Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Marina, Mihaela - cel mai bine ar fi sa incepeti prin a pune jucariile destul de aproape, la o intindere de brat de al lor. si sa ii atrageti atentia intr-acolo. Nu vrea, renuntati! Incercati insa mai tarziu. Si da, Marina, ai dreptate, copiii sunt atrasi de lumea din jur, nu de jucariile la care au acces la liber Chestia cu fructul oprit... Si Adam trage de toate celea, insa la sertare nu e foarte hotarat, ca Matei de ex. Iar eu il las sa u,ble cu tot ce nu prezinta pericol, mai ales cand trebuie pus pampersul, atunci sigur ii dau ceva de oameni mari de studiat.

Ultima gaselnita: roade coperta de la agenda lui Matei, cartile lui cartonate cu animale, daca uita Matei usa de la baie e belea-tinta pleaca acolo si il gasesc cu nasul in olita, daca vede usa de la balcon deschisa merge si scutura mocheta de la un colt, mi-a tras TV-ul din priza, si el studiaza intens masina de spalat (cu incarcare laterala)...

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Fetelor, uritzii astia de la miniblu nu vor sa-mi dea banii inapoi pe junghiul lor de carutz

Revin diseara, daca puteti sa ma ajutati, v-as fi recunoscatoare.

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

catalina si alte mamici de "lenesi" - acum stiu de ce nu se inghesuie ai vostri sa faca miscare! www.youtube.com/watch?v=KscwfSJgQ8Q" target="_blank">Uitati ce le lipseste:
(compania unui frate mai mare, fireste! la ce v-ati gandit?)

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mirandolina dar ce are carutu ? mi-a scapat faza chiar ma gandeam sa cumpar si eu de la ei un carut sport dar stau pe ganduri ca are rotile mici si nu-mi inspira prea mare incredere
www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=794" target="_blank">asta l-as vrea eu

cristiana si alexia da dim maini la masa dar mai nou ii pun o gramada de jucarii pe masuta de la scaun si-si face de lucru cu ele ; la noi cel mai tare " tic " e privitul la televizor in timp ce manca ca sta cu ochii numai acolo

lilica cand ii vad pe ai tai cum se joaca imreuna ( vad ca deja vor aceleasi obiecte )parca m-ar bate gandul sa mai fac unul dar deocamdata zic si eu ca messa " alta mama nu mai face "

chiar asa messa cum mai stati cu ochisorii si-a mai revenit arianna ?

eu observ pe zi ce trece ca are urechile tot mai clapauce si ma dispera ca noi niciunul nu le avem asa ( si nimeni din familie )
oare o sa-i ramana asa ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adela sper sa treaca repede faza asta cu dntzishorii!

lili
emma se uita la jucarii doar cand are chef, daca vrfrea sa le bage in gura, dar tot mai buna e o cutie de carton. eu i-am luat deja carticele cu animale:stiu ca nu intelege nimic dar ii arat gaina, porcul, catelul, pisica, fac ca toate cele prin caa si ea rade in hohote asa ca sunt multumita. bine ca ea rade si afara cand vede caini, pisici, vrabiutze.
bai e mortal adam cum merge. si emmi merge ff bine doar ca ea se si aseaza in fund in 2 secunde asa ca nu merge ff mult si hop in fund. azi am vrut sa o fotografiez goala stand pe burta (am si eu poza asa de cand eram mica, la 9 luni cu 2 dintzishori. emmei i-a dat al 3-ea dar nu se vede inca) dar nu a fost chip pt ca se aseza imediat in fund.

ca veni vorba de tv-u, emma nu e pasionata. la noi merge televizotul destul de mult dar nu ramane tinta decat ff rar si asta pt 4-5 secunde. in rest sunt mai atragatoare boxele lui tati, dungile de pe covor pe care se straduieste sa le apuce cu manutzele, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Tocmai ma pregateam sa spun ca-i bine, dar... LA 14 scazuse febra de tot; era ca de obicei... A dormit bine, pana acum... Si acum iar are 38.1... Nu inteleg care-i fenomenul... Astept sa se linisteasca pt ca abia a papat si sa-i mai fac un dusulet racisor...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela, e umpic mai bine, cica o sa-si revina singura, dar eu tot nu-s happy... asa ca o sa ma mai duc la mai multi doftori.

fetelor, io's in criza de timp, asa ca va pup, vorbim maine mai mult, poate

Mergi la inceput

nici Adam nu se arata interesat de TV, rar daca il surprind privindu-l pret de 5 sec, ca Emma. Orice altceva e mai bun...
adela - eu cand il iau pe canapea cu mine, ma intind cu mainile si picioarele la cate un brat de canapea si Adam la mijloc. In felul asta ii inchid orice posibilitate de a "cobora" din pat. Normal ca intepenesc pe aceeasi parte pana in zori, dar ...arta cere sacrificii. De fapt, asta e lucrul care ma deranjeaza cel mai tare: ca nu adorame singur si se cam trezeste in patut, mai ales spre dimineata.
Si eu am fost in lungi cautari de carucior sport si pana la urma m-am decis la www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=790" target="_blank">acest Hauck. L ainceput imi parea rau de banii dati, rotile din fata parea intepenite,se miscau f greu, adik muream pe trecerea de pietoni, insa din cauza scartaitului l-a uns cu vaselina sotul si din clipa aia il pot manevra cu o mana f usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Si noi suntem cu febra 38. cred ca e de la caldura. ca la noi e sauna.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Lore, parerea mea este ca are temperatura si pentru ca este foarte cald afara, si pentru ca pe seara bebeii(din cate stiu eu) au temperatura mai ridicata un pic si combinate cu vaccin.....

quote:
Originally posted by loremunteanu

Tocmai ma pregateam sa spun ca-i bine, dar... LA 14 scazuse febra de tot; era ca de obicei... A dormit bine, pana acum... Si acum iar are 38.1... Nu inteleg care-i fenomenul... Astept sa se linisteasca pt ca abia a papat si sa-i mai fac un dusulet racisor...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput