Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanici spune:
Si io vroiam sa intreb de zaharul brun...care-i treaba cu el? Eu nu concep viata mea fara zahar urasc indulcitorii, nu stiu de ce, parca dau alt gust. si apoi la praji ce pun in cantitati industriale? cum sa fac sa duc o viata mai sanatoasa dar dulce?
Borcanasele...initial nu am fost de acord cu ideea asta dar acu m-am razgandit. Nu am fost ptr ca...o farmacista mi-a zis ca nu prea se tine cont de conditiile de pastrare. Daca un borcanas tb sa stea la max 24 grade sau cat scrie pe ele....si in farmacie in zilele astea sunt ~30 grade cine cumpara frigidere se tina borcanelele in conditiile de pe eticheta? Asta e singura chestie pe care o pot comenta. Ce contin si cum is facute sper numai ca e ca in filme. Oricum o sa apelez la ele dar moderat.
Iuliana, daca e doar vanataie nu cred ca ramane semn, numai daca s-a spart pielicica, dar si atunci depinde de cat este de tare lovit.
sa treaca repede
Rares azi s-a apucat de picioare 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
cria_bv spune:
Lumi wow tare voinicel George, felicitari.
Roxi felicitari si lui Rares ca si-a descoperit picioarele.
Bianca al meu baiat de cand s-a nascut regurgiteaza, dupa ce mananca parca e o bomba trebuie sa am grija cum il tin ca vomita. Dupa ce manaca solide cica o sa treaca, sa vedem.
Sherbi si noi suntem cu picioruse puticioase pt ca da din picioare toata ziua si colecteaza scame si mai si transpira.
Fetelor o intrebare am mai ales pt cele care alapteaza ce faceti ca sa nu va mai cada parul?
iuliana_2007 spune:
Nu si-a spat pielicica doar s-a invinetit.Daca nu are astampar ce sa ii fac.Cat o pazesc eu tot imi mai face cate o surpriza.
Si mie imi place sa mananc dulce mult dar am renuntat totusi la zahar si acum folosesc indulcitor pt ca puneam ingrozitor de mult pe mine.Inainte sa raman insarcinata nu aveam probleme de genul asta,nu puneam un gram pe mine si mancam dulciuri in prostie dar cum am ramas insarcinata parca fiecare patratica de ciocolata o simteam cum o pun pe mine.Nu am mai mancat ciocolata de peste o jumatate de an si m-am dezobisnuit,acum mananc foarte multe fructe si imi este mai bine.Cu putin efort am reusit.
Imi pare rau ca am pierdut laptele dar ce pot sa mai fac acum.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
martutza spune:
Iuliana imi pare rau pentru micuta ta.Daca se mai intampla este mai eficient daca ai bucatele plate de carne de vita inghetata sa-i pui la locul loviturii.Sigur nu ramane semn.
fata sa-i treaca.Cat despre dureri sa stii ca si eu am avut la fel inainte de primul ciclu.Acum pe 16 a venit al doilea si nu a mai fost asa rau.Sper casi tie sa-ti fie mai bine data viitoare.
Victor a mancat azi tot la 3 ore...
cred ca de la caldura...iar o sa avem 6 mese
.Ma bucur totusi ca a mancat bine 4-5 lingurite de piure de morcov cu dovlecel.Azi nu a mai baut supa dar a supt.
Sunt necajita ca are pe soldul stang o iritatie cat podul palmei care arata ca dermatita 
si dr nu e la cabinet si ne ducem abea luni.Eu il spal numai cu sapun de la Avene si nu am schimbat nici servetelele nici pampersii (adica suntem pe Pillo de 1 saptamana)si i-am facut cate 2 bai zilnic cu canicula asta.Ce sa-i mai fac? E rosu si brobonit...oare il mananca de tot maraie toata ziua?
Ca sa se mai calmeze l-am lasat gol-golut pe paturici absorbante pe patul nostru si pana sa vin eu cu prosopul de baie (ca-l pregateam de dus)el a tras o paturica de sub el si a facut pipi direct pe pat
.acum am pus salteau la uscat pana vine sotzu...si stau exilata pe jos ![]()
Mady sa nu uit pentru imunitate dr mea ia dat lui Victor timp de 1 saptamana cate 5-10 picaturi de Vitamina C natural (chiar asa se cheama) care se elimina fara probleme si nu exista risc de supradozaj.Sanatate si pupici multi.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
ghibuadina spune:
IULIANA, stai linistita, sasa este la prima cazatyura, te sperii...Eu nu cred c-o sa-i ramana semn, de obicei semnele raman pt lovituri mai grave.
ROXANICI, incearca sa cumperi borcanasele de la hipermarketuri gen, Metro, Selgros, real,Carrefour, unde emai racoare decat in farmacie.Sunt oricum sub 30 de grade.
Alexia azi a reusit sa pape pireul de fructe in 2 reprize.Azi nu i-a prea fost foame, dar cred ca era balonata ca nu facuse kk.A reusit sa faca kk mai inchegat, eu zic ca e normal, insa prostia mea a fost ca aseara i-am dat si cereale de orez si porumb din lingurita si cred c-au mai strans-o la fundulet.Nu-i mai dau.Acum doarme de mai bine de 2,30, sa n-o deochi, mi-a facut figura asta de ieri, ca pana acum nu baga la o repriza mai mult de 30 de minute.
MARTUTZA cum reusesti tu fata draga, sa fii mereu prompta pe net, ca sunt convinsa ca faci o mie de chestii.Adica eu dc n-am pe cineva cu mine(acum e bunicva) si ma mai ajutya cu ea, nu reusesc sa stau mai deloc.Doar un pic asa, trec peste randuri cd citesc...Dar tu, prompta mereu..Bravo tie!!!1
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Amma23 spune:
Hai si eu la o poveste
He, he laudati-ma ca buna-sa l-o invatzat sa doarma singur.Eu numai am continuat, asa ca merci mama![]()
Roxana, cu zaharul brun nu-i nici o scoatere, tot nociv e, doar ca e facut din trestie de zahar. Exista ala brun nerafinat, care cica nu-i asa nociv.Singura solutie "zahar invertit" sau miere. Si eu sunt o dulciureasa, asa ca te inteleg. Cancerul ne asteapta
, Doamne fereste!!! Glumesc!
Asa e Iuliana, "Gusturile se cultiva".O sa-mi scriu asta in bucatarie , langa cutia cu ciocolata, poate , poate s-or lipi fructele de mine.
Cria, si mie imi cade parul groaznic si singura solutie, il tund.Sambata ma duc la tuns.Lipsa de vitamine, tot de la alptat ti se trage si tie.
Rebiana, ce face Luca?Sa nu fi luat din lapte vreo bacterie, zic si eu.Cand a avut diaree Lucas al meu, tot asa mi-a zis dr de la urgente ca e gastroenterita, dar s-a dovedit ca nu e.Doamne ajuta sa nu fie nici la voi.Pupam , puiutul sa-i treaca repede.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
anaalina spune:
Salutaree...
Am si eu o intrebare ,pe voi nu va doare spatele? ca eu am inceput sa am niste dureri ingrozitoare![]()
acolo unde m-a intepat sa-mi puna peridurala. Nu stiu cu ce sa mai dau parca as fi o baba, m-a uns cu toate alifiile...
Martuta...eu ca sa o tratez de iritatia de la pasarica am dat-o cu Cutaden si vad ca i-a trecut. Si pipi a facut si buburuza mea ca am lasat-o goala pe o azalee si cand m-am uitat la ea era putin mai incolo fara azalee si cu un pipi urias pe saltea. Si pe caldura asta miroasee
si nici nu am cum sa aerisesc ca vine o vipie de afara.
Roxanici...si eu sunt mi-am pus aceleasi intrebari ca si tine si cu siguranta ca ii voi prepara eu mancarea atata timp cat am legume si fructe de la pariti de la tara. Cand nu vor mai fi o sa-i dau si borcanele dar pe ascuns pt ca al meu sot e impotriva tuturor mancarurilor "artificiale", asa le zice el. Par example el nu mananca salam sau alte minuni din comert , la el baza e sunca de tara cu branza si multe, multe legume.
Iuliana_2007 ...am patit si eu ca tine, numai ca eu nu am fost stresata, am zis ca ce o fi o fi asta e, ca mie mi-a placut tare iarna insarcinata cu blugi pana sub tate si cu pulovere imense.
Loradin ...Felicitari ca reusesti sa iesi si dimineata , noi avem o lene , papam la 10-10.30 si pana ne spalam de mancare , ca noi papam si cu nasu si cu ochii si cu TELECOMANDA intr-o mana, ne murdarim toata se face 11 si e o zabuseala. Asa ca ne jucam cat putem si la 12 o apuca somnul .
Mihaela@...sa stii ca nici fata mea nu mai vrea lapte dupa ce mananca fructe sau legume, daca mai bea 100ml e eveniment , asa ca la ora 10 am renuntat la lapte, un fruct si un pic de ceai sa-i tina de sete si sa-i fie de bine .
Va pup pe toate 

Varsta Catalinei Teodora
Rebiana27 spune:
Fetelor multumesc de incurajari, sfaturi si suport moral. M-au incalzit vorbele voastre. 
Luca doarme putin si mi-am facut timp sa scriu si sa citesc, bineinteles, numai ca gandurile mele sunt inprastiate si nu pot raspunde.
Azi nu a mai vomitat insa a facut diaree, de doua ori. Ii dau ceai de menta si sper sa se regleze, ca mucilagiul de orez nu-l agreeaza. Are momente de veselie, urmate insa de stari de maraiala... il deranjaza stomacelul. E energic, cu toata boala lui. Ma bucur ca are pofta de mancare, ar fi in stare sa devoreze biberonul in care pun ceai (crezand ca e lapte). A, si nu mai are febra! Cred si sper sa-si revina curand! Il scot pe seara la plimbare.
Pup fetele si bebeii!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
iuliana_2007 spune:
Poze noi cu printesa mea.
uitati-va cum stau eu,sunt voinica
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
anaalina spune:
Rebiana ce ti-a recomandat dr pt diaree?? In afara de ceai si mucilagiu de orez?? Ma bucur ca se simte mai bine. Cred ca si de la caldura se mai deranjeaza picicii nostrii. Drept sa spun si eu is cu burta in pioneze de trei zile dar el nu ma pot abtine sa mananc struguri asa ca noptea stau pe buda si ziua halesc struguri...
Varsta Catalinei Teodora
Varsta Catalinei Teodora