Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
eli1977 spune:
buna,
Lilisor, e horatat bine Adam, brava!
am vazut pozicile cu mamici si bebici, cu cei doi flacai rontaind la covrigi..mmhhh, ce bun!
dar stiu ca ai si tu multa treaba cu intalnirile, ce faaain..
Alinuk, ce distlactie la mareee!minunat, duamna!
mercic de urari, iaca maine e ziua domnului meu, pe 23 august zi de maare rasunet, deh..face mititelul 28 de ani..hehe, cand aveam si eu 28 de ani..
cu iaurtul Danone, tocmai vroiam sa va scriu si eu, nu ma mir deloc, vorba Messei..
am introdus cu succes ficatelul, cam asa: piure de cartof, cu ficatel fiert si un sos de rosii, usturoi si ardei copti, toate fara seminte si coaja, evident, cu rozmarin, cimbru, boia de ardei dulce, am pus si un pic de unt,blenduite la un loc..a iesit foarte bun, dulcel asa, nu innecacios si mirositor cum ma asteptam..vad ca Andrei e fan, deschide gurita maxim la el..
urmeaza pestic!
Alinuk, nu cumva pesticul tau din Cora era merlan?am auzit ca e f slab..
DE CARE PESTE SA II IAU OARE?
VA PUP
VINE CINEVA ACUM PE SEARA IN MOGHIOROS?
marinar spune:
wow lili ce tare e adam!!! bravooooooooo
helenutza si horica e un dulce. mai cand va spuneam eu ca emmi ma concureaza cu aerobicul meu, cu abdomenele!!! ete asa stau ei in diferite pozitii ff grele pt noi dar super ok pt ei.
eli tie ti-a dat voie dr sa-i dai lui pisoi cartof? (asta pt ca stiu ca e destul de marishor).
fete am platit vacantza si pe 29 august ne luam zborul. nu in turcia asa cum a vrut initial, pt ca nu mai au loc nici la bagaje
, ci in egipt. sper sa fie frumos si sa ne relaxam.
eli1977 spune:
Marina, da, ii dau cartof dar nu continuu, in fiecare saptamana..acum trebuia sa indulcesc ficatelul cu ceva, din cauza asta i-am facut asa.
in Egipt SIGUR o sa-ti placa Maxim!sunt o groaza de lucruri de vazut, de experimentat, e ceva de vis..
marinar spune:
am inteles eli. io inca nu i-am dat cartof.
sper sa fie misto vacantza. ni s-a spus ca daca merem in hurgada, in centru, la plimbare trebuie sa fim imbracati corespunzator, ad eu cu pantalon lung si tricou, nu ceva fara maneci, si sotul tot pantaloni lungi. in pachet am luat si excursie la cairo si alta excursie pe insula gifton- deci o sa facem si noi scufundari.
monu spune:
Am fost si noi la control. Este oficial. Bb la 7 luni juma are 8 kg si 70 cm. Are usor rosu in gat si suiera ca un asmatic datorita culturii de mucegai din balcon. Acum ne-a picat si noua fisa intre balcon si rosu in gat la fete. 

Azi i-am dat ficat (facut in mod normal cu ceapa, morcovi si usturoi ca pentru cea mare) facut piure si amestecat cu un borcan de spanac. a papat tot!!!!!
Azi nu a dormit toata ziua decat o ora si e terminata de oboseala.
In rest ffff cald, bube de caldura, dintele nr 2 da sa sparga, febra seara si vineri plecam la mare.![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
conchita spune:
ia sa vad daca apuc sa raspund la toate cat doarme Sonia, the energizer bunny. ![]()
am vazut pozici de Nadiuta si Helenuta si Lili, ce copilasi superbi si dulci, sa va traiasca.
Lili, pai cum sa nu se ridice mai, si io m-as ridica sa calaresc o motoreta de-aia faina. :-)) Helenuta, uite porumbelul scump, lasa ca e bine ce face, isi exerseaza muschii spatelui si ai picioarelor pentru mers, e excelent.am vazut si poze de la mare cu intalnirile cu Lili, cu RB, Shine, Loleka...sper ca am retinut numele corect.
Lilisor, mare lucru ce-ai facut tu pentru Madalina si Darius, sa iti ajute Dumnezeu ca ai un suflet minunat, iar lor sa le ajute in continuare cu operatia in strainatate!
nu te ingrijora cu Adam ca a luat numa 100 de grame, nu-i bai. important e sa nu scada. important e ca a luat ceva, avand in vedere caldurile si restul prin ce-ati mai trecut, cu bubite, etc. in ultimele luni inspre varsta de un an oricum nu tre sa ia kile si tone in greutate, caci la 1 an ar trebui sa aiba greutatea tripla fata de cea de la nastere. io nu stiu cat a luat, ca nu o cantaresc, scap de-o grija in plus asa. atata vreme cat e sanatoasa, voioasa, etc, e ok pentru mine.
Messa, pai prima oara asa am facut, la pliculete de plastic, dar mi se pare nedrept fata de mediu sa procedez asa la nesfarsit. :-)) o sa ma uit dupa borcanelele de plastic de la Avent recomandate de fete - multumesc, fetele.
si ai dreptate cu Activia lu' peste, poti sa mananci drojdie de bere in locul iaurtului si iesi mai bine. :-)) de Danone nici pe mine nu ma intereseaza, dar nu pentru ca as fi auzit ceva naspa, ci pentru ca nu imi place numele, ma calca pe nervi, pur si simplu. mai ales ala, danonino. :-))
Criss, ce dreptate ai cu delegatul responsabilitatilor. io asa fac de cand ma stiu, dar tot nu se cunoaste, ma refer la oboseala. :-)) citeam ieri un articol, cica mamele care merg la serviciu sufera din lipsa somnului suficient in proportie de 74%, cele care stau acasa 76%. ete, mare diferenta. :-))
Alinuk, esti manechin, mai mamico, iote ce bine ti-ai revenit dupa nastere, plus alaptatul, esti de dat la gazeta la "asa da". :-)) si Teo e un scump, se vede ca i-a priit marea, sa va fie de bine.
creca te urmez curand cu intarcatul, dar nu de voie, ci pentru ca Sonia nu se satura de la mine! nu credeam ca va veni ziua in care sa zic asta, dar imi scade laptele si sunt tare trista. dar am trecut printr-o perioada super naspa, s-au acumulat stress+oboseala, ma mir ca am reusit sa o alaptez 7 luni in situatia asta. mi-as fi dorit pana la cel putin 1 an...
Liuda, vad ca tu esti la capitolul "daca nu am probleme, pai hai sa-mi creez". :-)) lasa, dom'le, copilu in ritmul lui, ete bai acuma ca nu merge de-a busilea. nici io nu mersei, ca ma ridicai direct in picioare, iar Sonia imi seamana. am mai zis io pe-aici de asta, ca Sonia nu vrea pur si simplu sa se tarasca, ea ajunge la jucariile din departare:-)) rostogolindu-se sau facand pasi in picioare. si are cat Diana, 7 luni maine, deci? stai linistita. acu si cu atza de sub limba te arde? :-)) ma rog, imi fac si io datoria patriotica sa te incurajez, ca deobicei, desi am vazut ca nu prea citesti ce-ti scriu. :-)))
Cata, asa, lanseaza noi provocari, ca io nici la astea de-acu n-am apucat sa raspund :-)) vorba Mirandolinei, o sa ajung in restante. :-))
Helenutza, fierul pe care il primeste Sonia e din laptele meu si din cerealele de orez care sunt suplementate cu fier. sper ca e suficient, pe langa ala din mancarea solida. suplimente, ca pastile adica, nu ii dau si nici nu ii voi da - vitaminele administrate inainte de varsta de 1 an sunt bilet sigur spre obezitate incepand de la 3 ani incolo.
precis am uitat sa raspund si altor mesaje, ca deobicei, dar ma iertati voi si ma intelegeti. 
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Messa spune:
conchita, nedrept fatza de mediu?
Tareeee!!! sunt niste pungulitze miiiiici, mult mai mici decat cele in care cara 80% din populatie groceries de la supermarket... zau
cat despre inlocuitul iaurtului cu drojdie de bere... hm... nope! Iaurtul contine bacterii, drojdia de bere este yeast, e o ciumperca ![]()
furnicusa spune:
Buna fetele,
Catalina, raspund si eu cu intarziere la apel si la intrebarile puse, apropo foarte buna initiativa:
1. Cel mai frumos lucru in legatura cu bebelina mea: faptul ca ne face sa ne simtim cu adevarat o familie, sa ne iubim si mai mult, faptul ca ne umple atat de frumos vietile, iar zambetul ei atunci cand ne vede te face sa uiti si de cea mai neagra suparare. Este surprinzator pentru mine cat de mult poti sa iubesti o gagalice asa mica si cat de fericit te poate face. Oricat de mult mi-am imaginat inainte cum este sa fii mama, realitatea este mult mai frumoasa.
2. La ce nu ma asteptam: nu ma asteptam sa nu fie blonda ( si eu si tati eram blonzi la varsta ei) si nu ma asteptam sa fie asa plangacioasa atunci cand o doare ceva. Insa, in acelasi timp, nu ma asteptam sa fie atat de curioasa si sa se uite cu atata atentie la fetele oamenilor (ii studiaza de parca le-ar face profilul psihologic).
3. Problema este tare delicata, eu cred foarte mult in comunicare, cred ca i-as explica ce a gresit, ca nu mai trebuie sa faca, si nu as aplica o pedeapsa din prima, ci daca repeta boacana. Eu am vazut in multe cazuri ca vorba dulce mult aduce si ca nu rezolvi mare lucru cu cearta si pedeapsa.
In rest, am vizionat si eu pozicile, tare frumoase toate, este incredibil ce omuleti mari au crescut toti bebeii, in curand vor incepe sa mearga...sa vezi atunci nebunie :)
Lili, ma bucur sa vad ca demersul tau da pana la urma rezultate, este minunat ca exista oameni asa ca tine. Asteptam sa vedem cum putem ajuta si noi, un cont ceva. Multa multa sanatate lui Darius si multa putere mamicii Madalina.
Conchita, stiu ca tu ai spus ceva legat de arcuirea bebeilor. imi cer scuze daca s-a mai scris, eu nu am prea mult timp sa intru pe internet, te-as ruga daca mai poti posta linkul respectiv. Mersi.
Va pup,
Raluca si bebelina Raisa
ylilimic spune:
Fetele, acu' ati pricipit de ce nu pune Adam carne pe el? De la cat de cocotat si alergat i se trage! multumim pt vizionari 
marina - concediu placut!
monu - vii si pe la noi??? ca io imi luasem adio de la intalneli cu forumiste
furnicusa - imi place ca incet-incet ai ajuns la 30 de mesaje...mai ieri erai la primele 10...
maine este iar o zi grea pt Darius, i se va face gastrostoma. I-a iesit primul dintisor
si prin urmare a plans mult, nu s-a odihnit, a facut febra (nu se stie daca de la dinti sau de la ale lui). In curand mut subiectul la umanitare si atunci voi avea nevoie de concursul vostru pentru a razbi in campania inceputa. Multumesc de pe acum celor care ma vor sprijini!
intrebare: Madalina vrea sa il treaca pe Darius pe pasaportul ei. Acesta e eliberat de Politia Cta, caci aici are domiciliul. Am inteles ca il poate poza la spital, si apoi sa duca poza la Politie. Dar la care? La bucuresti oare ii vor face pasaportul? Si cum se poate fara madalina, ca ea nu iese din spital... La constanta se poate? voi unde credeti ca e mai bine si avem ceva pile pe la oficiul pasapoarte? raluca stii pe cineva la Cta?
gata, merg la nani ca e tarziu...
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mihacarm2002 spune:
Helenutza, simpatic Horia! Aviator scrie pe fruntea lui ![]()
Mie pediatra mi-a recomandat 5 pic Fe/zi pana la 1an.
Marina, concediu placut. Aveti ce vedea pe-acolo. Am ramas
cand am citit ca ti s-a spus cum trebuie sa te imbraci in hurgada. Primul lucru cand ai spus Egipt m-am gandit la scufundarile de care vorbea Eli.
tata de Andrei si sot de Eli! Sa va iubiti mult, mult ca iote ce copil frumos facurati!
Conchita, acolo nu se da nici vigantol?
Eva azi a mancat f. bine, sunt mandra de ea.
Mi se pare ca s-a facut mai pufoasa de cand cu diversificarea asta. O fi de la cartof? ca nu lipseste din piureul de legume. La recomandarea lui Marybell si a Conchitei, prima apa in care fierb cartoful, morcovul, patrunjelul, telina o arunc. Apoi adaug dovlecelul, spanacul (ca e tocat), ardeiul. Cand il fac pasta adaug si o masura de lapte praf.
Pe seara a halit 150 g iaurt Campina cu o masura de cereale de la Milupa mar cu morcov. Simple, doar cu apa nu ii plac cerealele. Si in iaurt am avut ceva emotii ca nu le vrea. Maine ma gandesc sa ii pun 2 masuri.