Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Buna dimineata !!!!!!

Am vazut poze de lili, toti sunteti niste frumosi cat despre bebei nu am cuvinte ei oricum sunt cele mai frumoase creaturi, alinuk- frumosi toti trei (ai slabit o gramadaaaaaa, felicitari).

O intrebare pentru fetele care inca alapteaza, bebeii vostri mananca solide bine, ca al meu fffff putin, daca mananca 2-3lingurite la o masa, fiind 3 mese pe zi, bine, in rest numai lapte lapte lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by ralu74

Buna dimineata !!!!!!

O intrebare pentru fetele care inca alapteaza, bebeii vostri mananca solide bine, ca al meu fffff putin, daca mananca 2-3lingurite la o masa, fiind 3 mese pe zi, bine, in rest numai lapte lapte lapte.

Ralu cu SERBAN(08.ian.2007)

Ralu eu acum inca alaptez, dar am incercat cat mai rarutz posibil pt ca incet incet vreau sa intzarc Margica...

uite ptg nostru:

7-8 dimineatza - laptik de la tzitzi probabil aprx 200ml
10-11 dimineatza - piureutz de fructe - 200g
15-16 dupamasa - legume cu carnica sau outz - 200g
19-20 seara - orez cu roscovane - pana in 200ml
23-24 seara - laptik de tzitzi - 200ml

Uneori la masa de legume il mai pun la tzitzi (ca-mi cam pocnesc si papa domnisorul... desi mai apoi da si pe afara...

Pana acum vreo 10 zile la masa de orez ma mulgeam si faceam orezul cu lapte de la mine.... am obosit si e mai simplu cu apica ...

Cam asta e prg nostru de papica...deocamdata..ma gandesc sa incep cu branzeturi si ficatel (carnica de curcan, muschi de manzat si peste am bagat deja)

Marina sa vdm cum facem sa ne intersectam pt inelushele minune!!!!

poop fete cucuiete

azi se baga careva la fun cismigiu???

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetele!

RALU - aceeasi chestie cu thea. ieri nimic n-a vrut sa manance. acum 2 zile am venit si am zis c papa bine si bla bla si na ca ieri a facut faza si n-a mai vrut nimic. si vecina mea cu fata de 9 luni jumate tot la fel.... de la caldura cred. ei i-am dat un capac cu care sa se joace si cand deschidea gura ii mai bagam o lingurita de fruct si asa a mancat cateva lingurite. aaa si seara ok cu cerealele ca se mai racorise. dar la pranz doar lapte. la noi s-a facut foarte cald iar, pe la vreo 35 de grade si umiditate mare deci e ... teribil de cald. ieri am fost cu vecina la farmacie si am vorbit cu ala si a zis ca e ok atata timp cat bea lapte... doar daca bea acum mai mult decat de obicei , ai grija sa iei fier ceva ca eu la mine am observat ca ma simt mult mai slabita cand se intampla asa.

YLIMIC - DOAMNE AJUTA! ma bucur mult , dumnezeu sa ii ajute sa reuseasca pe drumul ales.
in poze sunteti super toate cu bebei, chiar cum a mai zis cineva sunt geloasa ce frumos ca va intalniti asa multe! vreau si eu cu voi la bereeee :)
doamne cand am citit ca vine matei la tine si zice sa nu mai plangi asa m-am emotionat... mai te pup si sper sa se linisteasca si la tine treburile. ia totul incetisor cu adam , o sa se obisnuiasca el.

LAURA IONESCU - mersi de ideea cu avent gourmet, ma duc si eu sa caut la magazin.

CONCHITA - ups m-ai prins ca nu citisem... deci thea a mancat deja particule microscopice de cioburi de la borcanase... lasa ca eu zic ca are deja stomacul tare de la cat nisip mananca la plaja...si par respirat de la pisica persana din casa. da pe asta cu borcanele macar pot sa o controlez...o sa iau d'alea de plastic, mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Multumesc fetele, am sa pun pe seama caldurii lipsa poftei de mancare.
Alinuk ca tot ai adus vorba de intarcare, cum se procedeaza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

ALINUK- vai de noi ce scumpete e teo acolo asortat cu tine la verde. ti-l iau sa stii sa vezi ce batea thea la tastatura aici cand a vazut poza cu voi 2 in verde :)
chiar...cum se face cu intarcatul. a mea refuza orice fel de lapte... eu cum sa fac... si cum miroase doar laptele si incepe sa dea pste mana, lingura, sticla, orice. nici in cereale nu vrea, simte imediat. eu ii fac cerealele cu apa dar ii dau si lapte de la mine si se amesteca acolo in burtica. :)

ma duc pe afara. va pup, o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by ralu74

Multumesc fetele, am sa pun pe seama caldurii lipsa poftei de mancare.
Alinuk ca tot ai adus vorba de intarcare, cum se procedeaza???

Ralu cu SERBAN(08.ian.2007)

asa cum mai spunea si lili cred ca tehnica pasilor marunti e cea care da rezultate

La inceput ii dadeam si dupa fructe laptik completare... si dupa legume (ii mai dau si acum dar nu pt ca nu manaca destul legumele ci pt ca am eu uneori sanii cam bombitze)...o sa renunt si la completarea asta.

la prg de mai sus sa stii ca nu a halit din prima 200g de mancare solida..decat orezul il soarbe pe nerasuflate...

incet incet...in vreo 10 zile am ajuns la prg asta...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, vazut poze super frumoase. Superbi!
Va scriu repede repede de la munca, am prins un momentel, ca sa va anunt ca saptamana viitoare voi lansa alte provocari, dar asta luni pt ca sunt acasa. Daca intra in vigoare roza scleroza si uit, trageti-ma de atentie sau provocati voi si eu le adun.

Cristiana, Matei are fel de fel de ticuri, printre care si datul din cap. Eu zic ca ei descopera fel de fel de miscareli pe care le tot fac si apoi la un moment dat se plictisesc si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna, fetelor!
Va citesc, dar nu am cind sa va scriu, am restante la somn, trebuie sa le dau ca altfel repet anul

Am vesti proaste despre Danone: www.antena3.ro/Iaurturi-retrase-de-pe-piata-din-cauza-unei-substante-toxice_act_37851_ext.html" target="_blank">aici

Va pupacesc!!!!!!!!!!!!!

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele neata!
va scriu repede-repede ca am treaba, explic mai tarziu!

azi ne-am trezit ca niciodata la 9, asa cuminte ce a fost... s-a trezit si cumintica si-a luat suzeta si s-a jucat singurica! Am descoperit de ce aseara a fost suparata... era asa de suparata aseara la plimbare si se freca la ochi (cu toate ca dormise 2 ore) ca nu intelegeam ce se intampla - problema era AL DOILEA DINTE!!! Azi l-am vazut ca a iesit si a erupt si este acolo in gurita!

Acum am si eu o mare INTREBARE INTREBATOARE - fetele, care aveti copii de 7 luni, mai exista copii care nu merg de-a buselea la 7 luni?? diana mea, care are 7 luni, nu incearca, nu se ridica in genunchi, nu se pune in 4 labe deloc, deloc, niciodata! e semn ca nu va mergea de-a buselea si se ridica direct in picioare? cine stie? macar vreau sa stiu daca sant multi copii care nu merg de-a buselea la 7 luni...

Lili super pozele, mama Dar Adam e mare de tot! Imi pare bine ca Madalina a inceput sa creada in interventiile din afara. O sa incercam sa te sustinem in compania asta, ca e vorba de foarteee multi bani asa ca o sa ai activitate, nu saga!

Fetelor fie-mea nu o sa aiba probleme cu litera R ca raraie toata ziua. Nu stie ea de mama si de tata, doar tipa si face rrrrrrrrr! Apropo, fetele care au taiat ata de sub limba, cu laser sau altfe... cum ati aflat ca e nevoie de interventie sub limba? ca am eu o banuiala...

pupici, sper sa mai apar azi ca am in program (impus) sa ma car prin 100 de magazine prin oras sa-l imbrac pe un copil de 22 de ani. ca a venit in Romania pentru o luna cu 3 tricouri, 2 perechi de chiloti, si un trening.... eu, nu iubesc magazinele, nu ma duc nici pentru mine, asa ca va inchipuiti ce placere e asta.... pentru mine!

catalina, asteptam provocarile,

mirandolina - mai baga ce mai afli noutati acolo la tine, ca e buna orice informatie! Oricum stiam de Danone si il evit pe cat pot!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele,
Rali, Marina, MIhacarm , multumim ca ne-ati vazut pozele.
Am vazut-o si pe Eva cu ochii ei superbi, broscuta de Vladut, Emma o superba, Theo si Adam niste comori, iar mamicile bestiale.
Admir comorile voastre si ma minunezi cand a trecut timpul, unii merg de -a busile altii vor direct in picioare Diana de Liuda, eu zic sa nu disperi nu toti copii le iau pe rand poate sa nu mearga deloc dea busilea.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput