Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,

Am aparut si noi dupa o lunga absenta. Motivul este ca mergem mult de-a busilea si trebuie sa stea cineva dupa curu' nostru tot timpul. Am luat si noi busitura din pat de care vad ca nu scapa nici un copil. Si culmea e ca erau ambii parinti langa copil. Asa ca avem nasul belit...

De vreo saptamana Eva se ridica in picioare dupa modelul Spiderman, adica se agata de mine si mi se suie pana in cap. Chiuie, evident, cand se vede in picioare. Eu o imping inapoi, ea pune picioarele batz!

Noi nu avem tarc ca nu suportam sa stam ingradite, asa ca patrulam prin casa si ne dam din cand in cand cu capul de gresie sau parchet, depinde in ce camera ne aflam.
Legume crude, painica, bucati de mar eu nu ii dau copilului pana nu are 8 dinti fiindca am vazut cu ochii mei un copil cum s-a inecat cu o bucata si e nasol rau de tot.

Sa raspund la intrebarile Catalinei:
1.Mie tot copilul mi se pare furmos. Da' cel mai mult si mai mult imi plac manutele ca sunt expresive si delicate.
2.Eu cel mai putin m-am asteptat sa fie asa de frumos sa ai copil. Deci asta ma uimeste zi de zi. Si nu ma asteptam sa am un copil asa de deosebit, special si extrem de cuminte. Ma laud?! Pai nu asta fac toate mamele?!
3. Grea intrebare...Hmm. Daca a venit sa-mi spuna inseamna ca stie clar ca a gresit, are nevoie de ajutorul meu, cumva, si eu o sa il acord neconditionat fiindca de asta sunt acolo. De pedepsit nu e cazul fiindca deja a constientizat ca a gresit si probabil nu o sa mai faca. Daca repeta prostia, atunci pedeapsa fiindca s-a prins ca scapa nepedepsita. Dar daca e prima oara, nu pedepsim.

Fetelor, si eu gatesc legumele pt 4-5 zile. Nu sunt in stare sa ii gatesc zilnic. Sunt mamici care fac asta si tot respectul pt ele, puteti sa ziceti ca eu sunt mai puturoasa, dar eu fac asa: legumele la steamer, carnea la cuptor, totul blendui la final si bagat inca un pic cu ulei de masline la cuptor sa prinda gust bun. Eu depozitez in niste borcane de plastic de la Avent, care sunt gradate si au capac cu filet, se pot congela si se pot incalzi la baie de abur. Tot din borcane din astea ii dau si fructele dimineata si iaurtul cu banana la 18,00 si deja cand le vede intinde mainile dupa ele. Setul de borcane se numeste Baby Gourmet, parca. Mie imi foloseste.

Pup fetele, ma duc ca se trezeste Eva.
Liuda ti-am vazut naparstoaka, e dulce foc. Bine ca s-a pus pe mancat! Baga perlute si ciorba cu painica sa se faca fata mare.

L-am vazut si pe Vlad si Rihana, si filmul lui Anelin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele
Catalina, la apel!
hai sa iti raspund la intrebari
1. mi se pare ca e frumos. imi place cand deschie gura si ma pupa el pe fata. imi lace ca se bucura cand ne vede, ca se calmeaza cand il iau in brate.
2. nu ma asteptam, mai bine zis, nu visam, sa fie asa cuminte. si ce nu m-am asteptat sa zic mai intai tata
3. ma, aici, nu stiu sa raspund! oi invata pana atunci. ca nu pot spera ca nu voi avea parte de asa intamplare.

va pup, am vazut poze de pui. super!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Mai Ylilimic - i-a zi mama... fitu cel mare se culca singur? nu se trezeste noaptea? ca am si eu o buba, sa ajung sa dorm fara sa se trezeasca dumna si sa se foiasca de la 5-6 dimineata! si doar la 7 se trezeste de tot! Cum fac? Vreau si eu sa stiu de la altele, ca morrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

SI... daca va este dor de noi am pus cateva poze aici

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hai ca am reusit sa citesc si eu de azi-dimineata tot adica cele 3 pagini asta printre schimbat pampi dat sa mance culcat hranit copil
si cam chioara ca mi-a rupt alexia ochelarii si ieri mi-am pus din greseala cateva picaturi de lipici picatura pe lentilele mele de plastic si vad cu gaurele
sunt rupta de somn mata mea se trezeste de o saptamana la 8 ( se trezea la 10 ) si adoarme la 10 seara dar eu adorm tot la 1 / 2 noaptea

raspuns :
1. 1. Ce vi se pare cel mai frumos lucru in legatura cu copilul vostru?

pai tot ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca e copilu meu ma intreb si eu ce mi-a trebuit atata sa fac un copil ; dar nu stiam ca e asa frumos sa ai copil , felul in care imi trage dimineata palme sa ma trezesc cum isi intinde manutele spre mine si mai ales cum se uita lung la mine si zice mam

2. 2.Care este lucrul la care v-ati asteptat cel mai putin de la copilul vostru?

sa fie asa atomica noi suntem niste lenesi si comozi amandoi ea e ca argintul viu nu sta o clipa , si nu ma asteptam sa mearga in 4 labe ( cu asa viteza )si nici sa fie asa mamoasa

3 pai aici sunt inca in stadiu de documentare dar cred ca stiu ce nu as face nu as bate copilu si m-as stradui sa nu tip la ea

criss ai dreptate daca as avea putin timp ptr mine macar 2 ore pe zi ( in care sa fac ceva sport la o sala ) poate as fi si eu mai relaxata si situatia ar fi alta sper sa reusesc de luna viitoare

liuda ce inseamna mama adevarata ? pai nu suntem toate MAME ? asta e culmea tipa e deplasata rau ignoro , iar aia cu statul acasa pana la 8 ani cu "copil mic" cred ca e dusa rau , ce ochi superbi are diana

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Eli, super, deci vorbim aceeasi limba :-)) la prima scufundare am incremenit de frica, dar frica dintr-aia serioasa, cu rau de mare si tremuraturi, tot tacamul. de la a doua incolo nu mai voiam sa revin la suprafata. :-)) in Egipt vreau sa ajung si eu pentru scufundari, sotul meu a trait 3 ani acolo (e instructor brevetat, mare maestru :))) si imi tot promite ca ma duce si no ca nu mai ajungem.

Lili, exact asta stiam si io cu olita - daca incepi devreme cand nu sunt pregatiti, e foarte posibil sa refuze mai tarziu si sa ajungi tot la scutece.

Cristiana, puiu, ba am zis de doctor mai. bineinteles ca nu a fost nimic, stiam dinainte sa ajung. intre momentul panicarii si consultatie am avut timp sa-mi revin cu creierii.:-)) povestea numelui...ioi, ca s-a trrezit, asa se intampla mereu de nu apuc sa scriu! am avut o vecina in Ro cu o fetita cu numele Sonia, de la ea vine numele. fuuug, revin ccu raspunsurile pentru Cata.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, dar tu chiar nu mai poti de parerea altora? Alea stiu ca e vorba de firma voastra, si ca ochiul stapanului ingrasa porcul? Daca atmosfera ar fi fost una buna, poate ca m-as fi intors si eu la munca deja, dar cele care va amintiti ce sfarsit de an am avut... Sunt in continua cautare-cercetare, daca o sa gasesc ceva care sa-mi convina, mai ales ca bani (bonele bune nu sunt ieftine nici in vestul tarii) atunci o sa reiau munca. Mama e departe si are n copil si mai mic de ingrijit (sotul ei), de soacra-mea nu poate fi vorba, asa ca tot o tanti bona va fi solutia. Pana atunci voi fi o mamica full-time, dar nu am nici cel mai mic cuvant de critica pentru cele care au reinceput lucrul.

CONCHITA, o fi fost intr-una dintre zilele in care citesc in diagonala, si David se mai incoarda, dar cum ii pun mana pe capsor revine la loc, de fapt eu o iau ca un stat pe burta lateral.

Acum sa va intreb si eu ceva: piticii vostri ce gesturi sau ticuri au in timp ce mananca? David cu mana stanga se freaca la ochi sau izbeste cu ea, iar cu mana dreapta se trage de ureche, sau de prosopul de pe scaunul de masa...

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Ce vi se pare cel mai frumos lucru in legatura cu copilul vostru?

Pai.... faptul ca exista!

Care este lucrul la care v-ati asteptat cel mai putin de la copilul vostru?

N-are legatura cu ea, are legatura cu mine(sa fie atat de aproape de felul in care mi-am imaginat-o, adica extrem de incapatanata si... mai multe)

La intrebarea cu nr 3 am sa raspund cand se va intampla,..... caci eu tot sper sa nu se intample

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Liuda - am zis de chestia cu statul acasa, nu pentru ca m-ar fi deranjat, ci pentru a raspunde la eventuale intrebari nerostite
Din experienta iti spun ca frichineala de dimineata nu trebuie luata in seama. Adam daca se frichineste, inseamna ca e burta goala si baiatul se resimte. Ii var un laptic in bot si doarme adanc inca 2 ore. Insa la voi nu stiu cum sa faci, poate niste apa, i-o fi sete...

Matei adoarme singur, dupa 300 ml laptic. Peste noapte nu cere nik, de la cca 9 luni, dupa intarcare. Nu se frichineste spre dimineata.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

feteeeeeeeee! am capiat de cand pun poze, sterg poze pe flickr asta! Sper sa le vedeti pe toate, daca nu cautati pe seturi ca am pus www.flickr.com/photos/terbitza/?saved=1" target="_blank">poze noi!

Adam ma baga in boala, doarme umai daca ma vede langa el (ziua) si daca nu, face ca ieri cand a dormit in 2 reprize cate 25 de min si a fost super agitat si urlacios timp de 8 ore!!!!!!!!!! Da urlat nene! cu vomitatul aferent, pana i-a sarit si mama somnului...

numa intelegeti gresit, le fac copiilor de mancae, curat, spalat, citit, dragalit, etc, ce vreti voi, dar sa nu urle de nebun ca ma apuca spumele si in final plansu'. Noroc ca imi sun sotul iar Matei vine si imi sterge lacrimile si spune "nu peie mami, nu peie (plange)"

mai era ceva de zis, dar iar a iesit sotul afara si bag viteza sa ii ajung din urma pebaieti...vb later!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput