Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 22
riloasa spune:
Val, la 4 luni trebuie sa i-a in greutate 500gr. Cum sa fie putin 450?
A luat foarte bine. Dar cat vroia? Lasa copilul in pace nu il chinui ca analize, ca nu are nimic. Medicii au probleme mai mari cu capul.
Pe Mihaita il dau la bazin la Micii Campioni.
Mihaita 31 Martie
sherbi spune:
se pare ca unii medici nu au habar de graficul de crestere al beblusilor. siiinnceeeeeeeeeer, e putin 450 de grame la 4 luni??? crestem purcei de lapte sau copii???
de acord cu riloasa, lasa copilul sa se dezvolte in ritmul lui, mai ales ca se dezvolta in limita superioara chiar.
sunt de acord cu analiza la ochisor. probabil ca iti va da si niste vitamine ca sa ai pe cine injura cand o sa aiba fata 17 ani si o sa fie "grasutza" clasei...
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Lilidana -
af´devarat,eu prima data cand am auzit limba suna a germana,chineza,..m-am crucit.Aici nu gasesti danez care sa nu stie engleza,tocmai pt ca au o limba foarte grea,sunt multi straini aici si ei calatoresc mult.Eu trebuie s-o invat ca in curand Carl va vorbi si nu am de gand sa-l sun pe Klaus sa-l intreb ce spune piticul
Mai e si faza ca daca vreau un job bun trebuie sa stiu limba.Daneza nu e grea gramatical dar e foarte grea la pronuntie,extrem de grea.Eu stiu germana si chiar mi se pare usoara comparativ cu daneza ![]()
Ieri cautam pe un site cu job-uri si am gasit ce-mi trebuie mie si tocmai bine ca propritarul,fiind roman.Sun,vorbesc,foarte amabil fixam intalnirea azi si-mi propune sa lucrez la negru.Pai el crede ca eu risc sa fiu trimisa in tara sau,chiar sunt una care nu are ce manca si depinde de job-ul lui?Oricum m-am suparat,a zis ca ma suna sa mai fixam o intalnire si poate picam de acord,dar in conditiile astea nu se poate.
Mancarica - Martutza si KMI,voi spuneati ca da-ti doar cateva lingurite la bebei.Carl de obicei mananca o cantitate de un morcov cu 30ml lapte si 2 masuri de cereale si dupa 100ml lapte.Am vrut eu sa astept 5 luni ca s-o dau pe fructe dar azi a cumparat klaus inca 2 borcanele de la Nestle si parca m-a mancat undeva sa-i dau.A mancat jumatate de borcanel,dar el mai voia si m-am oprit ca mi-a fost teama sa-i dau asa multe fructe din prima.E gresit ca-i dau la o masa asa mult?
A se intelege,Carl nu e gras deloc,cred ca el creste in lungime si mai putin in latime ![]()
Martutza - ma joc cu el tot timpul,cu bau bau cu toate nebunelile ca mie mi-e tare drag Carl
si am destula rabdare.Zice el mam,mama dar eu nu stiu daca ii e intentia sa ma strige.Daca imi zici ca ma striga cu intentie iti dai seama ca data viitoare cand aud ma topesc? ![]()
Riloasa - unde ai pus pozele ca nu le-am gasit?
Gabdyd - nu stiu cum e la sala unde merge Riloasa,dar aici te pun in cerc mamici cu bebici si sa-i ajuti sa innoate,pe burta,pe spate pluta,cateva secunde la fund.Eu nu merg in cerc,eu il pun pe saltelute,ma joc cu el asa cum ma duce capul.
Ma duc sa ma arunc in pat ca piticul Carl doarme de la 19.30 si maine la 5 imi da terzirea sigur cu chef de joaca :)
Pupici si noapte buna
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Kitty spune:
Martutza, nu-ti face probleme! Copiii, ca si noi, dealtfel au zile si zile. Uneori dorm mai mult, alteori mai putin. Giulia intr-o zi mi-a dormit intr-una, cu pauze de mancare. Apoi noaptea m-a cam jucat. Din experienta mea cu Raul tot cam asa stiu, desi el a fost un copil exemplar cu privire la somn. Oricum nu trebuie sa-ti faci probleme cu Victorasu, asa e la varsta asta (si si mai tarziu
) au toane, au zile mai bune si zile mai rele, noi n-avem altceva de facut decat sa-i iubim !
sarbatoritilor zilei!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
laura_oana spune:
buna dimineata stupule
imi cer miiiiiii de scuze ca nu am mai intrat de foarte mult timp, sper sa va mai aduceti aminte de mine
, va citesc cu drag de fiecare data cand am timp si azi mi-am luat inima in dinti sa va scriu si eu...
eduard e ok, creste vazand cu ochii, face in fiecare zi cate un lucru nou, dar de ieri sunt putin necajita pt ca are febra si nu pot sa imi dau seama de ce ( ieri dimi avea 38, i-am dat o doza de nurofen pt copii , a scazut pana la 37.5 si pe seara avea iara 38, asa ca i-am bagat un supozitor de paracetamol si l-am lasat in pampi pt ca la noi era 30 grade in casa azi noapte nu am putut dormii nici noi nici copilu pe langa faptul ca se stransesera in spatele blocului in parcare niste vecini si faceau o galgie pana pe la ora 2) acu de dimineata cand s-a tezit pustiu iara ardea asa ca am luat iara febra si surpriza 38.5
sa mor nu alta, am bagat iara supozitor si o doza de nurofen.daca nu scade cred ca ii pun sosetele ibibate in tuica( babeste).sunt necajita si rupta de somn.
in rest totul decurge normal e vioai nu e agitat mananca ca si inainte ( adica TOT), NU POT SA BEAU APA IN FATA LUI CA VREA SI EL.
.
la controlul din 22 ( am facut 5 lunisoare)avea 7 kile 300 si 66 cm( desi io am vazut 67, am lasat dupa asistenta)a zis Dr. ca e ok ca se dezvolta bine.AAAA noi am trecut pe lapte din comert Milli de 1.5 % grasime pt ca NAN 2 nu mai vroia , il vomita si nu mai bea nici 150 ml , el care golea sticla de 180-200 ml la o masa.
eu i-am facut program la 4 ore , noaptea doarme dus de pe la 22 pana la 7-8, e cuminte , se joaca singur , vrea alintat sau se alinta singur, vorbeste pe limba lui si a ajuns la primele " bu baa" "buuu buuu" "daaaaa"" deeeeeehh"...picioare in gura si cand mancam ( dar nu il las si face pe nervosu`)ne plac fructele, piscoturile muiate in lapte,supa crema si piureu + carnita, papam orice ne da mami.
am vrut sa mai scriu ceva dar inca nu imi e limpede mintea...o sa revin dupa ce imi aduc aminte
sper sa ma reprimiti in "stup" chair daca sunt o "trantoreasa"
si nu am mai scris de secole.
va pupam Laura si eduard darius
elyanne spune:
Martutza ce nimic nu-ti convine
Daca nu te lasa sa stai o clipa iar nu era bine... Zi mersi ca asa-i modelu' ... io am 3 la fel... Dorm de bubuie. Prea putine ore stau treji... Adunat... nu stiu daca's mai mult de 6. Asa era si Elena la varsta lor si toata lumea ma invidia cat de usor, muuuult si bine doarme.
Iar mai incolo a devenit un copil atomic... nu ca n-ar dormi... dar cand e treaza te oboseste atat de mult ca vrei sa te culci inaintea ai...
Asa ca incarca-ti bateriile de acu' ... nu se stie ce urmeaza 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
elyanne spune:
laura_oana daca-i dai nurofen nu faci decat sa-i scazi temp. o perioada. Iar temp. ridicata trebuie sa aiba un motiv. Eu zic sa mergi la doctor azi... nu mai sta ca vine we... si pe urma poate trebuie sa mergi la spital. Trebuie sa vezi de ce face febra si sa tratezi problema... Daca era de la dinti sau din cauza deshidratatrii facea odata, scadea cu nurofen... si gata... Dar a tot facut pana acum. Iar 38,5 rectal e destul de mare ca sa fie de la dinti. Poate e un rosu in gat, ceva... mergi la doctor.
si multa sanatate.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
laura_oana spune:
dr nostru sambata si duminica nu raspunde nici la telefon , asa ca daca nu e ok pana mai dupa masa poate o sa dau o fuga pana la spital ( desi am jurat ca nu mai pun picioru in bomba asta de spital de la Resita de cand era sa moara eduard aici pt ca pentru ei e normal sa vomite in jet un copil de 6 sapt)si l-am operat de stenoza hipertrofica de pilor la timisoara, se stie povestea asta si nu mai vreau sa imi aduc aminte. asa ca nu stiu daca ma tine sa ma duc aici la spital, soacra mea e asistenta a zis sa ii dau nurofen si paracetamol supozitor, vad ca a scazut , are 37.7, acu jumate de ora.acuma urla de somn si de ciuda ca nu ma duc la el arunca cu jucariile in patut.
vreau sa vad daca adoarme , ca e obisnuit cum chitcaie putin cum ma duc la el si adorme in brate la mine.
am deja 30 grade in casa
cand erau caldurile alea mari am avut 32 grade si atunci a facut febra , cum s-a racorit cum i-a scazut si lui febra.ideea e ca nu a facut mai mult de 38.dar a udat tot patutu azi noapte , asa transpira, si io la fel.
revin cu informatii
laura si eduard darius
si ca sa fac haz de necaz ....eduard cat e el de vioi si se arunca de colo colo , nu sta locului o clipa uneori,are momente cand sta pur si simplu si se uita pe pereti si nu zice nik nu clipeste zici ca a picat pe ganduri in vre-o nemurire a sufletului,.... intr-o seara nu isi bea tot laptele pt ca adoarme, se trezeste dupa vreo 30 minute si statea asa cuminte in patut, ii zic la sotu din dotare sa il ia si sa ii dea si restul de laptic sa dorma linistit toata noaptea, io ma duc cu treaba prin bucatarie si numa ce aud ca ca ma striga speriat sotu" laura vino repede!!!", fug ca nebuna mai sa imi rup gatu pe hol, cand ajung copilu sugea din sticla linistit si cumintel sotu se uita la mine si zice:"auzi, nu ii iei febra? " ma uit la el pun mana pe copil ,e rece caldut in nici un caz nu avea febra si il intreb :"de ce ?" zice:" TU NU VEZI CE CUMINTE E , DACA ARE FEBRA, IO ZIC SA II DAI NUROFEN!!!!!", SOTU CARE NU II SCHIMBA NICI PAMPI CA II E FRICA...am ras de toata seara de el , auzi sa ii dau nurofen la copil ca e pre cuminte!!!!
cam atat, a dormit in final la mine pe piept ascultand cum imi bate inima , asta e ultima moda la noi in familie
. ce sa fac , mi-a fost mla sa il las sa planga sa nu ii cresca febra iar.
ghibuadina spune:
Neata,
Fetelor intru pe fuga si yo, am o mie de treburi azi.Maine plecam, bagaje, ziua lui baratu-meu(e azi), nunta diseara.
Deci sapt viitoare, marti plec la munte , eu cu sotu', Alexia va ramane la bunici(offf sper sa rezist fara ea).Cert este c-o sa-mi fie ff dor, dar incerc sa profit de vacanta, sa nu-mi stressez sotu'cu dor de Alexia, ca tot la ea ma intorc.
Asa ca imi motivez absentele inca de pe-acum.O sa mai intru pe net, ca la mama am net.
CRIA, eu am mai zis LEGAT DE CADEREA PARULUI:INCEARCA:vit E(capsulele le spargi dc nu gasesti altceva)+galbenus de ou+zeama de lamaie+ulei de ricin.Cantitatile, dupa ochi.Te dai pe cap, stai 15-30 min, clatesti bine.La mine a mers desi n-am stat cat ttrebuia..., s-a diminuat caderea parului.Unewi prietene chiar i s-a regenerat...asa ca ..poti incerca.
Va pup!Si ne mai auzim!!!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
laura_oana spune:
uraaaaaa
a scazut febra
are 36.8 sper sa ramana asa!!!!
, merg sa ii fac papica branzica de vaci + pere+ nu mai stiu inventez ceva![]()