Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani Criss68! Multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi!

(scuze ca felicitarile nu au venit de ieri...mai bine mai tarziu...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Multa sanatate piticutilor bolnaviori (bb. Erik, printesele de Monu)!

Lili- sunt tari scumpi baieteii tai, iar maine poimaine ne arati filmulet cu Adam urcandu-se in masinuta.

Am vazut si un bebe gimnast care isi lucreaza de zor muschii - bb. Horia

Cristiana- multa sanatate tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, imi pare tare rau de situatia cu tatal tau, iti doresc multa putere. Din pacate iti confirm si eu, pt cam avut de-a face, ca in Buc spitalele care au de-a face cu aceste boli sunt varza. POate in Sibiu pe undeva ai incercat?

Mai voi cum rezistati? Mie deja imi e rau de la caldura. Azi m-am plimbat ca kktul in caldare, nimic n-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

sunt si eu pe aici :)

CATALINA- si aici e caldura mare de tot iar. abia se mai potolise. si umezeala mare pe deasupra. cum rezistam... stau in costum de baie in casa, pun ventilatorul si cam atat... si apaaaaa multa de tot, mi-e sete de mor. da chiar te oboseste caldura, eu n-am chef de nimic.

maine e ziua sotului. i-am luat ochelari din aia de scafandru ca ai lui erau cam vechi si intra apa in ei (cu ocazia asta mi-am luat si eu, hehe). am fost si cu thea sa ii aleaga ea felicitarea si a luat una cu micky mouse , donald si altii pe ea :) era tare colorata , de aia . prima felicitare de la fi-sa

thea doarme , pisica maya e ascunsa pe undeva la racoare.n-am cine stie ce de zis... despre ce mai vorbim, haideti voi cu idei. care mai e pe aici.

mai da ... KATE!!! pe unde esti?? ca n-o vad pe forum , nici pe mess. esti in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Diana, stii sceneta aia din Caragiale cu Caldura Mare? Cred ca asa e toata lumea acuma. Suntem sleiti. Mi-am mai tras un dush, am sticla de apa langa mine dar am o durere de cap care nu ma lasa ...
Daca puteti sa credeti ca ma apucasem de calcat pe la 1. Noroc ca s-a stricat fierul ca acum am o scuza ca le-am lasat balta. Si asa s-a facut caldura ca i-am facut lui Matei ciorbita ... asa ca ...
Hai ca aberez ... mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

LA MULTI ANI CRISS !!!!

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sa ne traiesti Criss!!!

chiar daca ieri fu 23... ne intelegi..unele dintre noi mai babone cu cate un neuron fugarit...

pupam fata frumoasa!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LA MULTI ANI CRISS!!!!

Acum am aparut si eu pe alee!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

criss - la multi ani fetita! sa ma ierti ca nu fusai mai prompta, ca stii ca io am multe pe cap...te [pup si sper sa-ti treaca! Noi te iubim mult, chiar si cu intarziere!

Imi vine sa omor gupilu mofturos! Sunt un pachet de nervi, toata bucataria e numai castroane, cu carne, cu ou, legume simple, si el nu vrea si pace. Nu a mai mancat ceva de la 9:30!!! Fructe toata ziulica...de iaurt nici nu a auzit vreodata

si pentru ca pana ne termina Messa harnicussa site-ul mai dureaza putin, v-am pus cateva

www.flickr.com/photos/9423117@N06/1222513080/" target="_blank">poze cu Darius

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magda20 spune:

Buna fetelor,
Eu sunt Magda, mamica de ianuarie 2007. Va citesc din primele luni de sarcina dar nu am scris niciodata pe forum. Am o fetita, Sara Cristiana, nascuta pe 15 ianuarie. Nu am intotdeauna timp sa va citesc asa ca s-ar putea ca problemele mele sa-si fi gasit raspuns in capitolele anterioare.
Ii multumesc Catalinei pentru traducerea "cartea cartilor - incercand sa-mi inteleg copilul". Sper sa dea roade sfaturile din carte. Fetita mea se trezeste foarte des noaptea si nu adoarme decat cu sanul in gura. Sper sa o dezobisnuiesc cat mai curand de acest obicei. Copiii vostri dorm noaptea? Daca da cum ati reusit sa-i faceti sa doarma mai multe ore fara sa se trezeasca? V-au ajutat sfaturile din cartea cartilor.
Si inca o intrebare: imi poate recomanda cineva un centru de piercing sau cabinet medical, in Bucuresti, in care se fac gauri in urechi.

Astept cu interes raspunsurile voastre

Magda si printesa Sara Cristiana (15.01.2007)

Mergi la inceput