Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Liuda, nu ai motiv de suparare, nu fuse nici o ironie, am glumit, stai linistita.
Eli, La Multi Ani pentru sotior!
Rali si Mihacarm, multumim de urari, nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul, parca mai ieri eram...aspiranta care nu mai aspira la nika, pen'ca ioc speranta de bebe. si acum ma uit la prichindeata asta dulce cum ma trage de par si de nas si cum vrea sam scoatza okii si num vine sa crez ca-i a mea.
La multi ani bebelusilor nascuti azi! btw, Marybell, unde ai disparut, ce mai face Erik - i-au trecut bubitele? Gio, nici pe tine nu te-am mai vazut, sper ca totul e ok la voi.

sanatate bebicilor cu febra!

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

hello!!!

incerc sa va citesc, acum ca dorm maimutele.

ma uimesc copiii vostri ca fac o gramada de lucruri, bravo!!! eu nici nu prea am timp sa stau prea mult cu Eva, ma rog...dar e si ea o scumpa, o hlizita deh, e a mea

Citeam de olita, nici nu mi-a trecut prin cap sa o pun - oricum la cat de pitica e Eva cred ca ar inota in ea. Dupa 18 luni vom trece la actiune, insa din experienta, mai devreme de atat e prea devreme. Iar copilul invata cel mai repede sa faca la olita atunci cand e lasat fara pampers, sa se ude, si e suficient de mare sa constientizeze asta.

hai sa mai citim, ma intereseaza f mult ce papati. noi n-am trecut inca la ficatel, am luat-o mai incet asa. in general nu m-am stresat prea tare cu papa, iar de cand am stoc de borcanase...zilnic aproape atentam la ele.

diana, noi avem 3 mese cu lingurita pe zi si mancam in jur de 180-200 gr.la o masa. legumele sunt preferatele ei, ajunge si la 250 gr daca-i dau.

conchita, eu pt mancare am recipiente de la Avent si asa o si congelez. sunt tocmai bune.

hmm, catalina, m-ai pus la gandit cu intrebarile tale!

1. Ce vi se pare cel mai frumos lucru in legatura cu copilul vostru?
ca este - ca zambeste mereu si este bine dispusa
2. Care este lucrul la care v-ati asteptat cel mai putin de la copilul vostru?
sa se trezeasca peste noapte
3. Situatie: copilul vostru de 5 ani a facut o prostie mare, ceva ce i-ati spus in repetate randuri sa nu faca. Vine si va zice. Cum reactionati in asa fel incat sa se simta si pedepsit dar si sa il incurajati ca data viitoare cand face o prostie sa vina sa va spuna si sa nu ascunda?
wait and see

legat de branzica din comert - am o retinere in a-i da, pana la urma cred ca ii voi mai face eu o perioada. imi spunea bona ca era dr Jianu la Tv si spunea ca ea recomanda branza de vaci din comert dupa 18 luni. ma rog.

messa, sunt in asentimentul tau. de cand ne-am intors din concediu eva spune invariabil TATATATATATA!!!!!!!!

mirandolina, OPC scrie pe aia de la Miniblu. fa-le o reclamatie pe net sa le ajungaaaaaaaa!!!

lili, vazut filmulet, felicitari!!!

Miha, mersi pt urari!!! la multi ani pt toti bebelusii de azi si pt toti cei pe care i-am ratat pana acum. din pacate nu pot tine ritmul cu voi, la urari cel putin!

si inca o noutate - de 2 zile suntem si noi iepurasi, cu un dintisor. acum tot stiu ce ne-a chinuit!!!!

in curand va incepe gradi, offf, sper sa am mai mult timp de stat cu eva...legat de cat stam cu copilul acasa, eu cred ca mai mult de un an nu ma va apuca, mai ales ca eu din iunie anul trecut stau acasa in concediu medical. azi am vazut-o la Tv pe Bahmuteanca la spital cu perfuziile in mana si mi-am amintit ca anul trecut pe vremea asta asta prestam si eu. uitasem neplacerile sarcinii, chiar cochetam cu ideea de bb3, dar mi-am revenit repede. in principiu as vrea sa pot savura fiecare zi, numai ca trec toate asa de repede. am senzatia ca nici n-apuc sa ma bucur de copiii mei, ca n-am timp. ma amuz cand citesc mesaje de la mamici x2, in genul celor scrise de Monu - una are febra, rosu in gat, si in rest plecam la mare. asa va simtiti si voi? poate trece macar caldura asta sa ne mai racorim creierii

ca sa exemplific, poftiti un filmuletz aici - participa si Eva, in fundal:
http://entertainment.webshots.com/video/3062799720062586455wOloqe

acum chiar ca termin, mai am de vizionat poze cu frumosi - vazut Vlad si Diana

VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liliana, stiam ca fratii mai mici sunt mai precoci decat primul copil. Am observat si la cunoscuti, dar mai ales la elevii de la scoala. Vei vedea ce repede va invata Adam sa citeasca, sa socoteasca de la Matei.

Mediterana, multumim de compliment. A prins tare bine pt ca tocmai cazusem in butoiul de melancolie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Mihacarm multumim tare mult pentru urarile facute. asa este, Erik a facut 8 luni, nu-mi vine sa cred

Conchita aici sunt, multumim de intrebare. Erik a scapat de bubitze, a ramas cu ceva urme de la ele, dar sper ca in timp sa treaca, insa luni, am dat iar o fuga pana la spital, fiindca a facut temperatura 39,7 si m-am speriat rau... cu atat mai mult, cu cat nu mai scadea, nici cu nurofen, nici cu supozitor eferalgan, (asta era ce aveam eu in casa la moment). la spital mi-au spus ca are rosu in gat si acum suntem din nou pe tratament. bietul de el, de 2 luni il tin numai cu medicamente din cauza asta are doar 7.500 kg la 8 luni, mie mi se pare cam putin, avand in vedere ca inca mai suge laptic de la tzitzi si mananca de 2 ori pe zi, destul de bine. sunt suparata ca inca nu are putere sa mearga si el de-a busilea, nu se trage pe burtica, nu se poate tine de ceva sa stea in picioruse...

Cristiana ce faci? pe unde esti? cum se mai simte tatal tau? vroiam sa te intreb si eu daca lui Davidutz, i-au disparut total semnele de la bubitzele de varicela? ca la Erik inca se mai vad foarte clar, si mi-e frica sa nu ramana asa...

Lily l-am vazut pe dragutzul de Adam cum incearca el sa se urce pe motor deja foarte bine sta in picioruse zic eu, si e mai mic cu 1 luna fata de Erik care nici macar nu sta in 4 labe.

l-am vazut si pe acrobatul Helenutzei chiar ca e destul de greu sa stai in pozitia aia fara antrenament. e un scump.

Alinuk sa stapanitzi sanatosi noul automobil de Teo l-ai luat chiar pe rosu? sau alta culoare? scuze daca ai spus si mi-a scapat

Eli am citit eu prin mesajele tale ca si voi ati vrea sa mergeti prin februarie-martie anul ce vine in Egipt. si noi ne-am propus aceeasi perioada, in acelasi loc, asa ca pleaseeee daca stii...daca auzi... de vreo oferta mai bunicica da si mie un mesaj

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata, va pup si eu fetelor repejor inainte sa fug afara cu MAtei ca acum e nitel aer.

Lore, ce face bebita? Mai are febra? Oau, si voi sunteti lungi. :)

Marina, iesirea dintilor de sus nu s-a manifestat nicicum decat prin multe bale.

Conchita, ai dreptate sa stii chiar ca sunt la coada cu exemplare de seama. Ia ca m-am mai linistit.

Eli, multumim de vestile despre Alina. Oau, ce model de fata mai. Bravo ei ca nu se lasa. O admir!

Multumesc Monu de reteta cu ficatel. Vor incerca si eu.

Adela, multumesc de intrebare. La urocultura i-a iesit infectie urinara 10.000 - 100.000 UFC ENTEROCOC/ML. Cred ca e infectie, nu? Am vb cu o dra (pediatra n-o gasesc) si a zis sa o repet asa ca o iau de la capat cu colectatul. Dar nu vreau deloc antibiotice. Ca m-am infiorat la ce e sensibil: cefaclor, ciprofloxacin. Iac!

Despre apa, Matei bea ca disperatul. Si suc. Ceai nu.

Multumim de sugestii Lili. Oricat am incerca, cat Matei nu iese fratele. :))

Revin, sa ii dau lui Matei bibe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili, sa stii ca am priceput faza cu jucariile puse departe mai demult dar, cum zicea si Marina, nu prea le baga in seama. Poate ca nu e gata sa o ia din loc.
Saptamana viitoare iau premergator.

Ioanaradu, bine ai venit si sa iti traiasca puiul. Eu zic ca e de la caldura. Vorbeste cu pediatrul inainte sa schimbi laptele! Eu nu i l-as schimba de capul meu sub nici o forma. Am inteles ca Topfer e bun, poate n-ar fi bine sa il schimbi. Am vazut o emisiune despre caldura si bebelusi si zicea dra Jianu de la Munciipal ca sa nu ii fortam cu laptele. Sa ii hidratam mai mult.

Hai va pup ma duc la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetele! la noi calduri de murim in casa... am fost pe langa mare sa ne racorim.

LOREMUNTEANU- cand mergem la plaja eu tin in geanta fetei mereu: un scutec , 2, sa o pun sa o schimb sau sa o sterg de nisip. apoi un cearsaf subtire de la patut cu care acupar carutul daca doarme si e prea cald sau soare. asa e la adapost. apoi pompita de nas si picaturi pentru ca se intampla cateodata de i se blocheaza nasul, face muci de la apa , sau de la schimbarea de umiditate. apoi mai am o gentuta din aia care tine apa si mancarica ori reci ori calde, termoizolanta se zice nu? asa ...altceva ... betze de urechi. eu mai am o piscina foarte mica, din aia care se umfla. si cand iesim in apa o pun sa stea in ea cu jucariile ei acolo sa se joace. sta acolo si se uita la lume. e de folos tare, ca nu o mai in eu tot timpul in brate. cam asta. distractie placuta!

LIUDA - a mea nu se taraste nici sa ma rog eu de ea. :) asta direct in picioare pleaca. se agata de toate alea sa se ridice, vrea in picioare orice ar face. mai nou se chinuie sa se ridice si in scaunul de masa cand mananca :) eu la fel am fost cand eram micuta, nu m-am tarat niciodata. thea face pe 2 sept. 8 luni. sunt multi copii asa.

NADIUTAPM - am uitat sa iti zic ca v-am vazut si voua pozele si va pup! am recunoscut centrul pitestiului intr-una. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marybell ..e roshu fetitza... la fel ca ala din poza!!!
Sa ne placa moshu'
Mai era pe un albastru inchis ..dar am preferat roshu'
Il cam imbrac pe pitik in roshu' E culoarea mea preferata!

ca deh..la coloarea mea da bine

vezi ca ai mesaj de la mine de ieri pe Messenger!

poop fete cucuiete!!

cine merge azi in Cismigiu??

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

CATALINA- UAU dinti de sus, amandoi odata...bravo ! bine ca a scapat repede

ADELA- si voi cu dintii de sus... sa ii iasa usor doamne ajuta.
mai thea n-are nici un dinte :)

mai ma tot uit la baietii lui LILI - sunt extraordinari. ce il urmeaza adam pe matei peste tot!

e cald rau de tot , ies pe afara ca o fi mai bine. mai citesc mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna, fetele, eu suparata ca de obicei... Am ajuns la concluzia ca Bucurestiul asta in care locuiti multe dintre voi e un adevarat cosmar. Fiindca tata e din ce in ce mai rau, boala lui e un fel de Alzheimer, ar trebui internat pentru a i se determina sedativele la care reactioneaza. In Bucuresti este exclus, stau si cate trei intr-un pat la spitalele de psihiatrie, am putea sa-l internam la Oradea dar e nevoie de diagnostic si trimitere din Bucuresti, de la un medic care are contract cu Casa de Sanatate. Medicul din Oradea ne-a indicat o doctorita la care sa-l ducem, dar e in concediu, iar disponibilitate pentru consultatii doar pe luna noiembrie. Pana atunci innebunim si noi in rand cu el, caut prin toata lumea un astfel de psihiatru in Bucuresti, si nu gasesc.

MARYBELL, multumesc de intrebari, vezi ca nu e bine. Sa stii ca si lui David i-au ramas cateva urme, langa urechi, pe ceafa si pe burtica, dar doctora de familie a zis ca vor disparea cu timpul. Erik are multe urme?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput