Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele neata
scriu repede si plec

Ylilimic - consolare, noi azi ne-am cantarit si am pus - 200 de grade. mai mult, mama! Ce sa zic!!! Si eu nu inteleg ca de mancat parca mananca acum.... fata da ce face fitu.... aoleu, a mea e lenesa chiar daca e manechina!!!

helenutza - eu dau fier si o constipa normal, dar am intales ca la intoleranta se intampla ca la voi, vb. cu medicul!

Criss - fata asta e din Siberia, a venit de la rece la cald si moare aici de calduri, dar de spalat se spala de ma inebuneste, la ei nu exista notiunea de "dush" ca e frig si toata lumea face baie in cada sa-si incalzeasca oasele....ap, el si aici umple cada de ne pisam pe sub usi cate 2 ore cat el se "improspateaza".

Conchita - eu tot nu am inteles eronia ta cum ca nu citesc ce scrii, gresesti! poate nu am fost eu atenta undeva cu un raspuns dar de citit, citesc tot, asa ca cred ca nu se merita observatia ta. Mai eu nu ma stresez si chiar dorm bine, chiar daca nu merge fata de-a buselea, eu vroiam sa stiu daca in situatia mea mai sant multe mama iar de ata am intrebat si eu sa stiu cum se observa chestia asta, asa pentru cultura mea generala, ca nu stau eu, crede-ma cu lupa in gura fetei, ca nu prea sant genul.

fetele daca nu mai apar sa stiti ca sant cu fundul in nisip... cred ca plec la mare, dar o las pe asta mica acasa ca e si prea cald. Sambata ne intoarcem, duminica santem acasa si luni am zis ca plecam la munte... acolo merge si fatza mea! sa stiti ce am pe suflet... mai bine nici nu mai scriu, nu am lasat-o niciodata asa, sper sa rezist astea 3 zile... daca nu, al meu se asteapta sa se trezeasca cu mine in drum spre casa!!! Si asa a fost o frecuseala cu plecarea asta, trebuia sa fiu convinsa sa ma duc, ca de vrut vreau, dar asa mi-e mila sa las fata!!! hai ca si asa bocesc de dimineata de parca ma duc la mort!!!

Eli sa-ti traiasca jumatatea.

bai poate va mai prind pe aici daca domnul meu se impiedica pe la firma... eu ma impiedic de forum.

pupici

fetele scuze ca nu am raspuns la toate... sant azi cu curu in sus, nu va suparati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

multumim muult de tot pentru urari, fetelor!

Lili, da, asa am fost dintotdeauna, niste umblatori, ma gandeam ca daca vine bebe ne mai potolim, dar vad ca nu e chip..umblam, nene..
weekendul asta noi la mare, viitorul la ai mei la Galati, ca n-am mai fost de la Pasti, urmatorul e programat la munte, cu tot cu bebe si Buni..cam asa ceva.
pe urma avem in fiecare sambata din septembrie nunti, deci va trebui sa mai stam si in Bucuresti..

asta noapte a nascut sotia unui coleg de serviciu o bebelina, la 34 de saptamani, de 2,100sau 2,200 kg..ma intreba daca stiu de pe la voi ce greutati ar putea fi fata de un copil nascut la termen, mai mare, etc..fetita e ok, nimic anormal..VOI CE ZICETI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Eli1977, eu am nascut la 36 de saptamani iar bebelina mea avea 2.650 g. Ea a fost ok, nu a avut nevoie de incubator, a papat din prima, ce sa zic, s-a manifestat ca un bb nascut la termen. Asa ca nu ne-a tinut in spital mai mult decat pe altii, chiar daca la externare avea doar aproximativ 2.400g. Mai intai a scazut in greutate cam 280 g apoi a luat 50 de g. Deci important este sa pape si dupa scaderea initiala sa ia in greutate cat de putin. Daca nu are alte probleme de sanatate stiu de la doctori ca este ok. Sanatate pentru bb, sa creasca mare.

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
www.flickr.com/photos/9278662@N06/1012232072/" target="_blank">AMALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

buna!

Si noi suntem pe aici...dar lui Vlad ii ies dintii de jos si e cam marait...

La multi ani tatic de Andrei si sot de Eli!

La multe lunite tuturor bebeilor care azi mai implinesc una!

Conchita- imi pare rau ca nu mai asa mult laptic (e bine totusi ca a fost pana acum)... poate daca reusesti sa te odihnesti o sa iti revii. Vlad spune si el cate ceva ...a inceput cam acum o luna cu ba-ba si rar ii mai iese da-da, pa-pa si ma-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

eli, sa le traiasca bebelina, sa fie sanatoasa! Sonia s-a nacut la 36-37 sapt cu 2270g si a fost considerata dismatura. Daca dr-ii au spus ca e perfect sanatoasa, nu plange exagerat, nu se invineteste, cred ca e OK. Ar fi f. bine daca ar avea mama lapte.
Mai multe cred ca poate sa iti spuna Messa pt ca Arianna a avut 2700g.
Eva a fost nascuta (ceza) la 40s+1z si a avut 3200g.

quote:
Catalina - io zic ca Matei nu a luat-o din loc ca nu are de ce. I-a pune-i matale niste jucarii tentante mai la distanta, si el pe burta pe jos...hmmm, va vrea s-o ia la pas?
LILIANA

Depinde de plod. A mea ploada daca nu poate sa ajunga la ceva fie renunta, fie da din fundulet sus-jos iar in final incepe sa oracaie. E o puturoasa, seamana cu ta-su ca ma-sa da in branci de vrednica.

lore, unde vii la mare? La C-ta? Ca vad ca mai multa atractie au statiunile. Daca vii in Mamaia si aveti timp noi suntem disponibile pt o plimbareala.

quote:
ELI: ...noi la Sharm cand ieseam din complexul hotelier in bazar sau in oras(Naama Bay, un orasel gen Constanta )ieseam..

Mergi la inceput

Alexia&Daria (Flavia) ~ 9 luni
Erik Lucian, (marybell) ~ 8 luni
Eva Victoria (gio) ~ 7 luni
Sonia Marie,(conchita) ~ 7 luni
Vlad Gabriel, (mog) ~ 7 luni
Andra Elena,(nitulica) ~ 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele
alexia e super maraita cred ca-i ies dintii de sus ca ma capiaza cu urletele si cu plansul
azi-noapte s-a tot trezit si se dadea cu capul de gratiile de la patut si urla
m-am plimbat toata noaptea cu ea in brate prin casa
azi-dimineata am pus-o langa mine in pat am adormit si cand m-am trezit ca plangea din nou era jumate picata din pat nu stiu cum a ajuns la marginea patului bine ca nu a picat de tot ca se ducea direct in cap

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Acum am citit in fuga ce si cum. Ne pregatim sa plecam maine dimineata la mare. Suntem cu facut bagaje si alte cele plus o caldura infernala.

Catalina am facut ficatul exact ca la adulti. Am calit in ulei de masline o ceapa si 2 morcovi (ce e drept i-am dat prin razatoate) plus vreo 4 catei de usturoi. Dupa aceea am pus ficateii un pci sa se caleasca si am adaugat apa. Am pus sare, busuioc si un pic de delikat. I-am lasat pana s-au facut si a scazut apa. A mancat Antonia tot!!!

Cand era Alexia mica am facut mancare ca la cartea pt bb. Concluzia e ca fii-mea cea mare e super mofturoasa. Asta mica rade tot.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Adela, pe Alexia! Gelurile pt dinti nu o prea ajuta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

miha stau tot cu gelurile dupa mine am si calgel care pare a fi mai bun si dentinox noaptea o linisteste cam o ora apoi din nou urlete agitatie nervi culmea e ca la dintii de jos nu a facut asa urat ; sper sa iasa o data ca nu stiu cat mai rezist
ma eneveaza cel mai tare datul cu capul de gratiile de la pat am aparatori intr-o parte a patului dar o da la o parte si tot da cu capul si apoi urla

catalina scuze daca ai scris si am ratat cumva ca zilele astea sunt cam zabauca dar ce ai facut cu urocultura ? ai reusit sa o duci ? vreau sa-i fac si eu dar mi-e asa de frica de rezultate false de ma trezesc ca indop cpilu degeaba cu antibiotic

liuda daca pleci stresata diana te simte imediat si va plange eu zic sa te relaxezi ca va fi bine iti spun din proprie experienta cand ma stresam eu departe de ea urla de trebuia sa ma intorc acasa cand am stat calma era si ea calma ; ca n-as da si eu ptr cateva ore macar la mare dar e asa departe de mine ; distractie placuta invata si tu copilu "ca viata e dura si trebuie sa stea fara mama " ca mie tot asta imi spun ai mei sa fac

ba mie mi-e dor de dana si de lucas mai stiti ceva de ei ?

monu distractie placuta sa aveti vreme frumoasa

lore cum mai sunteti ? a scazut febra ?

criss pai eu sunt foarte norocoasa draga cu al meu daca e asa ca el face curetenia nu are pretentia sa fac mancare mancam tot hrane rece si nu comenteaza ; mie imi place la cumparaturi ador sa merg prin magazine as sta o zi intreaga prin magazine si acum e singurul mod de relaxare ca mai vad si eu lume ma mai plimb si nici nu stau dupa curul copilului ca sta in cosul de cumparaturi si se pare ca fica-mia ma mosteneste ca si ei ii place la cumparaturi nu scoate decat tipete de bucurie
am mai vorbit si cu alte mamici prin parc si se pare ca e o chestie generala in primul an nu ne mai suportam sotii si probabil nici ei pe noi , sunt obosita irascibila si nu am chef sa-l mai rasfat si pe el dupa o zi de giugiulit copilu
imi dau seama ca al meu nu s-a schimbat deloc decat in bine ( se straduie sa-mi faca tot felul de surprize imi aduce flori )numai eu m-am schimbat
eram numai noi doi il rasfatam numai pe el acum e alexia o rasfat pe ea si cred ca pe undeva se simte dat la o parte
iti multumesc ca te gandesti la mine

lilica sa sti ca ma steptam si eu sa se suie pe masinuta asa de hotarat era adam ; felicitari in cazul madalinei ma bucur ca tot efortul tau a dat roade o sa te sun sa-mi dai amanunte

eu nu stiu ce sa ma mai fac cu alexia nu vrea nici ceai nici apa toata ziua bea lapte dimineata si seara cate 200 ml si atat
catalina voi cum mai stati cu lichidele ? vrea matei ceai sau apa ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput