Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
stefaniya spune:
Val - eu i-am dat la borcanel mere cu pere si nu-mi vine sa cred,a facut de doua ori si foaret usor,care la noi constipatia era la ordinea zilei.
Mihael@ - deci daca zice ta-ta urmatorul e baietel,dupa cum au zis fetele pe-aici.![]()
Sa rectific,tu ai scris ca zice SI tata,deci mama a zis prima data,Ok,atunci ii mai faci o surioara lui Stefania
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
cria_bv spune:
Multumesc Adina pt masca o sa incerc, metoda lui Lumi parca nu as recurge la ea.![]()
Multa sanatate bebelusilor bolnviori.
laura_oana spune:
am revenit la febra 38
imi vine sa urlu pt ca nu stiu cauza, de mancat nu se prea omoara desi a mancat la 10 jumate si esta ora 15 jumate
.in schimb bea ceai si vorbeste " bu baaaa baauuuu" si e cam matzait si am 30.5 grade in casa.![]()
va pup
anaalina spune:
laura_oana...pune-i sosete inmuiate in apa cu otet si pe burtica o batistuta tot asa cu apa si otet ca sa-i scada febra. Altceva nu stiu ce sa-ti spun doar sa-i urez sanatate multa la bebe si 
ca sa treaca febra mai repede
Varsta Catalinei Teodora
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Val - eu i-am dat la borcanel mere cu pere si nu-mi vine sa cred,a facut de doua ori si foaret usor,care la noi constipatia era la ordinea zilei.
Mihael@ - deci daca zice ta-ta urmatorul e baietel,dupa cum au zis fetele pe-aici.
Sa rectific,tu ai scris ca zice SI tata,deci mama a zis prima data,Ok,atunci ii mai faci o surioara lui Stefania
desi as vrea un baietel, cand o vad cat de draguta e mi-ar placea sa mai am o fetita

Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Varsta Stefaniei
laura_oana spune:
i-am pus sosetele inmuiata in tuica, si il sterg cu o batista uda tot timpul.
marea problema e ca vrea in gura picioarele si sosetele nu ii prea plac, si mai nimereste gura cu ele si se stramba tot
, asa ca sta langa mine si il tin de maini si se nervozeaza.
chestie e ca e vioi ca de obicei, sa nu fie de la caldura si sas imi fac prea multe griji, pute in casa a tuica de zici ca e bodega..
si asa urmeaza sa vina socrela la mine![]()
![]()
sa va zic ce l-am invatat pe eduard sa faca ( ca tot mi-am adus aminte) ii cant " barcaaaaa pe valuriii" si el incepe sa se balangane dintr-o parte in alta si incepe sa gangure ca si cand ar canta si rade pe urma.
revin...
anaalina spune:
Nu tuica ca nu e buna stiu de pe propria piele ca eu cat am fost mica facem febra in fiecare luna de la rosu in gat. Tuica nu scade febra si sunt periculosi aburii de alcool pt bebe. Pune otet!!!diluat cu apa!!!
Varsta Catalinei Teodora
Rebiana27 spune:
Mihael@ am dat mucilagiul si ceai de menta toata noaptea si de dimineata. La pranz i-am facut laptic cu cereale pt ca nu mai manca nimic si ma dispera. Nu s-a omorat mancand nici asta dar n-a mai facut kk deloc, nici diaree nici normal. I-am luat si pliculete de Smecta sa-i dau daca mai face diaree. Acum i-am facut alt laptic cu cereale dar... slabe sperante!
Laura_oana eu i-am dat pt febra Eferalgan, i-am inmuiat sosetutele in otet indoit cu apa si i-am aplicat comprese cu apa rece pe frunte (Luca a avut si 39,4). La spital, la consult, dr mi-a zis sa nu-i mai pun sosetele cu otet ci sa-i pun comprese cu apa si otet pe gambe, ca in timpul febrei extremitatile lor tind sa devina reci (nu mai stiu cauza de care vb) si i le racim si mai rau cu tehnica asta.
Val contra constipatiei: suc de portocale sau de morcov.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
laura_oana spune:
mersi fetele , i-am dat jos sosetele oricum inainte sa citesc, P[T CA SI LE BAGA IN GURA
, i-am dat supozitor de paracetamol, dimineata i-am dat o doza de nurofen , nu as vrea sa le amestec , am si eferalgan
, il tin cu comprese cu apa.
sa vedem...bea mult ceai, asta e bine sa nu se deshidrateze...( nu vreau sa il mai vad deshidratat)
stefaniya spune:
Mihael@ - si eu la fel,imi doresc o fetita carlioanta si cu ochii verzi
dar parca inca un baietel ar merge pt Carl.Nu stiu,vedem mai tarziu.
In sfarsit s-a terzit si Carl ca doarme de la 12.00.Am calcat,am stat pe calculator dar ma plictisisem si el tot dormea si am de gand sa plec prin oras cu el.
Am vazut stirile pe protv,cred ca va e tare greu cu canicula asta s ide diseara vin vijeliile,aveti grija pe unda va aflati.
Laura_oana - poate fi si de la caldura.Eu stiu ca atunci cand au febra nu prea sunt in forma,sunt mai lenesi pe cand tu spui ca e vioi.Oricum sanatate multa si sper sa-i treaca.Nu mai apela la medicamente daca nu-i stii cauza.Asculta fetele cu leacuri babesti dar fara medicamente.
Evita tuica,e prea puternica si ii poate rani si pielicica.
Gata,ii dau sa manance si ma duc afara ca aici sunt 19C,asa ca nu mor de cald