Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 21
ylilimic spune:
magda - bine ai venit la noi in gasca!
Ma bucur mult, mai ales ca stelutele noastre au aceeasi data de nastere, ca prea era singur cuc fiu-miu de ziua lui Eminescu
mai scriu dupa ce , daca, si cand adorm copilu...
vezi care e pb mea????????????? 

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Magda20 spune:
buna ylilimic,
Iti multumesc pentru primirea facuta. Si eu ma bucur sa aud ca avem copii nascuti in aceiasi zi, ziua lui Eminescu, mai precis niste mici genii
. Coincidenta sau noi copii nostri au si acelasi nume Cristian Cristiana.
Spor la adormit bebe Adam
Magda, mama Sarei (15.01.2007)
cristiana70 spune:
RALI, CATALINA, multumesc pentru raspunsuri. Intre timp am luat la rand toate cabinetele din pagini aurii, si la unul dintre ele a raspuns chiar doctorita, care m-a lamurit care e ritualul: totul incepe cu dosarul de la spitalul 9, si desi tata n-a vrus sa auda de acest spital, nu are de ales acum. Saptamana viitoare il vor duce acolo, dar daca ieri era plin de energie si a rascolit efectiv toata casa, azi era moale.
LILISOR, am uitat sa-ti spun, ma bucur ca Madalina s-a decis, sper sa nu se mai razgandeasca. Vad ca a dat roade ideea mea cu printurile de pe forum de la subiectul Soniei. Uite aici povestea inca unui bebe cu probleme, azi a fost operat la Cluj, se pare ca si acolo sunt conditii super fata de cele din Bucuresti.
MAGDA, bine ai venit, sa-ti traiasca printesa! David e campion la dormit toata noaptea, dar nu-ti pot da reteta, ca la noi s-a inchis de multa vreme robinetul la tzitzi!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:

CRISS LA MULTI ANI!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
ralu74 spune:
Lili- am vazut pozele cu Darius, e atat de frumos, dragul de el , ofofofoffff

plang intr-una ...ma doare atat de tare sufletul, sa dea Dumnezeu sa fie bine, ma voi rog pentru el si Madalina.
conchita spune:
Criss, La Multi Ani fericiti! 
Magda, bine ai venit! 
Cristiana, sanatate multa tatalui tau. 
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
rali spune:
Lili- sa dea Dumnezeu sa se termine cat mai curand suferinta frumuselului Darius- o scumpete de copil.
Magda- bine ai indraznit. Vlad e alaptat si pana acum nu mi-a dormit o noapte intreaga, ca sa zic asa, se trezeste de 2 ori papa si adoarme la loc.
Cristiana- sper sa se rezolve cat mai repede situatia tatalui tau in asa fel sa ii fie si lui bine si voua. Iti inteleg supararea, prin prisma faptului ca si tatal meu e bolnav. Multi pupici.
ylilimic spune:
Catalina - esti pe aproape??? ti-am trimis un mail. cauta-ma pe mess.
cristiana, rali - lasati-ma sa ma alatur grupului cu tatici bolnavi. Poate al meu nu echiar asa ca al Cristianei, dar e posibil sa ma astepte si asa ceva
.
Multumesc fetelor pentru indrazneala de a fi deschis pozele lui Darius. Am vazut ca in dupa masa asta nu prea a scris lumea si tare as vrea sa nu fiu eu motivul. Sa stiti ca nu e obligatoriu sa cititi ce scriu eu despre Darius, insa au fost persoane care au citi doar aici despre el si de aceea am postat si aici.
messa - ca de obicei am strecurat ceva erori in povestea lui D, asa incat o sa iti mai transmit inca o data mesajul.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marinar spune:
lili am vazut si eu pozicile cu minunea darius. sa dea DD sa se faca bine!!!
io am bananait toata ziua prin oras dupa diverse. sunt franta iar emmi e maraita pt ca e inflamata gingia de sus. offfffff, am trecut cu bine aparitia primilor dinti de jos dar astia de sus sunt rai. sa ma mai gandesc la faptul ca eu miercuri plec din tara??? mai bine nu