Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 22
cristiana70 spune:
LILI, si eu am vazut pozele cu Darius, am uitat sa-ti spun. Si eu am de mult ori senzatia ca dupa ce "plantez" noutatile mai putin vesele, greu isi face cineva curaj sa posteze dupa mine. N-ar trebui sa va mai plictisesc cu problemele astea, dar chiar am nevoie uneori sa ma consult cu cineva. E trist, mai ales ca tata are doar 72 de ani. Ar fi jurat ca au sa-l lase inima si picioarele, iar capul ii va fi limpede pana la capat, dar cu soarta nu faci pariuri, iar de cinci luni incoace se tot rostogoleste pe panta dementei.
RALI, 
.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
dianamizzi spune:
slaba prezenta la vorba astazi...o fi de la caldura. eu am iesit cu thea ca in casa nu se poate sta. e asa umiditate ridicata aici si nici geamul deschis nu il pot tine ca intra ca un abur in loc de aer. naspa.
LILI- si eu am vazut pozele cu micutul .
il pup , saracutul ... doamne ajuta sa se faca bine!
sunt cu ochii in calculator ca pregatesc un slide pentru tatic , ca e ziua lui maine. fac un rezumat cu thea :)
noapte buna tuturor!
miciurin spune:
Cristiana, Rali, Lili, sa dea Domnul sa va bucurati cat mai mult timp de prezenta parintilor vostrii!
marybell spune:
Cristiana lui Erik i-au ramas semne pe obrajorul stang, manutze si spate. pe mine, ma deranjeaza in special cele de pe fatza. sper ca in timp sa treaca.
Lily l-am vazut pe scumpicul de Darius. ii doresc din suflet, sa ii ajute Dumnezeu sa fie bine in cele din urma. ma doare sufletul cand vad copilasi atat de mici ca sufera...
Alinuk acum am vazut si mesajele de pe mess
te pupam dulce si multumim de urari. bineinteles ca l-am vazut pe Margicutza al nostru ce radea in bataia razelor de soare, si ce mandru era el cu asa o mamica frumusica
langa el.
Magda bine ai venit la noi in gasca. sa-ti traiasca "stelutza eminesciana"
de ianuarie, sa creasca mare si sanatoasa.
Miciurin multumim de urari. asa ar fi cel mai bine, sa de-a Dumnezeu sa ne putem bucura fiecare din noi, cat mai mult timp de prezenta parintilor nostri. uite, eu sunt deja de 2 luni aici la ei, si chiar ma gandeam zilele astea...asa privindu-i pe amandoi, la o cafea in curte... am observat cat de tare au imbatranit...ei, au amandoi 60 de ani, sunt de-o varsta, dar sunt 60 de ani de viata nu prea usoara si asta se vede...sunt destul de bolnavi, amandoi, si mi-e frica ca intr-o zi, nu vor mai fi, ca nu voi mai avea la cine sa mai vin acasa, ca nu va mai fi cine sa se gandeasca la mine cu drag in fiecare dimineata, ca nu va mai fi cine sa se roage pentru mine in fieare seara, ca nu voi fi langa ei, in momentul in care vor inchide ochii, pentru ca, ne despart vreo 500 si ceva de km. e greu, si trist
sa-i vad acum aproape la "capat de drum" fiindca de ei, ma leaga tot ceea ce poate lega un copil de Parintzii lui.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
criss68 spune:
seara buna fetelor,
multumesc pt felicitari! nu-s suparata pe voi, va iubesc pe toate - stiu cum e. unde mai pui ca intr-un an a uitat si sotul de ziua mea pt ca... nu stia in ce data eram! s-a ofticat raaaaaaaaau de tot.
azi am mai scris un mesaj si l-am pierdut, nush' cum naiba. Oare mai stiu ce am scris?
cristiana bafta multa sa gasiti o solutie cu tatal. asa o avem noi pe bunica, cu tratamentul pe care il ia e muuult mai bine. dar conditia e sa nu fie luata din mediul ei: cat a stat la mama aiura destul, plus ca nu nimerea niciodata camera, patul, baia, a facut o gramada de prostii.
marybell, multa sanatate lui Erik, nu te impacienta cu kilele, eu m-am consolat demult ca suntem categ pana. Mananca destul de bine fata mea, dar nu se pune - 7 luni, 71 cm, 7200gr. Am ajuns de-i pun cereale in toate.
Pt cele care va impacientati ca bb nu face nu stiu ce, bucurati-va cat mai puteti, ca dupa aceea e jale. Uitati aici un exemplu care toata ziulica alearga dupa bebeu. Azi la cumparaturi m-a disperat: i-am desfacut centurile ca nu stiu ce avea de nu se simtea bine, dupa care... se agata de tot ce prindea si vroia sa urce in rafturi, carucioarele oamenilor, s-a ridicat in picioare in carucior, se apleca de ziceam ca acuma cade.. M-am mai si certat cu sotul ca dupa toata aventura a legat-o fedeles in centuri, cica s-o invete disciplinata si eu m-am umplut ne nervi, ne-am exteriorizat in fata ei etc.
Vad ca a inceput hauck-mania. Dupa ce mi-am cumparat carucior hauck mi-am pus intrebarea cum de l-am suportat pe cel vechi si de ce nu are mai multa lume, ca scump nu e. Alinuk, lilisor, sa le stapaniti sanatosi si sa va duca prin locuri frumoase.
Mi-am luat in final scaun de masa. Sunt f incantata, dupa nu stiu cate comenzi pe diverse site-uri, la produse care s-au scos, am gasit ceva ce-mi place. daca intere pe cineva, la 3 mil cu rotile, frane si alte facilitati de pe reclama ilegala - avertizare.ro, model PILSAN TOYS (cam asa ceva). Cel mai tare ma bucur ca motzata vrea sa stea in el, o amuza teribil. ca in leagan de pilda nu vrea.
lilisor, am vazut filmuletul cu feti frumosii tai, m-a amuzat teribil
magda20, fetita mea doarme de la 3 luni toata noaptea, o alaptez si acum, dar nu stiu ce i-am facut. Aveam un abces la san si ma durea de muream cand sugea, incat am zis ca gata, daca se mai trezeste ii dau ceai si.. nani. M-am inarmat eu cu ceai, dar fata mea nu s-a mai trezit, a solidarizat cu mami. La fel mi s-a intamplat si intr-o noapte cand eram in criza de lombosciatica, era mai mica, am dormit cu ea ca sa nu trebuiasca sa ma dau jos din pat dar in noaptea aia a dormit bustean. Pana atunci am aplicat o chestie citita tot de pe aici, noaptea cand ii dadeam sa pape nu ne jucam, nu vorbeam, papa si atat. Astfel nu se mai trezea decat de foame. Eu is si rea de somn, prin urmare nici nu-mi venea sa rad si sa vorbesc in puterea noptii ca sa se distreze bebelina :))
gata va las, ca poate il pierd si pe asta
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
mihacarm2002 spune:
Ce-aveti cu nimieni nu mai scrie dupa mesajul meu ca a fost prea trist???
Eu sunt franta de oboseala. Ieri a adus Costin DVD de la nunta cumnatului si am stat pana la 6,30 pm sa le vedem
Se luminase bine de tot ca ma gandeam sa plec la plimbare ca tot vreau sa ies si dimineata. M-am culcat totusi si am dormit 4 h asa ca toata ziua am fost
. Nici nu stiu cand iar trecu miezul noptii.
Si ca tot eram nedormita, Eva nu a vrut sa manance fructele la 11 asa ca nu am insistat ca de obicei. Si peste o ora si ceva o apuca un plans ca in zilele de colici ca nu stiam ce sa ii fac. Piureul de legume nu era gata (nici nu ma apucasem de el ca il mananca dupa 2pm) asa ca i-am dat 1/2 para cu branzica. Le-a mancat, nu prea cu pofta, dar daca mai era cred ca mai vroia. Mai tarziu a mancat cred ca vreo 300 g piure de legume. Ma bucur ca ii plac legumele si iaurtul.
Marybell, semnele de la bubite sunt adanci? Si eu am un semn de la varsat de vant, intre sprancene si nu se cunoaste mai deloc. Cred ca nu l-as fi remarcat daca mama nu mi-ar fi povestit de nenumarate ori de unde il am.
Totusi Erik e baiat si va avea barba, deci nu cred ca se vor vedea. Nu zic sa isi lase barba, ci ca barbatii au fata mai paroasa. 
Magda, Eva e alaptata, se trezeste 1-2 ori pe noapte, depinde cand adoarme. Sincer, ma bucur ca mai bea laptic noaptea pt ca ziua nu mai vrea deloc-deloc. Azi era flamanda si a preferat fructele laptelui.
Acum am cazut pe ganduri. Oare nu a mancat prea putin?
dimineata lapte,
12- 1/2 para+ o sita mica de ceai cu branzica calcica
16- 300 g piure legume
19 - 100g iaurt cu o masura de cereale.
22 - lapte
Peste zi a baut 200 ml. ceai Baby Drink.
Catalina spune:
Buna fetelor, intru si eu sa dau buna dimineata. Ieri mi-a fost f rau, pana seara imi venea sa imi smulg capul de pe umeri de durere. Sa dorm nu puteam, imi era rau de ce somn imi era si nu puteam dormi, de mancat asa si asa, apa bausem ceva ... ce sa mai ... naspa. Speram ca azi sa ma simt mai bine dar vad ca m-am trezit cu migrena. Superb! CM nu a venit de o saptamana deci dupa simptome tre sa recunosc cu tristete ca m-am intors la vechea mea obisnuinta cu CM din an in Paste si migrene cat cuprinde. Yuck!
Matei nu mananca, ar bea apa intr-una (tot timpul cere "p" "p"), nu bea nici laptele, d-apai legume ... fructe si iaurt cat de cat. Dar pe astea 100 de grade nu il fortez.
Magda, eu zic ca acum e o perioada naspa pt orice schimbare la copil. Pt ca eu zic ca si caldura joaca un rol decisiv. Matei, baietelul meu de 8 luni care doarme toata noaptea de la 2 luni (lucru cu care n-am avut nimic de-a face) s-a trezit la 5 de sete si cald. Asa ca ... eu zic sa mai stai nitel si sa iti planifici eforturi sustinute incepand sa zicem de la jumatea lunii viitoare. Pe mine m-au ajutat acele carti sa stii. Si sa vezi ca scrie si de dezvatat de san noaptea. Daca nu scrie in traducere, spune-mi si traduc eu de unde am citit.
Lili, mi-a fost f rau si nu m-am apropiat de calculator. Nici la teveu nu ma puteam uita. Ti-am dat mesaj pe yahoo acum de dimineata.
Ba Marina, sa te gandesti cu placere ca pleci si sa te distrezi si pt noi. Gandeste-te si spune-ti chiar cu voce tare ca Emma va fi f bine, cu bunicii care, chiar daca nu le fac pe toate super perfect, o iubesc ca pe ochii din cap si vor avea grija de ea si o vor iubi. Iar voi, trebuie sa mergeti in vacanta ca apoi sa va intoarceti cu bateriile super incarcate si sa aveti grija de ea si mai bine. Asa ca hai, capul sus si fuga in vacanta
Cristiana, si Lili, eu zic sa nu va faceti probleme pt postari "mai putin vesele". Ba eu cred ca tocmai cand avem pb ar trebui sa postam mai abitir pt ca prietenii sunt langa noi nu doar la hlizeala ci si la rau, sa ne fie alaturi macar cu o vorba buna. Cine nu poate e ok dar voi nu va faceti pb din astea si continuati sa postati.
Gata, ma duc sa bag niste apa ca poate imi trece durerea de cap. of. Sa va mai zic ca azi vreau sa coc vinete? Cred ca sunt tampita.
Pupici
dianamizzi spune:
neata fetele!
azi e sambata deci ... weekend placut tuturor cu bucurii si distractie in familie, cu prieteni, sa avem ce povesti luni.
ziceti... para cu branza.... ia sa incerc si eu. iau azi la borcanel para. thea mananca branza la cutie, cred ca e din aia cu "perle" cum a mai zis cineva. da vreau sa incerc sa ii fac eu din lapte cu iaurt, poate imi iese si ii place.
MESSA - acum 2 zile am intrat pe site-ul cu animalutzele :) e super facut. si te-m si gasit la clubul de mamici si ti-am vazut si gagalicele ( e o poza in care e arianna si matza). te-am mai vazut si eu in sfarsit ca de cand vroiam...da ai pus pozele pe site-ul tau si trebuie descarcate si mie nu imi merge sa descarc nimic de pe net.
sunteti frumoase foc toate 3 :)
dianamizzi spune:
iak... branza facuta e naspa... asta e concluzia. am facut acum cu iaurt sa vad ce iese, i-am dat sa guste si mai sa vomite saraca. las ca ramanem pe d'asta cumparata. am zis sa incerc ca sa nu zic si eu ca n-am facut branzeturi in casa :)
thea mananca cottage cheese, proaspata, e super buna. la pranz dupa mancare. si dupa amiaza printre fructe. DAR mereu separat. gustul de branza e doar de branza, nu-i plac amestecaturile. si fructe vad ca vrea numai asa separat. acum de dimineata am incercat sa ii dau o feliuta de avocado si a limpait la ea, asa i-a placut. cand am facut baby guacamole iar i s-a aplecat.