERTATI CA NU NOMINALIZEZ.
INTRATI SI VOI SI MAI ZICETI-NE CE FAC PUII VOSTRII, CUM A FOST LA VOI...Eu am experienta tratarii unui copil 8 ore din 24 nu a cresterii 24 din 24 si tareee mi-ar prinde bine uneori macar aceeasi poveste ca la mine acasa..doar asa sa stiu ca nu sunt singura si e normal. si va rog sa ma scuzati ca ma bag asa in casa voastra...dar uneori ma intreb "OARE E NORMAL?"

Ex Victor a domit ieri intre mese cate 2 ore=8 ore ziua si 8 ore noaptea iar azi a dormit 1 ora de la 12.45-13.45 si 1 ora de la 16-17.
Si acum e cu tasu afara ca L-AM DAT AFARA DIN CASA pt ca chitaia si daca nu ne duceam la el se punea pe plans de nu am putu manca nici unul.Faza cu deochiul pica pt ca nu am iesit afara azi iar ieri nu ne-am intanit cu "cucoana aia " de o banuiesc eu ca imi deoache copilu....So .."E normal?"

La multe luni si ani sarbatoritilor zilei.Sa fiti sanatosi, norocosi si ascultatori.

Noapet buan.Ma duc sa ma fac frumoasa

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Rebiana ce ti-a recomandat dr pt diaree?? In afara de ceai si mucilagiu de orez?? Ma bucur ca se simte mai bine. Cred ca si de la caldura se mai deranjeaza picicii nostrii. Drept sa spun si eu is cu burta in pioneze de trei zile dar el nu ma pot abtine sa mananc struguri asa ca noptea stau pe buda si ziua halesc struguri...

Varsta Catalinei Teodora

Varsta Catalinei Teodora

Dr mi-a dat Debridat si Metoclopramid (ambele cu rol de reglare: daca e constipat il ajuta sa faca mai moale iar daca are diaree il incheaga la stomac). Metoclopramidul e bun si in caz de reflux gastroesofagian.
Luca a mai vomitat si-n seara asta, tocmai cand zisesem ca nu a mai facut-o! Acum e bine...

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna fetelor!Am fost cu Mihaita la bazin si am fost foarte incantata. Ii place mult. A plans putin cand l-a bagat cu capul la fund. A stat 35 de minute dar nu ca nu mai putea, era apa cam rece si tremura. Acasa tot cu apa putin calduta l-am obisnuit, dar totusi era cam rece de tremura.Acum o sa pun poze, ca filmuletul nu stiu sa il pun.

Poze cu pestisorul meu de aur

Mihaita 31 Martiehttp:

//riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mihaela@, coprocultura poti sa o tii in frigider si sa o duci a 2 zi. Eu asa am facut. Dar obligatoriu tinuta la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Pupici pentru mamici de bondarei si albinute.

Riloasa la ce bazin il duci pe Mihaita?

Rebiana multa sanatate lui Luca. Sa se faca bine repede.

Martutza sotului meu i-a placut tare mult de Victoras. A zis ca este super haios si mereu cand isi aduce aminte de el zambeste.

Noi suntem cam suparati ca am fost la controlul de 4 luni si Mariuca a luat in greutate 450g ceea ce doctorita a spus ca este foarte putin. Acum am inceput un set de analiza deocamdata urina, scaun si secretia de la ochi. Sa vedem ce spun rezultatele.

Oricum mai nou mananca 500-550 ml de lapte si cam 15 ml de suc de mar adica mai putin decat manca la 2 luni astfel incat evident ca nu pot scapa de ingrijorare. Sper sa aflu in curand ce se intampla cu ea si sa nu fie ceva serios.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei

Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Martutza, si Amalia mea ma innebuneste cu somnul.
Se trezeste noaptea cand se intoarce pe burta, si nu vrea apa, sau lapte, o adorm cu suzeta. Dimineata dupa ce papa, doarme pana la 9.30, uneori chiar 10,30. Iar peste zi, doarme cate 30min, la fiecare 2 ore. Nu pot nicicum sa o fac sa doarma mai mult.Uneori adoarme mancand, si daca o pun jos, se trezeste, termina de mancat, dar nici nu mai adoarme la loc...

A inceput si ea de o saptamana sa chiuie, ne zapaceste de urechi. Cea mai dulce e cand vrea sa doarma, si i se inchid ochii, dar ii deschide, mai trage un chiot si iar se inchid ochii, si tot asa pana nu mai rezista si adoarme de tot. Peste zi mai sta si singurica pe saltea si converseaza cu jucariile, dar seara pana la baita, vrea neaparat portia de avion, si de ridicat in aer.Nici in fund nu vrea sa stea.

Cria_bv, daca ar scuipa numai dupa ce papa, nu m-ar deranja, dar ea si la 2 ore dupa masa tot scuipa. Uneori doar lichid incolor, alteori lapte nebranzit.
Gata, ma duc sa pregatesc ceva pentru pranz pentru noi adultii.
Somnic usor!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput