Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

criss, nu poa' sa gateasca 'mnealui si sa ma duc io la magazin?

hehe, miha, iti dai seama ca faceam misto ieri, cum sa ma supar pe gārgāre? E tare, vad ca atunci cand ii ie foame zice "dai dai dai" adica "da-i, da-i, da-i"

marina, pai da, cica asa e treaba, tata zic de placere, mama cand au nevoie! nerecunoscatori plozii astia

diana, conchita, da-ti-le-n ma-sa (mamaaaa, ce de cratime, dar zau ca e corect!) de borcane, da' voi de punji de plastec n-atz auzit? Io asha fac, pun haleala pasata in pungi de plastic (din alea de unica folosinta, pentru senvishuri), le leg si le bag in congelator ca pe boccele. Dupa care n-am decat sa scot cate o boccea si s-o dezghetz la microunde.

mira, pai se confirma, Danone e un caca-maca... si ma scot din pepeni ca fac atata pe nebunii cum ca le pasa de sanatatea consumatorului, ca uite ce sanatoase sunt produsele, ca vai ce au cercetat ei si au descoperit pe mama si pe tata bacteriilor benefice burtzii, ca mama ce studii au facut ei la Institutu' Danone pe esantion de patruj' sau asa ceva de persoane (!!!!! asta nu e esantion, e tampenie! un esantion da rezultate de la minim 1000 de oameni, si asta asa, in general, ca in unele situatii trebe mai multi) si alte vraji nesimtite... faza cu "Bifidus Essensis" din Activia e o mare rasuflatura mincinoasa, de fapt exista Bifidobacterium animalis (Bifidobacterium animalis subsp lactis DN173010), "essensis" ala e brand name... deci nu au descoperit ei nimic, au inventat doar un nume, sa sune bine si sa-si vanda talabura in care probabil au bagat si un bifidobacterium, ca sa se prinda iaurtul. La fel, "linguritza" aia de flaconash de Actimel, cu pomposhenia de nume "L. casei imunitass", e vraja. O avea talabura in cauza un lactobacil in ea, dar nu exista, repet NU EXISTA "Lactobacillus (L.) casei imunitass" - e un nume inventat, ca si bifidus essensis. VRAJI NESIMTITE! In orice caz, din punctul meu de vedere, Danone nu exista in rafturi. Sunt OARBA la Danone. Nu le vad. Si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si pentru ca va ziceam ca Adam imi face zile fripte, sa stiti ca in ultima luna nu a luat decat 100 gr in greutate. Cand papa ca un smintit, cand face mofturi, si totusi...chiar asa putin???

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

meeeeesaaaaaaaa - ai vazut mesajul meu? ca vad ca nu zici nik...
astept conturile sa avem unde primii banii...Madalina vrea sa plece afara cu Darius...

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

a mai facut Adam din astea, duminica, dar azi e www.youtube.com/watch?v=_SfmuXiTFP0" target="_blank">mai hotarat ca niciodata!

ce ma enervati ca nu sunteti pe aici...unde umblati pe caldura asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liuda, Eva are o prietena de 9 luni si nu merge de-a buselea. E mai slabuta decat fi-mea desi mananca destul de bine. In rest e sanatoasa, merge in premergator. Nici pe Eva nu o vad mergand in 4 labe pt ca nu ii place deloc pe burtica si cum o pun se si intoarce.

Noua pediatra ne-a spus ca nu are nicio ata la limba. Cica eu as avea

In sfarsit am gasit un fruct care ii place Evei: para. Azi a mancat branzica cu para si din cand in cand, putin mar. Acum sper sa nu dea intr-o diaree de toata frumusetea de la para.

Eva nu vrea deloc lapte dupa nicio masa diversificata indiferent cat mananca. Nici intre mese nu vrea. Bea laptic inainte de culcare, noaptea si dimineata. Ma gandeam ca nu e prea bine ca stiam ca laptele e baza pana la 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Bravoooo, Adam!
Daca nu vedeam, nu credeam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Si pentru ca va ziceam ca Adam imi face zile fripte, sa stiti ca in ultima luna nu a luat decat 100 gr in greutate. Cand papa ca un smintit, cand face mofturi, si totusi...chiar asa putin???

Lili noi decat 200 g. o fi de la calduri, habar nu am. oricum e putin si la noi si la voi.... (Doamne ajuta cu Darius)

fetele, voi dati fier puilor? eu am incercat 2 zile si a inceput sa faca 3 kk pe zi. asa ca l-am scos. azi mergem la vaccin si vedem ce zice doctora.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

vaiii, Lili, Adam este super adevarat! ce simpatic, a reusit ridicatul in picioare!

fetele, ia vedeti cum www.dropshots.com/elenapitu#date/2007-08-20/16:37:01" target="_blank">zboara al meu. nu inteleg cum sta pe burta, cu mainile si picioarele in aer, asa mult timp, ca e f greu. am incercat, pai as face niste muschi nenicaaa, numai ca nu vreau

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Lili, sa fie intr-un ceas bun demrsurile pt Darius, sa dea DD sa se faca bine. si... Adam e super tare cum se ridica el smecherasul in picioruse direct la masinuta hmmm.

Helenutza si Horia vrea sa se faca pilot sau astronaut???

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Liuda, asa e, unii copii nu merg niciodata de-a busilea. Ce-ti face musafirul, l-ai imbracat? De unde vine, tot din Ucraina? Sa speram ca asta iubeste apa si sapunul mai mult. Vaz ca ai nume predestinat, atragi esticii.

Messa, masa e pretextul, ca la al meu asta e coarda sensibila. Asa ca de inceput, ca dupa aceea el era in metro si eu la fitness. Acum nush' cum fac, dar trebe neaparat organizare.
La noi nu se gaseste decat Danone, Milli si Panda. M-am uitat cu lupa de am gasit un Brenac, un Napolact.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput