Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
ioanaradu spune:
neata fetele
s-a mai linistit si matei, ca de ieri a inceput sa pape iar laptic asa ca nu mai maraie, a redevenit copilul meu zambitor si jucaus ... si chiuitor. uf ... sper sa fi scapat de greva laptelui, ca ma stresa rau!
spanac am luat congelat de la magazinul de la colt (cred ca in toate orasele, toatele cartierele exista "magazinul de la colt" 
). dar are si la metro, carrefour, selgros ... etc, insa n-am ajuns. tot asa intentionez sa iau si brocoli.
ma scuzati ca nu am retinut cine zicea ca stau toata ziua in bucatarie ... dar nu stau
. eu congelez. sa nu dati cu rosii.
oricum si daca dati eu le adun si fac un bulion ... nimic nu se pierde, totul se transforma ... la mine. asa ... deci eu fac un piureut cu ce-mi vine gen morcov, ardei, patrunjel, pastarnac, telina + carnita de pui. imi iese cantitate cam ce papa el + 3 cutiute de bagat la frigi. a doua zi fac un alt piureut gen dovlecel, cartof - mic, morcov, ardei, rosie si de ieri si spanac. imi ies alte 2-3 cutiute de bagat la congelator. asa ca pt 4-5 zile am de papa si scot 1 zi un fel, 1 zi un fel. azi ii dau iar spanac si maine piure cu carnita de pui si poimaine ii bag galbenus de ou la spanac ... jumatate. la spanac am pus si putina zeama de lamaie.
na ca am uitat ce vroiam sa mai zic ... deh ... neuronu' meu batran si obosit.
aaa ... fetele din germanica (sper sa fie vreuna pe faza azi): spuneti-mi va rog cam ce cereale se gasesc pe la voi, ce preturi si cam cum se scrie pe cutie
. oricum am inteles ca preturile sunt acceptabile ca la noi ajunge o cutie de cereale la 4-5-6 euro, ca sa nu mai zic ca cele de la humana - cutie dubla = 10 euro. pleaca un var de-al meu luni si i-as da ceva banuti sa ne aprovizioneze si pe noi cu cateva cutii de cereale. diseara ma vad cu el ... poate m a ajutati ...
.
va pup!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
iuliana_2007 spune:
Buna dimineata,
La multe lunisoare sarbatoritilor de astazi

Sunt chioara de somn,nu m-a lasat printesa mea sa dorm mai deloc,a marait in continuu,adormea 5 minute dupa aceea iar incepea.Ea este in forma acum si noi suntem amandoi chiauni e somn.Eh,ce sa-i faci mai sunt si zile d'astea.
Multumim pt complimente mamici.Nu s-a ridicat singura in picioruse,o tineam eu in picioruse si am vazut ca tot trage sa se agate de leagan si atunci am pus-o langa el si nu va spun ca a stat singura ceva timp asa,era foarte incantat de ce facea ea acolo.Orice sa o pui sa faca numai sa doarma si sa manance nu.
Vad ca voi le dati la copii fructe,spanac si alte alea noi am ramas in urma rau de tot,tot la cereale cu lapte,d'abea le vrea si pe alea,e mofturoasa rau,nu stiu ce sa ii mai fac.
Rebiana multa sanatate puiutului tau.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
anaalina spune:
Ioanaradu...multumesc ca scrii ce papa copilul in fiecare zi ,ca am reusit si eu sa-mi fac copila sa papa. Eu ma chinuiam cu fructele simple si le scuipa pt ca erau acrisoare dar acum de cand i-am pus cate o lingura de cereale de la Humana{vanilie} e foarte incantata a papat cam 100g , ea de felul ei mancad doar 6-7 lingurite de bebe. Si eu congelez papa , am fiert ieri legumele pentru masa de pranz si le-am pus in tavita de la congelator dar nu le-am pasat ci le-am lasa bucatele mici cat intra in cutiute. Tu le pasezi si le bagi la congelet??.
Meniul de azi:
6-170ml lapte
7-10 SOMN
10- o piersica mareee +o lingura de cereale Humana vanilie
10-12 Joaca
12-13,30 SOMN
14 -Piureut de legume{morcov,pastarnac, dovlecel,cartof + o lingurita de Orez Bebelact)+120ml lapte Humana
16- Cam 50mlsuc de mere
6-18 SOMN
18- 180ml lapte
18-20 Joaca
20-21 SOMN
Intram in casa de la plimbare pe la 21.30 cad ne bagam in cada si ne balacim si la culcare 180ml lapte+ lingurite Orez Bebelact
Varsta Catalinei Teodora
dani7asi spune:

Nu vreau sa va deprim dar am ajuns la capatul rabdarilor si nu mai stiu cu cine sa ma sfatuiesc si eu si cu cine sa mai vb....
E foarte greu sa ai 2 copii daramite 3 sau mai multi!
Sunt deja in depresie cand vad ca nu mai am timp de nimic in afara de ele.La mine in casa e un haos total ,nu mai reusesc sa ii fac Ramonei un program cat de cat ,cea mare se plictiseste toata ziua in casa de cand cu caldurile astea si seara cand reusim sa iesim stam 2 ore si...inapoi in casa....
Eu ma chinui de 2 saptamani sa imi vopsesc parul ptr ca am f multe fire albe si nu am reusit nici macar sa imi cumpar vopsea!
Maine trebuie sa mergem si la o nunta...
Acum despre RAMONA...
Nu mai manca decat cu chiu cu vai 1oo ml lapte la 4 ore {nan}de diversificat ....e de groaza.Cum simte lingurita pe buze cum incepe sa urle.De mancat mananca dar dupa ce urla la fiecare lingurita de ma apuca toate alea...
NU MAI REZIIIIIIIST!

comorile melesi..eu...Daniela
"Cine e canicula asta dom'le ?Pe el nu-l omoara nimeni?
Val_ spune:
quote:
Originally posted by ddana
Nu-i asa ca e un dulcic?
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
E un super dulcic. Ce freza faina are.
Anaalina mananca bine Catalina ta. As vrea si eu sa manance Mariuca mea macar 75% din cat mananca fetita ta. Tu ce lapte ii dai?
Dani imi pare rau ca treci prin asemenea stari.
Nici eu nu sunt departe. Nici eu nu am timp de nimic iar casa mea este in permanenta vraiste (ca nu gasesc nici o femeie serioasa pentru curatenie, astept recomandari, please) frigiderul gol, rufe la spalat si calcat.
Cat despre mine am cateodata o lipsa totala de sens.
Si ma tot intreb in asemenea momente cum reusesc cate unii sa scape de monotonie si de chestia asta de furnicute (dormit, trezit, munca, culcat trezit s.am.d). Noroc cu minunea din viata mea!
Fetelor am si eu o intrebare. Care suc este mai bun contra constipatiei? Ca eu ii dau de mere si nu are nici un efect. Si cam cat sa ii dau?
Pupici si weekend placut si sa rezistati cu brio caldurii (pentru fetele fara AC).
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian
anaalina spune:
Val... Catalina papa humana 1. Eu am reusot sa o reglez cat de cat , ca era constipata cu mar dat la blender in care am pus niste latic cam 20ml ca imi raman de la prima masa si vad ca s-a mai reglat. Cand era mai mica suc de morcov.
Varsta Catalinei Teodora
Lumi_Nag spune:
Saluti!
Va multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa lui "voinicu' lu' bunicu'"
.Nu e chiar asa de voinic cum pare dare e batos.Vrea sa stea numai in picioare.In continuare scuipa supica ...nici nu stiu ce sa-i mai fac.Momentan ii dau o lingura de supa , 2 guri de tzitzi
, apoi iar supa si inca 2 supturi de lapte...
Am introdus branzica calcica si azi bagam si carnita.Asta e in mare ce papam noi.
Mai revin daca mai pot ca se arde supaaaa.
La multi ani sarbatoritilor zilei.
George Catalin - 19.03.2007
Mihael@ spune:
Martutza, riloasa, multumesc, cred ca asa o sa fac si luni sa-i duc o proba la analiza...asa, sa fiu eu sigura ca nu e nimic
cria, cu cazutul parului nu mai fac nimic...sa cada cat o fi de cazut, oricum nu am nici o tragere de inima pt. masti si alte cele
Rebiana, cum faci, nu-i mai dai lapte deloc lui Luca? mie asa imi zisese pediatrul sa nu o mai alaptez sau sa-i dau nan delactozat dar n-am putut face nici una nici alta si bagam si acuma mucilagiu de orez si piure de morcov la pranz...Stefaniei ii place tare Debridatul, se linge pe buze cand ii dau ![]()
iuliana_2007, foarte dulce e fetita ta cu parul asa lung
riloasa, nu se vad pozele
ioanaradu, legat de spanac...stiu ca legumele congelate odata decongelate nu e bine sa le recongelezi, zic si eu...
Mie mi-a adus cineva din Germania cereale Milumil pt. 4 luni, scrie pe ele Griebrei - Miluvit
dani7asi, hai curaj, o sa vina si vremuri mai bune 
Stefania zice si ta-ta, spre marea bucurie a lu' tac-su si tipa cu toata puterea de m-a naucit de cap.
Eu pana acuma i-am dat max. 50 ml piure, cum sa-i maresc cantitatea, adica cu cat? Trebuie sa ajungem la 180 ml?
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
stefaniya spune:
Buna,la mamici si bebici
Dani - off,e greu dar trebuie sa rezistiNu stiu cum e sotul tau cu serviciul dar eu in weekend i-l dau pe Carl sotului si fac curatenie.Daca nu poate sotul,roaga o prietena,o vecina care sa te ajute sa stea cu fetele pana iti faci parul sau altceva.Cu cat vei ceda mai mult cu atat totul va parea mai greu.
Eu felicit fetele care au avut curajul sa-si lase bebeii cu bunicii si sa plece in concediu doar ei doi.
Pupici si putere multa si nu te gandi sa pici in depresie,nu e o joaca! 
Ddana - da,e un dulcic.L-ati dus la balaceala? ![]()
Ioana- vad ca nu ti-a raspuns vreo mamica din Germanica,dar cum noi suntem aproape ma bag si eu in seama
Aici sunt preturile cam asa cum le-ai spus si tu,poate un picut mai scumpe unele.In DK preturile sunt cu ceva mai mari ca in DE si poate vor confirma fetele dar nu stiu cat de ieftin le poate gasi cat sa-ti faci provizii de acolo.
Salariile de aici nu se compara nici pe departe de acolo si imi dau seama cat de scumpa e mancarea pt bebei in RO.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya