Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
Helenutza23 spune:
Lili, misto pozele! super mamici si super bebei. aa, sa stii ca iti sta bine si cu o fetita in brate (erai in poza cu Amaliaa lu' RB)![]()

o seara buna!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Catalina spune:
Fetele, va multumesc mult pt raspunsuri. si ma bucur din tot sufletul ca vad fete pe care nu le-am mai vazut de mult, chiar ma ingrijorasem: Nadiuta, Laura, Miciurina, Helenutza. Pupici.
Multi pupici si scuze Cristiana, nu te supara. Pur si simplu mi s-a parut ca ai lipsit o zi doua. Oi fi gresit, la cat sunt de aiurita de la oboseala ... tot ce se poate. Ma bucur ca ai raspuns.
Adun raspunsurile si sper sa facem o culegere frumoasa. In cateva zile ma gandesc la alte intrebari si va lovesc cu culegerea peste cateva luni. :)))
Noapte buna pt acum, nu mai pot. Pupici
Messa spune:
Fi-mea e o NESIMTITA. Dupa ce ca eu stau cu ea 99% din timp, azi, de cum a intrat tac-su in dormitor, cum a inceput sa zica TATATATATATA! Magaritza mica! 
ylilimic spune:
Am venit de la plimbarea de seara si intamplator am gasit un SMS pe telefon.
Ai stiut ce faci cand mi-ai dat sa citesc corespondenta...M-am decis in favoarea strainatatii. Maine te sun dupa ce vbs cu sotul. Pupici. 

V-ati dat seama ca e vorba de Madalina si piciul Darius. Doamne, si cand ma gandesc ca partea a doua de corespondenta i-am dat-o azi la plecarea de la Bucuresti, connvinsa 80% ca nu voi schimba nimic...
Sunt fericita!!!!!!!!!!!! E timpul sa punem osul la treaba!
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
rali spune:
Conchita - esti o dragutza! Sa stii ca eu tot astept o poza cu Sonia!
Lore- la cati mai multi ani fericiti si cu multe impliniri in minunata voastra familie!
Mihacarm- sta bine Eva in fundulet! E o scumpete. Eu inca nu stiu cand vom folosi olita!
Ralu- e un dulce Serban- mie mi se pare ca seamana cu tatal lui!
Diana- deci si Thea se mai trezeste noaptea sa papa, credeam ca am ramas singuri (si Vlad tot 2 mese are). Lili - Adam se mai trezeste si el? Daca nu ... spune-mi si mie poate functioneste si la noi!
Lili- foarte frumoase pozele! De bebei, mamici si chiar tatici nu mai spun....
Nadia - si voi sunteti niste frumosi. Lidiuta e o scumpa!
Laura- si Vlad a cazut cu mine langa el, iar cu mersul de-a busilea te inteleg perfect...parca descri ce face cupilu' meu
Liuda- concediu placut la mare! Si la noi ora de trezire este in jur de 6 -7.30 si cu toate ca ii dau sa suga, nu mai adoarme la loc...asta-i ora lui de trezire! E o scumpa Diana, iar poza in scaunul "directoral" e super tare!
Cristiana70- in timpul meselor la care papa si mancare solida e mai agitat vrea sa atinga tot ce vede, sa bage mana in castron, sa-mi ia lingurita si sa pape singur si uneori cu manuta dreapta isi loveste burtica sau piciorul. La titi e un scump cand il asez isi intinde manutele si gurita dupa ele...cred ca o sa fie tare greu momentul intarcatului pentru amandoi!
Messa- felicitari pt. tatata- primul cuvintel, nu? Probabil vrea sa-l determine pe tati sa stea mai mult cu ea...cum tu esti toata ziua- nu are rost sa te strige :))
Lili- ma bucur ca s-a hotarat Madalina! Doamne ajuta!
rali spune:
Catalina-
1. Mi-e greu sa numesc un singur lucru fumos: Vlad e cel mai fumos si cel mai bun "lucru" din viata noastra - a dat un sens vietii noastre.
2. Cel mai neasteptat lucru: sa stii ca nu am avut (inca)asteptari de la el ( nici macar nu mi-am imaginat cum arata in timpul sarcinii - pur si simplu il iubeam si ma rugam sa fie sanatos si atat), dar ca sa numesc unul : sa fie atat de neastamparat acum, cand in primele 4 luni a fost asa de cumintel.
3. nu stiu cum voi reactiona, o ideea ar fi solutia pe care o propune "super nanny" - pt. fiecare lucru bun este recompensat, iar pt. fiecare greasala i se ia cate ceva.
Nopate buna!
alinuk spune:
pupici fete cucuiete...
dupa cum poate ati mai citit printre randuri noi am cam fost un pic fugiti de acasa ...
pe la maricica noastra ca deh...nu putea sa treaca vara si sa nu-l dam pe Margicutza putin la apa!
la mare cu mami si cu tati ma rasfatz
duamna ylilimic v-a dezvaluit si cum am petrecut cateva seri fain frumos cu niste bericioace si zgomot cristalin de adormit gupii 
Marina am reusit sa ajung la magazinul recomandat de lili pt inelele acelea de pat. Sa stii ca am cumparat ultimul set din magazin
...asa ca m-am gandit sa il impartim!!
doo Emma doo Teo - frateste!
Conchita si eu sunt o lenesa si gatesc o data pe saptamana. Folosesc recipientele Via Avent din plastic!
Eli fata sa-ti traiasca tatik si sa va scufundati bine in distractie cu ocazia prilejului ce vine rpd...
Catalina ia de ma baga rpd si pe mine la catastif acolo.. ca nu poa sa lipseasca marte din post:
1. ador sa fiu mamica, il ador pe Teo si pe tati. Cand ma uit la bb imi vine sa ma duc sa-l pup pe tati mereu si sa-l strang tare tare de tot in brate ...
Il ador dimineata cand se trezeste si incepe sa se joace in patutz.Ma urmareste probabil, iar cand imi vede privirea imi zambeste stirb si fericit de nu mai am nevoie de nimik pe ziua aceea...
Il ador cand isi pune manutzele cele grasutze pe san si il trage cu putere de acum... nu cumva sa-l scape...
Il ador cand se trezeste peste zi si moshcofan asa ma priveste putin pierdut cu o privire senina
dimineatza la pranz si seara, in fiecare zi de pana acum si de aici inainte.. imi ador copilul!
2. Ma asteptam sa semene cu mine...dar nici prin cap nu-mi trecea ca nu va avea tenul meu
...
3. cred ca mai am de studiat pana la acel moment si cred ca in functie de context se poate aplica o anumita tehnica. Consider ca tine ft mult de tipul de personalitate a copilului... nu la toti se potriveste o anume solutie..
asa ca aici mai negociem
poop fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
criss68 spune:
buna seara mamici frumoase,
inainte sa scriu ce aveam in intentie am citit ultimele mesaje, savurez raspunsurile intrebarilor de la Cata, se simte ca sunt scrise din suflet, deci cu toata sinceritatea.
conchita,
, sa stii ca citesc chiar daca postez tare greu, va citesc, mesajele tale chiar le urmaresc, sunt mereu interesante. Si numai ale tale, dar nu fac acum lista.
ylilimic! felicitari pt reusita.

In munca de lamurire cu Madalina. Doamne ajuta. V-am vazut pozele, moamaaaaaaa ce multe! Poi pe la tine pe acolo se perinda toata trupa DC, deja devin invidioasa.
Gandindu-ma azi la tine Adela, dar si la mine si la toate mamicile care abia dovedesc cu treaba, iar timp pt ele iok - imi permit cateva sugestii.
In primul rand simplificati-va cat puteti munca, tot ce faceti sa fie cu economie de timp. Vedeti cum procedati cu meniurile casei, daca-s prea sofisticate inlocuiti cu ceva similar. Acum ca bebeii nostri incep sa patruleze de-a bushilea, trebuie multa curatenie, dar nu faceti exces de zel, de ex daca maine vreti sa coaceti vinete nu curatati in seara asta aragazul luna. Va zic yo ca nu se intampla nik. Mai trimiteti sotii si singuri la supermarket - asta trebuie s-o fac si eu, inainte asa era si tare bine imi prindea, mie imi mananca mult timp. Cu lista exacta, cate bucati, marca etc. Ce ratati? Reduceri la nu stiu ce tricouri de vara sau papuci? Aaaa, daca aveti nevoie de ceva si vreti sa va orientati la fatza locului, ok, nu am zis sa nu va mai duceti niciodata. Mi-am pus sotul sa-mi ia odata si chiloti, ii era tare rusine dar.. i-a trecut. Pretextam ca pana se intoarce el eu am mancarea gata si impuscam doi iepuri. Ba chiar ar putea merge si cu copilul daca nu e ora mesei sau altceva, eu am putut cu carucior plus carut copil, deci va zic yo ca e posibil.
Daca vreti sa plimbati voi inseva copilul, nu e neaparata nevoie sa strabateti nu stiu cati kilometri pana intr-un parc, vedeti daca nu e ceva pe langa casa. Ma mai duc si eu prin anumite parcuri, dar nu zilnic - atunci cand ma duc parca toata ziua am compromis-o.
Incercati sa nu va ocupati prea mult timp cu gatitul pt copil, daca nu sunteti de acord cu borcanasele, gatit odata pt mai mult timp, congelati.. ma rog, nu spun nimic nou.
Poate ar fi momentul sa organizati un pic si programul copilului. Fiecare e diferit, nu se stie daca merge, dar merita incercat. Eu zic ca decat sa doarma de 4 ori pe zi cate jumatate de ora, mai bine doarme de 2 ori cate 2-3 ore. La noi azi asa a fost si tare bine a prins. I-am deschis geamul, am inchis usa, am evitat sa intru la ea in camera. Si era obosita bine de atata joaca. Oricum nu incerc niciodata sa o culc daca am impresia ca nu ii e somn. Cand cred ca a obosit, ii mai dau un pic de tzitzi, o pun in pat cu suzeta si plapumita favorita apoi plec. La fel de bine merge si un ceai - suptul deja calmeaza.
Vedeti ca trebuie sa fie printre prietenele voastre de incredere /rude unele care ar da oricat sa stea cu bebeul vostru. Profitati daca aveti cum pt cate jumate de ora, o ora - mai rezolvati cate o trebusoara, un coafor, un masaj..
Uite eu asa am procedat in mare parte si mi-am facut timp - de forum, de zacusca :))) Ce afacere am mai facut si eu!
beyyyyyyy, vine iar canicula peste noi. Eu care ma dadeam aici rotunda ac nu mai merg la shopping, cred ca ma mut in supermarket ca nu am AC acasa![]()
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
mihacarm2002 spune:
Nadia, Lidiuta e o scumpete. Are o privire f. expresiva din care i se citeste personalitatea. Iar in poza cu suzeta smecherita e mortala!
Liliana, ce mai intalniri de forumiste ai organizat pe-acolo. Si am vazut numai bebici frumosi si mamici fericite.
Alinuk, inteleg ca ii placu marea lui Teo?! L-a cam pus pe ganduri un pic si la indemnat la visare. Cine stie ce poet se ascunde in el!
Arianna, felicitari pt 'ta-ta.'
Messa, nu fi suparata ca nu esti singura. Eu de doua zile ii tot repet fi-mei 'ma-ma' iar ea azi la plimbare m-a dat gata cu 'ta-ta'. Si spunea asa incetisor ca un greieras si dulce de ma topeam.
Dar nu ma dau batuta, ii voi repeta 'ma-ma' pana invata ![]()
marinar spune:
neata
nadiutza am vazut lidiutza dragutza. ce vesela e!!!
lili frumoase poze. bai ce mai molfaiau piticii la covrigi! aaaa, felicitari pt hotararea madalinei. DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PT DARIUS.
alinuk e ok si asa. si voi sunteti niste frumosi.
messa emmi tot tata a zis prima data si-l zice la orice ora, iar mama.......numai cand e in patut, nu mai are chef de stat acolo, plange si nu o salveaza nimeni.