Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
Catalina spune:
Neata fetele, am facu si eu ochi (ma rog, mai devreme) si acu incerc sa ma trezesc.
Liuda, eu cunosc un copil de aproape 8 luni :))) care nu merge in 4 labe, nu face eforturi sa se ridice, decat sa pe cur. STAI LINISTITA!!!!
Sa stii Messa ca si Matei zice mmm mmm cand ii e foame tare tare si nu vine mancarea. Superb!
Cu Danone, oricum cred ca reportajele de la teve i-au linistit cu vanzarile pt o vreme. Poa sa ia o mica vacanta.
Miha, si Matei la fel bea lapte. Vaz ca seara cel putin si-a redus dramatic portia, bea numai 100/120 ml. Cum l-o tine toata noaptea la aproape 10 kile nu stiu. Deci in total mananca aprox 300 ml lapte pe zi plus iaurtel si branzica la doua zile. Si eu cred ca e putin dar ...
Mai fetelor, v-am zis ca ne-au dat buna ziua si dintii de sus? Amandoi odata. Hihihi.
Helenutza, si noua ne-a prescris fier dar am intrerupt din acelasi motiv, ca se kk imprastiat. Am vb cu asistenta si vom re-incepe cand e mai racoare, adica poate luna viitoare (desi se anunta tot cald).
Criss, decat Danone, Milli tot e mai bun. Zic io. Apropos, e unu acuma cica are in el Omega 3. Ala o fi ok? Messa? Consultantul de specialitate?
Eli, te-ai mai vazut cumva cu Alinuta noastra? Cand are examen? Ce mai face?
Lili, sa iti zic ca mi-au cazut plombele la Adam? Bai, hai ca incep si io cu grijile. Ca vaz ca am ramas codasi de tot. Ia ziceti, ce le-ati facut mai sa mearga in 4 labute? Ma gandeam Lili vazand filmul, daca se urca pe masina, lesin, cad jos.
Marina distractie placutaaaa!!!!!! Ma bucur mult ca ati reusit. Va fi super, sunt sigura.
Monu, te rog din suflet, explica mai pe indelete, ca pentru tonti cum ai facut ficatelul ca m-am saturat sa il fac cu cartof.
Oul cum il faceti fetele? Adica cu ce il dati?
Conchita mama, da, deja esti restantiera pe trimestrul asta. :))) Ia baga ca daca nu iti inchei media asa.
Offf Lili, pun o vba buna si pt Darius azi. Sa mearga totul bine.
Furnicusa, multumim de raspunsuri, te mai asteptam cand ai timp.
Va pup pe toate fetelor si fug la dush si la munca.
Numa bine
loremunteanu spune:
sunt pe fuga........
HELP!
Ieri am fcut vaccinul. I-am pus si dupa-amiaza si aseara la culcare supozitor si a fost ok, pana dimineata cand avea 37.6. Asta pe la 7.30; i-am pus atunci un supozitor cu eferalgan. Acum a ajuns la 38, cand ii pot pune altul? Dupa cat timp incepe sa-si faca efectul?Sa-i pun tot eferalgan sau altceva?
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
marinar spune:
neata
fete multumesc mult de urari, sper sa avem un concediu pe cinste.
catalina cum se manifesta matei la iesirea dintzishorilor de sus, e marait?
mihacarm si noi am ramas interzisi de faza cu hainele, dar cu acolo femeile fac si baie in mare imbracate...iti dai seama cam ce e. oricum in complexul hotelier nu e problema.
lili eu cred ca pasaportul se poate face la constantza daca acolo au domiciliul. sa intrebe sotul madalinei la directia pasapoarte ca sa vada ce si cum, sa explice situatia, poate e nevoie de ceva de la spital .
fete emmi de cateva zile are scaun moale dimineata. sa fie de la faptul ca nu-i mai dau la 6 legumele ci iaurtul si apoi urmeaza ultima masa de lapte? eu iaurtul i-l dau simplu.
conchita spune:
Furnicusa, mai bine nu ti l-as da, ca te panichezi degeaba. iote-l totusi, ca am pierdut juma de ora sa-l gasesc, nu de alta:-)):
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99051
Mihacarm, nu stiu ce este vigantolul, nu cred ca se da. adica noua nu ne-a dat. o sa intreb la Bebelusi din US, poate stiu celelalte mamici.
Messa, pai buturuga mica rastoarna carul mare, mai conteaza ca-s mici, sau ca nu-s biodegradabile? :-))) zilele trecute, sa vezi faza, ca am aruncat o sticla de plastic de apa in gunoiul normal, nu in ala de reciclarea plasticului, vai ce m-am perpelit daca sa bag mana si s-o scot din cos sau s-o las acolo ca oricum nu m-a vazut nimeni, iar reciclarea e benevola?:-)) ca sa vezi ce berde, nemaipomenit de berde sunt. :-)) adevarul e ca la cata campanie se face aici, sunt victima mesajelor subliminale deja cu reciclarea asta, asa ca nu ma lua in seama.:-)) cu iaurtul si drojdia - n-am zis ca au acelasi continut, ci acelasi efect, in caz de probleme la stomac adica. :-))
Cata, esti la coada cu exemplare de seama, vezi Diana de Liuda, Vlad de Rali (am retinut corect?) si Sonia mea. te linisteste daca iti zic povesti cu einstein, sau sa le rezerv cand toti bebeii o sa turuie de numa, iar ai nostri o sa taca semnificativ? :-))
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
ylilimic spune:
Buna dimineata, Soare! a se citi mamici cu pitici...
marina - multumesc de sugestii, am primit si un raspuns cu explicatii precise de la RB
pentru amandoua.
lore - ORICE medicament dat copilului, la varsta asta nu se repeta mai repede de 6 ore. In caz de febra alterneaza 2 preparate: nurofen, paracetamol, novocalmin (sub diverse forme si nume, gen supozitor/sirop si panadol/eferalgan/paracetamol) la fiecare 3 ore. dar io zic ca pt 38 de grade mai poti incerca si sosete ude in picioare, un dusulet mai racoros (nu rece, nu fierbinte), lichide neaparat. Deja efectul vaccinului e pe trecute, nu mai dureaza mult...
lui Roni. supo cu novocalmin au efect f bun si de lunga durata, dar poti apela si la un nurofen pentru urmatoarea doza
conchita - scaparea parintilor pentru copii care nu vorbesc cand altii turuie de mama focului: pai, nu are nimic important sa spuna!
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
loremunteanu spune:
Lili, merci.
Acum astept sa se trezeasca; a mancat si a adormit la loc. Inainte de nani i-am facut un dusulet mai recisor. Sper sa-i fi scazut...
Inca nu ne-am hotarat; a intervenit ceva la serviciu (la tati) si daca termina treaba, in timp util (adica pana duminica), vedem marea anul asta, daca nu, nu... Oricum daca ajungem, dam de veste sa ne vedem macar.
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
loremunteanu spune:
Am uitat sa zic ca ne-am masurat si cantarit. Masurile oficiale sunt 74cm si 8.800kg, ca un bebelus de un an (asa ne-a zis dr). De la 7 luni bagam si noi iaurt si ficatel...
Am intrebat de mare si nu mi-a zis nimic special; doar sa nu faca plaja (oricum nu aveam de gand sa-l las la soare) si atat...
Asa ca reformulez intrebarea... Ce e musai sa am in bagaj in afara de hainute subtiri si groase, biberoane si altele pt mancat, Fe si vigantolul, ceai de colici si de menta, eferalganul, niste smecta? Ce altceva ati avut la voi si e absolut obligatoriu?
Lili, cum e vremea seara? La Bacau am prins niste zile tare racoroase (de trening gros si ciorapei lungi si caciula)...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
eli1977 spune:
elouuu,
Mihacarm, sarumana de urari!te pupam
Cata, sigur ca tin legatura cu Alinuta.Aseara chiar spunea sa va scriu ca va pupa pe toate si ii este dor de voi.Este ff ocupata, dar va intra si ea sa va zica una alta..
ce mai face..pai, sapt trecuta a fost de joi pana duminica la mare, cu Robertica, s-au distrat f fain, au venit tare bucuroase, acum trage tare cu scoala de soferi(vrea sa-si ia masina cat mai repede, ii e f greu sa tot depinda de cineva), cu antrenamente, cu fata..are multa treaba, nu stie cand trec zilele..
sapt viitoare aflam cand e examenul de angajare
Marina, deci in Hurgada ati luat.Eu am fost la Sharm el Sheich si in Cairo.Nu stiu ce sa zic la faza cu tinuta..mi se pare un piicut exagerat..noi la Sharm cand ieseam din complexul hotelier in bazar sau in oras(Naama Bay, un orasel gen Constanta)ieseam dezbracati rau, nu a fost nici o problema..pantaloni scurti, rochite f scurte chiar..acum nu stiu ce sa zic, o sa vezi tu..
la Cairo inarmeaza-te cu rabdare(sunt multe de vazut si sunt ffff muti turisti, stai la cozi la fiecare obiectiv, nu te astepta la cine stie ce la Muzeul de Egiptologie,( pt ca tot ce era mai valoros e in alte muzee din lume, e cam murdar si prafuit), sa va imbracati in ziua aia in alb neaparat, in, bumbac, sa aveti ceva de pus pe cap, pt ca pe platoul Giza, la piramide e....cumplit de cald si veti sta in soare destul(cam 2-3 ore, sa vedeti piramidele, templul ,Sfinxul, poze, una alta, se trage de timp)
la cumparaturi..nu cumva sa dati cat vi se cere!targuiti-va !la sange!o sa scoateti jumatate, o treime dn pret daca va tiganiti ..
o sa-i iei muulte hainute superbe Emmei, sunt pe primul loc in lume la productia de bumbac si au niste haine pt copii de...moori si suuper ieftine, am venit cu o un troller plin de hainute pt finuta noastra ..
auzi, te rog eu mult, da-mi un pm cu nr tau de tel, sa te sun sa vorbim, vrei?
mda..sunt l a birou, e ziua minunatului meu azi, tre sa ajung sa-i iau tortul, sa fac bagajele ca maine dimineata plecam la mare..am un chef de munca de nu pot sa va zic..
va pup
ylilimic spune:
lore - e drept ca si aici sunt farmacii deschise fie non-stop, fie pana la h22, deci medicamente cred ca sunt suficiente cele spuse de tine, mai ales ca pana acum Roni nu a avut probleme. Crema de protectie solara, o barcuta gonflabila pt plaja (dar o poti achizitiona si de aici)...cam astea ar fi.
eli -
lui Rudi! sa fie fericit si sa-si vada copilul (sau copiii ?!) crescand , sa fie un parinte rabdator si un bunic intelept!
Stiai tu ce stiai cand ai zis ca poate ne mai vedem...nu stati locului nici un WE? Io as obosi totusi...oi fi mai baboantza
Catalina - io zic ca Matei nu a luat-o din loc ca nu are de ce. I-a pune-i matale niste jucarii tentante mai la distanta, si el pe burta pe jos...hmmm, va vrea s-o ia la pas?
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
marinar spune:
eli sa-ti traiasca sotiunea, sa fiti fericiti multi ani inainte!!!
cu egiptul...vom vedea la fata locului ce se cere.
lili 
mai adam e intinde dupa jucarii? am vzut ca la masinutza aia a tras. emmi intre o super jucarie si o bucatzica de hartie/carton/un tub de baneocin/crema de soare/etc aleage varianta a 2-a, asta chiar daca jucaria e noua, deci nu e plictisita de ea. mai nou are alta ocupatie: deschide orice sertar poate si scoate de pe acolo ce apuca ![]()
lore sper sa fiti ok.