Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
martutza spune:
Am revenit dupa o portie de urlat, pupat, tras mami de par...acum l-am "abandonat" in patutul lui si bag rpd un raspuns si fug la supa lui ca acu vine ora mesei.
Roxanici imi pare rau de laptop...despre fugitul de acasa...cred ca nu mai avem putere nic pan la colt sa fugim
.Multam de vestile despre Tzuna.
Doina si eu am aceleasi prejudecati:AC, Danone
+ Coca-Cola si Pepsi Cola,delikat, knorr si neamul lor, mezeluri de orice fel si cred ca lista poate continua....La tine ce mai e pe lista?Sa bei o bere si pentru mine
.
Ieri a fost cuminte...azi nu se stie...
sper ca macar dupa masa de la 14 sa doarma ca de la 8 jumate ne matzaim si fatzaim...![]()
Revin cand se mai linisteste.Noi avem inca 28 grd si ne declaram multumiti.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Am terminat si io trebile de la serviciu, a fost tare greu, mai ales ca am plecat dimineata de acasa si am ajuns seara tirziu....asa ca pe bebelina am vazut-o adunat cam 3 ore pe zi
asta e pretul pentru intorsu` la serviciu
bine ca e asa doar uneori, si de doua luni, de cind m-am intors, mi s-a intimplat doar aku`.
Am citit si io printre rinduri...asa ca nu prea sunt in stare sa raspund.
Bebelina mea e bine, Traiasca Bunicii!, care au stat cu ea zilele astea. Papa bine Humana 2, combinat cu Humana 1, pina facem trecerea definitiva si suc de mere, si bineinteles nelipsitul ceiut.
Nu vrea inca sa se intoarca, da` se munceste in acest sens...ar vrea numai pe sus si in fundulet....chestii care sunt complet interzise momentan.
Io dispar de miine, plec la mare dupa sot....mama denaturata ce sunt...voi lasa copilul tot cu bunicii, pina luni.
Asa ca pupici
sanatate multa la bebeii bolnaviori
si La multi ani! sarbatoritilor din stup, din aceste zile
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
gabdyd spune:
Salut fetele!
In cele din urma am dat-o incolo de treaba si am fugit inapoi la tara ca nu era de trait. Acasa erau 30 gr in casa, sau chiar mai mult, iar la tara 24-25. Am rasuflat si noi usurate si puiul doarme asa bine acum... Aici oricum e si aerul mai tare, doarme mai mult.
Inainte sa venim incoa in iulie, uitasem cat de bine e sa stai la casa, nu la bloc
vreau si eu o casa cat mai repede.
Fetelor, sa ne spuneti si noua ce le fac puilor la bazin!!
Am balacit-o si noi pe prichindica aseara in cada si cum plutea ea asa de frumos, ca o tineam doar de manute, asa a facut un "moc" in apa. Ce rau mi-a parut, ca tocmai incepuse sa dialogheze cu jucariile sora-sii. A tras apa pe nasuc si s-a speriat, draga de ea, dar i-a trecut destul de repede.
Si sotu'
ti-am spus eu sa nu o bagi in cada!!!
Le spunem si noi La multi ani! intarziat puilor care au mai crescut cu cateva lunisoare si mamicilor care s-au sarbatorit zilel astea.
Rebiana si eu sunt de parere ca e cam devreme pentru lapte de vaca, indiferent ce forma ia el. Asa si dr a mea ma bate la cap de la doua luni sa ii dau sucuri de fructe, si acum mancare, si eu am zis da, da, da, dar am facut ca mine
. Asa am facut si la Julie si e frumoasa si sanatoasa si fara alergii.
Mady cred ca poti sa ii dai vitamina C pentru imunitate. Si pentru tuse Stodal, sirop, cate o lgt de doua ori pe zi, cu conditia sa nu ii dai ceai de menta si daca il mai alaptezi sa nu bei nici tu ceai de menta si nici cafea in perioada in care ia el sirop. Asta pt ca menta si cofeina neutralizeaza medicamentele homeopate, cum e Stodalul. Am auzit fetele ca le-au dat la pui si oscilococcinum, mie mi-a spus medicul homeopat ca e un medicament cam tare pentru ficat si se da cu prudenta la copii. A spus sa nu depasesc trei doze pt Julie care are aproape patru ani.
Sherbi socanta poveste. Si prietena mea si-a pus camera de supraveghere dupa ce a aflat ca bona ii daduse somnifere fetitei.
Da' cu zaharul brun cum e? Nici ala nu merge? Noi de ala folosim, dar numai la ceai, ca altceva nu am degand sa ii indulcesc. Iar zahar brun sau brut e acelasi lucru? Mie asa mi se pare. Noi de la 8 luni o sa trecem la miere.
Fetelor, aveti dreptate in ceea ce priveste mancarea la borcanas . Si eu ma gandesc sa apelam la ele cat de mult, cat ne-o permite bugetu'
.
Ce scaune de baie fetelor? Picioarele lu' mama, ca noi avem cada mititica, le intind si pot sa le sprijin pe marginea ei. Sta perfect!
si la noi se mai "acresc" picioarele.
Elpowert io zic ca arata bine fata ta, nu mi se pare deloc grasuna. Pai a mea are cam tot atat, da' e mai scurta, la 4 luni. Da' nu inteleg o treaba, de ce sa-i dai la dr 50 Ron de fiecare data cand vine? Noi ii dam doar cafele sau alte alea si nici astea mereu. Cu gropita din capsor nu stiu ce sa zic, si Rianna are inca fontanela foarte mare dar nu ma ingrijorez. Daca ti se pare chiar suspect du-o la medic.
Trusou de botez, de prin magazine. Daca ai noroc sa dai peste o vanzatoare priceputa iti spune ea ce si cum.
He, he, la mine nu e suficient sa apar in pragul usii, io trebuie sa si ridic urlatoarea, ca altfel nu e bine.
Eu daca o sa refuze supica, o sa insist cu rabdare pana o ia, nu ii pun nici sare nici lamaie. Si o sa incerc sa o infometez putin sa manance mai bine, dac-o tine si figura asta.
Amma ne inscriem si noi in clubul celor care nu adorm singurei, decat raaar. Asa ca felicitari! Si La multi ani!
Eu nu am fost pe faza la scandalul Danone. NU stiu ce sa fac pt ca Julie e innebunita dupa el. Riannei cred ca nu o sa ii dau ca nici macar sa nu stie gustul. Vad eu.
Roxanici felicitari ca va tineti bine cu greutatea. Si eu as vrea sa astept mai mult dar o sa am o perioada aglomerata la servici in septembrie si o lipsesc mai mult de acasa asa ca noi la 1 septembrie incepem diversificarea. Pupici lui Rares ca a mai crescut cu o luna!
Stefanyia multumim pentru aprecieri!
Martutza Julie ar spune, haios rau, n-am ce dzice!
Doina distractie placuta!
V-am pupat dulce si am fugit ca iar stau la internet pe banii altora
.
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Lilidana -
zilele astea am de invatat o groaza la cursul de daneza.Profa cica ma descurc bine si mi-a dat in plus vreo 30pagini pana marti.Ideea e ca vrea sa ma trimita la o clasa mai avansata ca ma descurc,dar mai mult vrajeala,vin cursanti noi si nu vrea sa le piarda banii si ma omoara pe mine
Am fost si la intalnirea cu mamici si tot asa..
Dar in weekend ma duc ca si asa sotul pleaca intr-un alt oras la intalnire cu prietenii din armata,asa ca sunt singura.
Il felicit si eu ep Davidutul tau care are deja un dintisor,la cat mai multi 
Kitty - faine tricourile,ma gandesc ca unii sunt chiar disperati de intrebarilele astea daca regurg la asa ceva ![]()
Arissa - Asa cum ti s-a mai zis,ei nu ma iau asa mult in greutate acum.Deci Carl la 1 an are trebui sa aiba 10.5kg si acum are 7.1kg,deci normal ca de-acum va lua mai putin.Nu e motiv de ingrijorare.Maya am vazut-o ca e destul de vioaie ![]()
Martutza - felicitari pt ma-ma.Carl de obicei spune mam mam dar intr-o dimineata mi-era asa lene sa deschid ochii,si cand l-am auzit cu mama,m-am topit
Stiu ca n-o spune cu intentia de a ma striga ci doar isi exerseaza vocea,dar pt mine e important.
Amma - felicitari pt ca a reusit Lucas sa doarma singur. Nici Carl nu adoarme mereu singur,ma apelez la picioare cateodata.Ai fost comica,laudati-ma ![]()
B_Zara - bine ai venit!
Carmen94 - da,pt tine scrisesem mesajul ala.
Roxanici - bine ai revenit! Ai reusit tu sa sari de la inaltimea aia si te sperii de un Rares plangaret uneori,de-ti vine sa fugi de-acasa ? ![]()
Sanatate multa lui Luca
aaaa LUMI_NAG - tu,ce geloasa m-ai facut!Tu vrei sa-l bagi in cartea recordurilor ca la 6 luni merge?
Vorba lui KMI - copii cu progrese aveti voi,Carl e un lenes....
gata,ca m-am intins,pfiu
o zi buna - pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
loradin spune:
Dragele mele,
sper ca nu o sa uitati de noi daca scriem mai rar.De cand cu diversificarea ata nu mai am timp de nimic.Cand doarme le fac pe toate.Nu mai vrea deloc sa stea singura in patutz.
Vreau si eu sa urez sarbatoritilor mici si mari multa sanatate si un calduros La multi ani!!!!!!
Sunt foarte obosita.As dormi pe geamuri.Desi doarme noaptea,energia ei din timpul zilei ma epuizeaza.Trebuie sa fac ca toate alea.Cant,dansez,ma scalambai,prezint toate jucariile din dotare.Imi place sa fac asta pentru ca rade cu gura pana la urechi insa seara pic rapusa.Dimineata iesim la 9 afara pana la 12 iar seara de la 19 la 21.Recunosc ca de cand i-am facut programul asta doarme de la 22 la 5-.30.Vin sus ,fac repede piureul de fructe cu branzica dupa care doarme pana la16 .In timpul asta pazesc supa.Cum s-a trezit papa supa si incepe joaca pana la 19.Cam asa decurge o zi din viata noastra.
Daca sunt fff obosita apelam si la borcanele dar mai rar.Nu vrem lapte praf decat cereale.La toate astea vin cu completare san.Multumesc lui Dumnezeu ca s-a facut o mancacioasa de ma sperie.Am ajuns sa-i pasez pe langa toate legumele fierte un dovlecel intreg.(si credeti-ma nu este tocmai mic).Astazi i-am pus si doua pastai de fasole verde.Sa vedem daca o sa-i placa.Carnita o mananca doar daca este foarte bine pasata altfel nu servim.(de pui).Cam atat despre noi!
Maine facem 6 luni.Parca nu imi vine sa cred!
Va pup si va las ca-mi este teama sa nu prajesc supa.
loradin
poze cu albinuta mea
martutza spune:
Loradin stai linistita ca nu uitam.Deci acum putem spera la o intalnire in parc? Dimineata doar in weekend sa ne aduca tati cu masina iar seara everyday ca vine tati la 18 si ne duce unde vrem noi
si
pe tati ca e dragut cu noi.
Stefanyia multumim.Am crezut ca mi se pare dar la tura 2 de zmiorcaieli la auzit si tatal meu si-mi zice "da Victor zice ma-ma ca eu asa aud cand plange acolo la el in camera?" zic "da si eu am auzit da credeam ca zice am-ma-ma-am..ceva de genu..." dar era clar un vaicarit si ma-ma foartee limpede.Deci ma pun pe facut bebe2 ca iese fata
parca asa se zicea ca de zice mama faci fata;tata-baiat si baba-nu mai faci ....
Karla ce mai faceti tu si micul Luca? Sper ca la voi sa nu fie probleme cu bona ca eu am crezut ca-s filme de groaza povestirile fetelor..medicamente..palme...as calca-o in picioare...totusi sper sa existe o garantie fiind prin agentie.
si sa ne mai dai de veste ce face Praslea.
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Mihael@ spune:
Rebiana, multa sanatate micutului Luca, imi dau seama cum te simti dar o sa-i treaca, o sa vezi
Eu ma chinui de 3 zile sa iau o proba pt. coprocultura si nu reusesc pt. ca nu vrea sa faca kk dimineata. Stiti cumva daca se poate duce la analiza scaunul din ziua precedenta?
Astazi i-am dat si eu 50 ml de piure si a mancat foarte putin lapte dupa. Nu stiu cum sa procedez ca sa accepte si laptele... ma gandesc ca nu-i era foame suficient de tare, desi trecusera 3 ore de la masa precedenta.
ElenaGiulia, ce mai faceti voi?
nu mai pot scrie ca sunt cu ea in brate si tipaaaaaa
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
stefaniya spune:
Cat fierbe mancarica mai scriu un mesaj ![]()
Martutza - da,eu cred ca poate zice si mama cu intentie ca oricum la varsta asta ei incep,dar nu Carl ![]()
Bravo tie ca te gandesti la al doilea asa repede.Eu al doilea ma gandesc foarte serios sa-l adopt dar asta cand am spatiu si sa vad cum,ca aici nu-ti da voie sa adopti daca poti face copii.
Nu stiu ce joaca e asta la Carl dar orice are in manuta isi pune pe fata si o lasa acolo si tot el o da la o parte si apoi rade.O data l-am lasat in pat si cum s-a invartit el a ajuns la perna de alaptat si si-a pus-o pe fata,la aia chiar nu prea mai avea aer.De-acum trebuie sa fiu foaret atenta
Plange....
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
martutza spune:
Mihaela scuza greselile da si io sunt cu urlatoru in brate.... analize la bebe se fac pana n ora 18 la gr alecsandrescu si accepte si kk din ziua anterioara pus in vas steril de plastic...cred ca si la voi ar trebui sa accepte daca nu sunt mai mult de 12 ore de la recolta...asa ca du-te ff dimineata si zi le ca e de la amiaza trecutaca face doar 1 data
sanatate
fug ca nu are stare si nici somn
cred ca ma impusc
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
iuliana_2007 spune:
Buna mamici,
Sunt asa de suparata ca puiul meu a cazut din pat si s-a lovit la ochisorul drept.Imi este teama sa nu ii ramana semn din cauza asta.Nu are rana deschisa dar a facut o vanataie cu toata compresa pe care i-am pus-o.Credeti ca ii ramane semn?
Am avut o saptamana plina de peripetii.Nu mi-a venit ciclul si am crezut ca am ramas insarcinata,tensiune la maxim.Am facut testul a iesit negativ dar eu tot tensionata am stat ca nu mi-au venit musafirii si pana la urma au venit.Am pierdut si laptele si se pare ca nu mai este nici urma de lapte si de acum trebuie sa ii dau numai bibe.
Eu am avut niste dureri mari de spate si de burta si deabea am trecut peste.Nici acum nu imi explic ce a fost defapt dar este bine ca am trecut peste si acum sunt bine.
Imi pare rau ca nu am timp sa particip si eu la discutiile voastre dar intru si eu cand pot si nu pot sa recuperez din urma.Daca se intampla sa mai intreb cate ceva care s-a mai discutat sper sa nu va suparati.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze