Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
loremunteanu spune:
Miciurin si noi ne gandisem daca n-o fi de la caldura...
Deci la 17 i-am pus supozitor iar, i-am facut un dusulet si l-am lasat gol pusca sa faca nani. Acum s-a trezit si are 36.6...
Si la noi e cald rau (Monu) - 31 grade...
El a fot foarte vesel toata ziua si a dormit bine a si papat...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
alinuk spune:
quote:
Originally posted by mirandolina
Fetelor, uritzii astia de la miniblu nu vor sa-mi dea banii inapoi pe junghiul lor de carutz
Revin diseara, daca puteti sa ma ajutati, v-as fi recunoscatoare.
Ellade www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
laurapoppy sa-ti traisca famelionul... a mers pontul..mi-am schimbat caruciorul universal miniblu pe unul Hauk
www.underonelink.com/images/hauck2007/Shopper-6-h-cross-Red.jpg" target="_blank">noul otomobil de Teo
si am mai facut ceva cumparaturi din Miniblu ..caci era mai ieftin (era la oferta fara geanta si husa...daca le voi considera necesare o sa le iau separat)
Scaunelul este chiar pana la un an jumate cu o pozitie semisezand.. oricum mai potrivit de varsta actuala a lui Teo decat cel miniblu care era clar depasit)
mai multi iepuri impuscati!!!!
poop fete cucuiate!
Mira stii pontul acum!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ioanaradu spune:
seara buna fetele.
eu va "urmaresc" din umbra ca sa prind ceva din experientele voastre.
dar acum am nevoie de un sfat ... ceva ...
: piciul meu de o saptamana refuza laptele!! el bea topfer2. am mers f bine cu lapticul asta. "baga" si cate 180ml. de 1 saptamana bea cu fitze si figuri cate 70-10ml si destul de rar. cateva zile a fost in greva si la piureuri (fructe/legume), dar vad ca si-a revenit, deci nu e lipsa de pofta de mancare. am zis ca e de la biberon ... ca nu-i mai place tetina ... ca nu mai curge ... am schimbat, am gaurit ... NIMIC! ceaiul il bea cu bibele fara probleme. am zis sa-i iau cana cu tuturoi, poate am mai mult spor. de ieri chiar e mai rau: NU MAI BEA DELOC LAPTE!! la masa de seara n-a vrut lapte. dimineata a mancat 70ml. in seara asta cu chiu cu vai i-am bagat pe gat 50 ml. acum doarme si pe la 23 o sa-i dau prin somn, macar 100 ml daca mai mananca si el. oare sa incerc maine sa-i iau si alt lapte??? voi ati patit asa??? nu stiu ce sa fac ...
va pup si sa va traiasca copilutii nazdravani!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
monu spune:
ioanaradu - ai verificat daca are probleme cu eruptia dintilor sau rosu in gat? lipsa apetitului poate fi si de la caldura.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
mediterana spune:
buna seara dragelor! sanatate multa bebeilor cu febra, sa scapati usor va doresc mamicilor.
La noi sunt calduri ucigatoare, incendiile de ieri au umplut orasul de fum, erau peste 40 de grade afara, se mai lua curentul-imaginati-va cum se sta la sauna fara aer conditionat, fum si mizerie afara...n-aveai unde sa scapi. Parea iadul afara.Azi nu a mai ars nimic, am dus-o pe Sofia la mare la scaldat un pic. Mananca bine, n-am eu timp sa-i prepar mai multe, laptele inca ii place.
Ii place pieptul de pui cu cartofi pireu, cu conopida fiarta, cu dovlecel, cu toate legumele. Cand n-am timp sa le fierb folosesc borcanele. Chiar daca sunt fade la gust le mananca de numa!
Am pus-o in premergator, imi face nervii franjur cu muzica de pe "tastatura" respectivului obiect si se plimba toata casa.I-am cumparat o olita foarte haioasa, inca nu am asezat-o...mai astept.
Va doresc un week-end placut!
ioanaradu spune:
da ... l-am verificat. deci mananca fructele, legumele, cerealele dar laptele NU!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ylilimic spune:
ioanaradu - daca nu e lipsa de apetit, atunci cred ca ai putea incerca cu NAN maine dimineata, acesta am auzit ca e usor tolerat de copii. Si ca sa nu duca lipsa de lapte, procedeaza cum face "batrana" noastra Messa
adica ii pune masurile de lapte necesare in piureul de fructe/legume. Totul e sa il ia, sub orice forma, caci are nevoie de el inca. Poate il pacalesti in somn...poate incerci si cereale saii dea alt gust...
asteapta sa vezi ce iti scriu si fetele de pe "formule", eu am scris din auzite, caci inca alaptez.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mediterana spune:
Fructe ar manca intruna. Dimineata: doua piersici cu doua pere mari, sau doua mere cu doua kiwi, patru prune cu o banana. Daca nu ii este foame nu insist. II dau cand ii este foame.Cand se trezeste in patutul ei se agata de zabrelele din lemn si striga mammmmm...II plac tare musafirii, posetele si pungile. De asemenea... ramane taica-su persoana preferata pentru joaca.![]()
Referitor la intrebarea "cum mi-a schimbat viata copilul" pot sa raspuns cu mana pe inima ca: "de cand sunt mama am devenit o bestie! sa nu cumva sa se atinga cineva de copilul meu ca iau foc! 

Poate o sa ma mai temperez dar acum sunt ca o ursoaica...

Ioana Radu-poate alimentele solide pe care i le dai sunt consistente. Si de la caldura...mananca mai putin. Eu a trebuie sa ii schimb laptele praf cu lapte lichid-aceiasi firma-aveau gust diferit si a mancat mai putin. Daca folosesti lapte praf poate ai schimbat apa si are alt gust si copilul simte diferenta.Eu daca schimb apa cand imi prepar cafea nu-mi place gustul pana ma obisnuiesc.
ioanaradu spune:
multumesc mult de raspunsuri ... maine ii iau nan. daca nu rezolv o sa aflati sigur!
stau eu si ma gandesc ca daca n-o mai bea lapte ce-i fac?? chiar o sa ii bag dimineata, in fructe, masurile de lapte ... poate ... poate ...
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
mediterana spune:
am vazut si admirat bebei si bebici!Toti si toate sunt frumosi(frumoase) si cele mai importante fiinte pentru noi!
mihacarm2002-sunt topita dupa fetita ta!Sunt innebunita, atat e de dulce!Iertati-ma fetelor dar e preferinta mea!