Stelute de ian/feb 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza,

Eu iar sunt zombie, noaptea asta am dormit cu puiutza, i-am spalat tot de la ea din camera ca nu stiu ce o tot pisca, eu tzantzari nu am vazut mai deloc si mi-e sa nu fie alte animaluri. Prin urmare mai mult am pazit-o sa nu cada din pat, i-am stat la dispozitie cu tzatza, ca daca ii mirosea, i se facea si pofta :) Iar acum drepti!
Poate s-o trezi macar tac'su sa dea si el o cafea ca yo nu-s in stare s-o fac.

Mihacarm, nu stiu ce sa zic daca mananca putin Eva, dar 300 gr Ligia nu a mancat niciodata de nimica. Poate ceai daca i-as fi dat! Eu ii pun mult mai multe cereale, seara fac din 6 masuri de lapte cu cereale si un mar (fara mar nu mananca cerealele). Dimineata in iaurt ii pun 2 masuri. In legume iar ii pun daca vad ca nu le vrea. Nu mi-a zis nimeni cat si cum sa-i dau, dar vreau sa ia si ea mai mult in greutate, de ex de o sapt si ceva stagnam la 7200, ba chiar a mai si dat inapoi la un moment dat.

Catalina, cum te mai simti? Pana la urma sunt diagnosticate migrenele tale? Sau doar supozitii? Si eu aveam, in ultima vreme parca mai putin. Nu-mi trecea cu nimic, puteam sa iau orice as fi luat, decat cam dupa 3 zile.

Eu nu l-am vazut pe Darius ca nu stiu unde. mereu ratez cate ceva si doar citesc (sau cel putin asa cred) tot.

Va pup, sa ma ocup de fata ca s-a plictisit. Nici nu stiu ce sa-i fac

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani Sim! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Miciurin - multumesc! Sa de-a Dumnezeu!

Lili, Marybell- multa sanatate parintilor!

Catalina- of...durerile astea. Pupam sa treaca!

Mihacarm- ati avansat cu diversificarea...noi suntem doar pe legume si fructe, dar la fiecare din cele 2 mase solide papa si titi in completare. Noi ne diversificam incet-incet

Mergi la inceput

am uitat...de fapt vroiam sa va spun ca avem si noi 2 dintisori jos...

Criss68 - si eu sunt ametita de somn...Vlad s-a foit toata noapte si a tb. sa-l mai iau si cu noi in pat sa-l linistesc...

La multi ani tatic de Thea si sot de Diana! Multa sanatate, bucurii si impliniri!

O zi buna!

Mergi la inceput

Criss-link-ul la pozele cu Darius este la pag.14 in mesajul lui lilisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Criss, nu, nu sunt diagnosticate, eu le zic migrene ca asa am citit io ca se numesc simptomele astea (dureri f mari de cap, uneori doar pe o parte, nu pot sa stau cu ochii deschisi in lumina, la teve, super iritare, stare de voma). Am luat un antinevralgic de dimineata si vad ca m-a ajuns cat sa fac cumparaturi si sa fac mancare. Sa ii dea Dumnezeu sanatate lu' mamaita ca pe 100 de grade astea a venit sa ma ajute la cei peste 80 de ani ai ei.
Am facut vinete cu maioneza, ciorbita de pui cu bors si pui la cuptor cu cartofi din care o sa ii pasez si lu piticu daca iar ma fenteaza la ciorba. Deocamdata, cum a invatat sa isi desfaca pampersul, acu e aproape in putza goala in tzarc dupa ce facuram o baie in piscina. :))) adica el. asa ca ma duc sa nu se pishe chiar pe toate alea.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

hehe, noroc cu Erik, ca a facut 8 lunitze, asa am aflat si eu ca a facut fi-mea 7 Marybell, cand ne mai vedem si noi? Bine, nu saptamana asta, ca azi am fost cu gagalicea la doftor, ca se "chihaia" si azi noapte a tot foshgait, ai am aflat ca are un picutz de rosu in gat (deh, drumurile mele multe de marti, alergatura dupa acte si alte aiureli cu leasingul pentru masina, cald, transpirata, schimbare de temperatura de la cald la aer conditionat... cat sa reziste bietul gupil?). Dar dupa ce ne trec roshetzile si chihaiala, poate... nu?

Criss68, multzani cu intarziere, no, i-os mai retarda cu lamultzanii

dianamizzi, pai in poza aia e Arianna cu Sforeta, ca Zāt nu se coboara la mintea noastra sa stea si ea la poza, ea e mai simandicoasa... numai Sfoara sta... bine, Sfoara sta s-o jumuleasca oricine, iar Arianna se joaca cu coada Sforii cum se joaca cu jucariile ei, adica apuca, morfoleste in pumn, da drumul, apuca, morfoleste, da drumul, timp in care Sfoara toarce de placere (pisica masochista!) si eu stau cu ochii cat cepele sa nu-i dea prin cap Ariannei sa duca la gura coada Sforii si Sforii sa scoata vreo gherutza prietenoasa la Arianna. Ca asa face, cand e mangaiata, scoate cate o gherutza cu care mangaie si ea, dar in felul ei de mitza, si intzeapaaaa!

Cat despre amestecuri... clar, sunt bebei care prefera fiecare aliment separat si bebei care prefera amestecurile! Da-i asa cum ii place ei, important e sa manance

Fetelor, eu sunt in urma cu cititul (si cu raspunsul) asa ca, daca am omis vreo intrebare, rogu-va, intrebati din nou... ca am avut o saptamana infernala, cu alergatura maxima, n-am avut timp decat sa "scanez" forumul, asa, printre picaturi... dar acum, fiind weekend, poate-poate tin pasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, cum stai cu tensiunea. Mie mi se facea asa rau cum povestesti tu atunci cand nu beam cafea. Acum vad ca nu mai am nicio treaba.

Vadut, felicitari pt cei 2 dintisori!
Criss, Evei nu ii plac cerealele facute cu apa, cu lapte praf nu am incercat. Cu mar nu ar manca nimic. Ieri cred ca de aceea mi-a refuzat masa de dimineata, pt ca o fentam si dupa o lingurita de branza sau para, ii dadeam si una cu mar. Cand pana la urma a mancat era tare circumspecta cand deschidea gurita.
Diana, branzica o fac din lapte praf cu o pastila de Ca lactic. Azi mirosea sa de bine ca vroiam si eu. M-a oprit doar gandul la cate calorii poate sa aiba laptele lor.
Daca nu ii dau cu ceva zeama, branzica nu o poate inghiti ca e faramicioasa. Nu o amestec cu fructe, iau cu lingurita putina branza apoi o inmoi in fructe. Apoi ii dau o lingurita de fructe. Asa fac, una cu branzica, una cu fructe.

Azi Eva s-a trezit mai devreme. Eu am mai dormit pana a umplut scutecul cu Mr. K. M-am cam chinuit sa o spal ca la noi s-a oprit apa calda in revizie de toamna. Avem dush electric si cum nu ma descurc singura ca la robinet am apelat la Mr. care m-a enervat ca vezi, Doamne, l-am stropit. Am pus fata in patut fara scutec, ca am gandit (evident gresit) ca nu mai face nimic si avea urme de la scutec. Asa ca m-am dus sa ii pregatesc masa ocazie cu care Costin iar m-a enervat spunandu-mi ca e prea devreme.
Ei,bine, am gasit-o uda cu prosop, cearceaf, saltea, toate ude. Si cum strangeam cearceafurile Costin ma seaca sa ii inchid usa. La care mi-a sarit mustarul si i-am tipat sa imi puna usa cu senzori daca vrea iar daca nu, un pres, ca nu pierd secunde pretioase sa stau sa inchid si sa deschid usi, si cu incetinitorul sa nu o trantesc. Asa ca ne-am luat la cearta si ca sa fie totul frumos, Eva a inceput sa oracaie. Mititica, ei ii era foame si somn. A mancat f. bine nectarina+branza, a stat putin il leagan iar apoi a adormit. Unde? In patutul fara cearceaf, pe salteluta uda (ma rog, la celalalt capat) pt ca nu am avut cand sa ii pregatesc patul si in patul meu se trezea si plangea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele iar e sambata iar merg la nunta
e ultima cel putin asa sper

cristiana lilica nu cred ca se supara nimeni si nu mai intra din cauza mesajelor " mai triste " suntem impreuna " la bine si la rau " nu ?

cristiana sper sa gasesti o rezolvare cu tatal tau cumva imi dau seama ce greu trebuie sa-ti fie fiind asa departe

lilica darius e asa scump

catalina pai intre 10.000 si 100.000 trebuie repetata urocultura nu e infectie vezi ca urina trebuie sa ajunga la laborator in decurs de o ora daca nu trebuie tinuta la rece ; sper sa treaca durerea de cap stiu cat e de groaznica ca mai am si eu uneori

criss vad ca si tu ai probleme cu "disciplina" fetei cu al tau sot am vrut sa-ti trimit mesaj pe PM dar nu e activat nu vrei tu sa-ti activezi PM ?

miha eu zic ca manca bine eva 300 grame e destul asa manca si alexia in zilele ei bune si vad ca bea ceai baby drink alexia nici pe asta nu-l mai vrea nu stiu ce sa ma mai fac cu ea cu lichidele

messa sa treaca repede rosetile ce tratament v-a dat ? noi am stat 5 zile pe nurofen mucosolvant si picaturi de nas ser efedrinat

acu va las ma apuc din nou de impachetat jumate de casa ca ducem copilu la socrela
poate mai intru putin mai tarziu daca am timp

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela, n-are muci, deci nu mucosolvan, doar tuseste nitel asa, ca si cum si-ar drege vocea (asa fac eu cand - rar - am rosu in gat), asa ca mi-a zis sa-i dau nurofen de bebei, 2.5 ml de 3 ori / zi. Nu are febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magda20 spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru primirea calduroasa. Sunteti cu toatele niste dragute.
Si la mine Rali, Sara se trezea la inceput de doua ori pe noapte sa pape. Acum se trezeste din ora in ora. Ce sa spun, devine din ce in ce mai greu. De cand s-a nacut nu am dormit o noapte cap coada iar de vreo doua luni se trezeste din ce in ce mai des. Sa fie din cauza dintilor care intarzie sa apara. Cine stie? Vom vedea.

Magda, mama Sarei (15.01.2007)

Mergi la inceput