Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)
Raspunsuri - Pagina 25
lauramar spune:
Buna tuturor!!!
tuturor mamicilor si bebeilor ce si-au serbat zilele si lunitele. Noi am fost fara internet 3 zile ca l-am schimbat cu unul mai rapid,asa ca am avut de recuperat nu gluma.
Dureri de spate am si eu ,iar cand fac efort sunt si mai mari,desi am avut nastere normala fara epidurala.
Caderea parului...off ca nu stiu ce sa mai fac am inceput acel tratament cu galbenus de ou,ulei de ricin...etc.,sper sa ma ajute.
Martutza si eu i-am dat suc de struguri facut de mine ,dar mi-a recomandat pediatrul nu stiu ce sa mai cred,unii spun intr-un fel ,altii....
la toate si toti...
martutza spune:
Val multumim de aprecieri.Speram sa fie vreme buna maine si sa mergem in Baneasa.Lui Cornel ia placut cum adoarme Mariuca voastra cuminte in 5 minute...pai la noi...hehehe..e cu cantec..trebe sa maraie, sa cante si sa-i bage mami suzi de vreo 3 ori pana adoarme.![]()
Stefanyia probabil ca istetul tau se joaca cu jucarelele cucu-bau asa cum te joci tu cu el.Si fi sigura ca stie ce zice cand striga...e tare dulce si istet (ma dat gata faza cu jucarelele puse pe ochi si date la o parte).Cat despre mancare eu nu vreau sa ma impun dar ei ar manca cu 10 guri ce le place si ce ne facem daca apoi ii doare burta? Victor e la inceputul diversificarii si toate mamicile din zona m-au sfatuit acelasi lucru ..treptat cate 2 lingurite in plus pe zi..altfel pot aparea probleme.Am un caz in cartier de diversficare rapida si mamica respectiva imi spunea ca-si da pumni incap ca arefata 1 an si 4 luni si tot are probleme cu stomacul...iar explicatia dr a fost ca a bagat prea multa si prea variata mancare de o data.
Bianca ma consoleaza ceea ce spui dar nu ....din pacate...nu e bine.Cum or putea frate sa nu doarma si ei cate 2-3 ore la pranz ca alti copii? Sau macar sa doarma toata noaptea cum mai zic fetele pe aici?
Kitty mersi de incurajare.Sper sa apuc si eu totusi clipa cand Victor va dormi noaptea intreaga si somnul la pranz de 2-3 ore.
Elyanne multam de incurajari.M-ai facut sa rad cu copilu tau atomic...de asta ma tem si eu...in plus mai e o problema..eu am inceput munca de 2 luni si din cauza haosului din viata lui VIctor nu pot stabili si eu o intalnire cu un client
.Sunt obligata sa fac un plan de vanzari si nu pot ca fimiu cand nu doarme deloc si ma vrea doar sa-l tin in brate cand doarme de bubuie si nu pot sa ies cu masina la intalnire de teama sa nu-i stric somnu....Cat despre odihna
mai pe la batranete asa...ca acu trebuie sa muncesc sa fac casa...de aia m-am bagat pe diversificare...il las cu mama din ianuarie..daca nu ma dau astia afara pana atunci
.
Laura_oana fa-i bai zilnice fara sapun(2-3 pe canicula) cu apa la 32-34 grade.Nu da antitermice variate si mai des de 4 ore.Nu mai pune la picioare alcool ca se racesc extremitatile si se urca febra la cap si e mai rau.Da-i cate lichide vrea si tine-l lejer imbracat.Sanatate.Dea Domnu sa fie de la dinti si sa nu mai ajungeti inveci in spital.
Adina sa-ti traiasac barbatu, sa fie sanatos si s ava intelegeti bine.Drum bun in excursii.Sa vii cu poze ![]()
Iuliana nu sunteti deloc singurele.Si noi tot la piure de legume suntem de 2 saptamani dar am ajuns sa bag toate legumele in supa.Maine bag si rosia si pasez si telina sa vad de-i place.Asa ca ..keep on walking...alaturi de noi...incet si sigur![]()
Anaalina nu crezi ca-mi faci in ciuda cu atata somn pe fata ta?.Pup-o din partea mea ca e tare cuminte.
Daniela fa si tu ca mine.Da-i afara din casa 2 ore pe toti , du-te si-ti ia vopsea de la "magazinul din colt" (copywright Ioana
) si vopseste-te.Altfel te acuza sotzu de neglijenta.Hai te pup sa treaca supararea.
Ddana nu e dulcic e super dulcic.
will be continued.....
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza spune:
Val Victor a facut moale de la suc de morcov crud.Incearca-l sau baga piure de pere.Ar mai fi si varianta ceai de musetel.Vezi cu ce ai succes intr-o zi.Nu combina.Pup sa treaca supararea.
Laura acu...vezi si tu...cati dr atatea pareri..dar eu ma bag pe google sa dau un search la strugure sa vad daca e adevarat ...caut si sigur aflu...oricum eu merg incet-incet cu diversificarea...ca am antecedente in familie cu alergii.
Azi i-am luat si eu lu fimiu un borcanel de morcov cu mar de la Hipp din supermerket ca e mai rece acolo cum zicea si Ela.Si ce credeti...i-a placut sarlatanului...deschidea ciocu ca un pui de randunica la fiecare lingurita...nu prea stie el sa inghita...a bagat si mana...apoi a pus mana pe picior ...ca noi mancam cu picioarele in maini
apoi a suflat in lingurita si a azburat peste tot..dar intr-unfinal a mancat cele 4 lingurite.Sunt tare multumita.A supt bine si l-am pus la nani.
Sa trezit
pa
seara buna
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
lauramar spune:
Fetele care a-ti cumparat acel balansoar electric,imi dati si mie site-ul ca nu mai stiu unde l-am vazut?
Martutza eu i-am dat o singura data suculet si f. putin dar l-am oprit cand am citit postarea ta o sa ma mai informez si eu,ca nu vreau sa pateasca nimic bebelina mea,mersi oricum de sfat
stefaniya spune:
Martutza - in primul rand incep cu faza ca nu stiu cum dar pana acum nu am vazut povestea nasterii tale si e postata de atata timp,uf...M-a emotionat tare,m-a facut sa retraiesc si eu nasterea mea. Mi-a placut faza cu capul triunghiular si ca sa nu mai zic de camasa de noapte de la sora.Ti-a daruit-o cu atata dragoste incat urmarea a venit repede si faptul ca erai sigura si faptul ca a fost baietel asa cum ti-a zis,se vede ca nu a fost o intamplare si cineva ti-a ascultat rugile.
Cred ca a fost greu sa nu tii baiatul in brate imediat.Eu l-am avut pe Carl in brate de cand am nascut,cinci minute de i-a curatat nasucul si in rest am fost impreuna mereu pana am inceput cursul si stau fara el cate 3 ore.
Multumim pt vorbele frumoase si sa stii ca acum cand zice mama,ma lumineaza.
Mancarica,m-am gandit eu ca nu e bine sa-i dau asa mult dar el inca mananca la 2 ore si am zis ca ii tine mai mult de foame diversificarea.NU vorbim de program pt ca daca nu-i dau sa manance cand ii e foame tipa si plange si cand ma hotarasc sa-i dau se inneaca de nu stiu cate ori.Astept sa-mi vina asistenta pe 31 si vad ce ma mai ajuta si ea
Apropo,mie mi-a zis ca de la 5 luni trebuie sa-l invat sa bea cu canuta,voi ati inceput?
Am asa o zi plictisita,klaus nu e acasa pana maine,am sunat acasa,ai mei sunt toti la mare...E sambata si toate magazinele sunt inchise ca sa ies mai departe de casa,in park nu era mai nimeni,..
pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
laura_oana spune:
a crescut febra la 38.3 dar si gradele in casa au crescut 31 la numar
e matzait sta cu manuta in gura , chestia interesanta e ca atunci cand ii bag io degetul in gura nu plange , cand baga el plange si le baga la MASELE!!!! din cate stiu eu nu au cum sa dea acum maselele ca nu are nici un dinte nici jos nici sus si pe deasupra alea dau ultimele.HOPAAAAA acu vad ca roade degetul in fata, dar gingiile nu sunt inflamate si nici nu se vede urma de dintisori!!!nu a papat decat 110 ml lapte mancare dupa masa nu s-a inghesuit la ea
transpira , ma vrea numai langa el si in brate sa doarma in brate, offfffff, sunt rupta de obosita, azi am sta numai dupa kuru lui am dormit legat vreo 2 ore azi noapte
, am rugat-o pe mama sa vina sa doarma la mine , sotu e la lucru. baleste de ma doare mintea!!!!dar el e tot cu "ba baaaaaa babuuuubabaabababaaaa" ehhhhh"
imi vine sa il mananc si asa mofturos cum e azi!
pupici
anaalina spune:
Buna dimineataaaa!!!
CE racoare ce placere!!!

Voi inca dormiti??? Nu mai vine nimeni la o cafea
sau un ceai ca pe mine ma ustura in gat . Catalina si taicasu dorm si eu ma plimb prin casa ca o pisica sa nu trezesc populatia.
Laura_oana...cum s-a comportat jupanu in noaptea asta???
Stefanya...cum sa bea cu canita ?ca ea flutura biberonul in toate partile dar canita cred ca s-ar murdari din cap pana in picioare .Totusi din curiozitate am o canita de aia cu ciup si o sa incerc sa-i pun acolo sucul de mar sa vad daca il bea.
Martuta ...si afara ploaua, ploua si cred ca o sa stai in casaaa...I-am dat si eu mandrei para la borcan sa fi vazut ce deschidea pliscu vorba ta. Ziceai ceva de struguri??Eu i-am mai dat cate 2-3 bobite ca ii plac la nebunie ,suge din bobitele alea cu o pofta 
Lauramar...cum ai facut suculetul de struguri??
Rebiana27...cum e Luca? Un
de la Catalina cea nazbatioasa.
A ieri va spuneam ca seara va papa 170ml lapte cu cereale da de unde la cat de cald era abia a papat 70ml si toata noaptea s-a foit daca incercam sa-i dau lapte maraia insa daca ii bagam ceai sugea cu o pofta asa ca mandra a baut azi nopte muuult ceai...drept urmare la ora 6 a lins tot laptele din bibe.
Acum va las ma duc sa vad ce fruct blenduiesc pt micul dejun
Varsta Catalinei Teodora
elyanne spune:
Laura ca sa-i scazi febra, cand trece de 38, impachetari cu prosop inmuiat in apa calduta, spre rece. Ii scade febra si il si hidrateaza la nivelul pielii. Antitermice (la minim 4 ore intre ele) si alterneaza nurofen/eferalgan lichid, cu supozitor novocalmin.
Infofolitul sau sosetele cu diverse nu au efect... cel putin asa mi-a spus pediatrul... Si muuuuulte lichide, ca se dehidrateaza.
Febra asta care nu se potoleste cu nimic nu-i de la deshidratatre sau dinti... De la deshidratare face o data, de doua ori... si gata... altfel inseamna ca nu-i deloc hidratat. Iar de la dinti... aveai si alte semne (diaree de ex.) si nu era temp atat de mare.
Tinem pumnii sa se faca bine sau macar sa treceti cu bine peste ziua si noaptea asta... ca sa ajungeti la dr. vostru... sa nu mai ajungeti prin spital
si multa sanatate.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by anaalina
Rebiana27...cum e Luca? Unde la Catalina cea nazbatioasa.
Varsta Catalinei Teodora
Luca e mai bine, cel putin asa pare. E un picutz marait dar a mancat macar (ca ieri m-a innebunit ca nici nu manca). Acum doarme...
si noi pe Catalina cea frumoasa!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ioanaradu spune:
salutam fetele!
la noi a plouat de-a rupt de pe la ora 5. acum ploua mai molcut, dar e super bine ca s-a mai racorit.
matei doarme.
pana acum a papat
7.30 - 50 ml de lapte. ce e mult strica. avea chef de joaca nu de mancat.
9.30 - 75 ml de lapte ... completare
11.30 - piure de fructe - para, nectarina + 3 lg de cereale humana
urmeaza pe la 14-15 piureul de legume. azi: morcov, ardei, patrunjel, telina + piept de pui. dupa caz si o lg de cereale nestle.
eu congelez piureul gata blenduit in cutiute de plastic cu capac.
spanacul nu-l las sa se decongeleze, il pun asa congelat in apa fiarta si apoi il adaug la blenduit.
i-a placut f mult spanacul si ieri i-am pus si jumatate de galbenus de ou ... a fost chiar incantat.
stefaniya multumesc de raspuns. ce sa-ti spun? nu cred ca fac mare economie daca mi le aduce, dar oricum au alta calitate. am avut o cutie de cereale milupa cu mar si morcov data de cineva ce-o primise din germania si nici nu se compara cu ce aveam eu luat din farmacie. oricum, o cutie de cereale imi ajunge destul de mult, asa ca daca-mi ia 5-6 cutii, pot sa-i dau si mai diversificat si sper sa-i placa mai mult. laptele la fel ... am zis sa fac o proba, ca am o vecina care da nan la fetite si se strambau de numa. cand i-a adus cineva din ungaria ... pai bagau ca spartele laptic si am facut si noi comparatie si chiar e mai bun.
rebiana ma bucur ca luca e mai bine.
si mami stresata.
revin ... poate reusesc sa pun un filmulet. ieri i-a luat tati leagan lui matei si a fost f incantat.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei