Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 24
Magda20 spune:
Criss68 esti o norocoasa ca ai un copil care doarme toata noaptea. Si eu sunt tare rea de somn doar ca la mine pitica nu a inteles asta. Chiar radeam cu niste prietene spunandu-le ca inainte de 15 ianuarie nici nu stiam ca exista ora 1, 2, 3, 4 dimineata. Nu vorbesc deloc cu ea cand o alaptez noaptea dar tot se trezeste. Poate ca laptele meu nu e suficient de satios...
mihacarm2002 nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi. Sara mananca mult mai putin ziua; cu toate astea a ajuns la 8,5 kg si 72 cm.
Catalina s-ar putea sa ai dreptate. Caldura asta creeaza disconfort. Traducerile facute de tine sunt tare utile. Iti multumesc din suflet. Am doua nopti de cand nu am mai luat-o pe Sara in brate noaptea pentru alaptat. I-am dat ceai si lapte la biberon. In ambele nopti s-a trezit des doar ca ieri noaptea a reusit de doua ori sa adoarma singura fara nici un ajutor din partea mea. E deja un mare progres. Sa vedem noaptea asta... Doamne ajuta!
Magda, mama Sarei (15.01.2007)
adela2006 spune:
messa asta e ptr tine 

ptr ajutorul dat lui lilica cu darius
lilica te intrebam si acolo , putem depune bani deja ?
ma duc sa ma pregatesc de nunta
am dus-o pe alexia la socrela sper sa fie cuminte
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
marybell spune:
quote:bineinteles ca ne vedem Alinaimediat ce ajung in Bucuresti. inca sunt aici in ardeal. ne imbarcam pe data de 27, adica luni seara. spuneai ca nu ai apucat sa citesti din urma... asa ca, nu ai remarcat dar si Erik are rosu in gat, zilele trecute am ajuns iar la spital cu el. avea temperatura 39,5 - 39,7, si concluzia dupa control a fost rosu in gat. acum e un pic mai bine iar, am vazut ca de ieri nu mai face temperatura.
Originally posted by Messa
hehe, noroc cu Erik, ca a facut 8 lunitze, asa am aflat si eu ca a facut fi-mea 7Marybell, cand ne mai vedem si noi? Bine, nu saptamana asta, ca azi am fost cu gagalicea la doftor, ca se "chihaia" si azi noapte a tot foshgait, ai am aflat ca are un picutz de rosu in gat (deh, drumurile mele multe de marti, alergatura dupa acte si alte aiureli cu leasingul pentru masina, cald, transpirata, schimbare de temperatura de la cald la aer conditionat... cat sa reziste bietul gupil?). Dar dupa ce ne trec roshetzile si chihaiala, poate... nu?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem! Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Si niste www.animalutze.com/images/messa/bebe/utile-plozi/" target="_blank">chestii utile pentru plozi si mume (deocamdata numa' retzete)
auzi? era sa uit
btw, abia astept sa ne vedem

criss mersi de incurajari.
si zici ca copii nostri sunt inscrisi la categoria pana?
misto faza...sa stii ca si eu ii bag cereale cel putin o data pe zi, mananca fructe, bea laptic de la mine, ii mai bag si NAN in piure, cereale, etc. si cu toate astea e un bebe pispiric mihacarm mersi de intrebare.
urmele lui Erik nu sunt adanci rau, mai degraba, semnele ce i-au ramas, le pot descrie ca pe niste pete mai inchise la culoare decat tenul lui.rali

Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb varsta lui Erik
criss68 spune:
Sim! LA MULTI ANI! Mai treci pe la noi sa ne spui ce faceti.
URAAAA! 

Avem dintisori! Ma plictisisem de cand tot ii ies dinti, prin urmare nu am mai verificat, nu m-am impacientat de ce in ultimele nopti mai plangea prin somn, ca azi a fost cam maraita, ca a spart 2 baloane dupa ce le-a tinut cateva minute in gura... Totul era normal, eventual paranormal. Azi cu o zi inainte de a implini 7 luni. asa poate tin si yo minte.
Mihacarm, ce telenovele mai traiesti si tu cateodata... trece, stiu yo
Tu de cativa mililitri de lapte de bb te feresti ca sa nu te ingrasi??? Poi atunci ma arat cu degetul si ma declar singurica scrofitza nr. 1, ca eu mananc tot ce ramane de la bebelina, as manca si ce scuipa, sa nu se piarda nimic ca tare-s bune.
adela, distractie placuta la nunta.
Rali, felicitari pt dintisori. Asadar azi noapte am "luptat" pt o cauza comuna. Las ca la noapte dormim bustean.
Catalina, ma gandeam daca ti-a gasit cineva o cauza pt durerile de cap. Dar pt linistea ta, putine sunt migrenele la care se stie cauza. Asa ca roaga-te sa vina cat mai rar si sa treaca cat mai repede. Pe sora mea am auzit-o cu dureri de cap la CM si cica numai cu aulin ii trece. A! uitam, daca nu am mai avut demult, uita baba: vit B6 avea bun efect la mine, plus ceva gen norofen, si ma mai dadeam pe la tample cu alifie din aia chinezeasca, tare ma racorea.
Deci a inceput si Mateiu cu smecherii, manca-l-as! E baiat mare, ce mai, il tii tu in pampers!
Va las sa nu raman iar in urma cu somnul. Voi scrieti, ca am eu cew ceti!
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
ylilimic spune:
Buna seara fetelor!
sa stiti ca sut cu ochii pe voi, dar imi fac timp si pentru prichindeii mei, asa incat asta seara am servit oportie de plaja cu balaceala aferenta.
Nu prea am timp de taclale, sper sa ma intelegeti si voi...am mult de citit/cercetat pentru Darius. Daca stiti clinici renumite pentru interventiile cardio la copii dati-mi de veste. Pana atunci rascolesc netul.
Vreau sa ii trimit si Messei ultimele ajustari pentru site, iar pe voi va rog sa veniti cu imbunatatiri daca observati ceva in neregula.
adela - sper ca de luni sa poata fi utilizate conturile aflate pe prima pagina. Poate tot de luni (cel tarziu) sa mut subiectul la umanitare...mai am ceva de lucru...
pupici tuturor!
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
criss68 spune:
l-am gasit si eu pe Darius. Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut, dar privindu-l mi-a venit pe buze afirmatia "se va face bine". Nu-s medium, poate am zis de fapt ce as vrea eu sa se intample, dar sincer am vazut acolo un copil puternic, care vrea sa traiasca. Doamne ajuta.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Messa spune:
auleo, mary, da, n-am reusit sa citesc, si erik cu rosu in gat? pfuuu, e clar, circula ceva virus! macar arianna n-a facut febra... in fine, are timp sa faca... vedem. la lake of tears, fir-ar sa fie, chiar uitam ca e concertul, m-as fi ofticat sa nu mergem!!! asa ca, e clar, ale noastre-s biletele!

lili, astept corecturile, fetele, astept sugestii pentru site-ul lui darius!
Catalina spune:
Neata fetele. Io mi-am bagat picioarele in el de somn ca oricum nu am putut dormi toata noaptea. E cumplit de cald. Sper din tot sufletul sa se mai racoreasca asa cum zic astia la teveu ca e nasol rau. Si culmea culmilor, Matei are muci si stranuta. Of. Saracul de el s-a trezit de vreo 3 ori azi noapte, nici el nu stia ce vroia, a baut la apa ca disperatu, mai adormea nitel si tot asa. La el in camera e cel mai cald, cred ca acum sunt 35 de grade daca nu si mai mult.
Miha, ma intrebai de tensiune. O am ff mica. cam 8 cu 5 a fost cea mai frecventa, rar 9 sau 10 cu 6. Si 8 cu 5 e dupa cafeaua de rigoare. Ieri imi dadu de veste sotul ca de doua zile bem cafea fara cofeina ca nu mai avem si a uitat sa imi zica asa ca ... stiu acum de la ce sunt durerile de cap. Am luat eu cafea acum sa vedem daca tot mai sunt.
Magda, te felicit pentru progres, ai dreptate, e o reusita. Acum mergi inainte, vezi ca in carte scrie ca uneori mai sunt si mici regrese, nu te descuraja, nimic nu s-a facut peste noapte. Tu sa ai rabdare si va functiona, ai sa vezi. Mult succes!
Adela, da, luni o sa incerc sa colectez din nou. Pb este ca o ora face numa tati dimineata pan' la clinica. Nu stiu cum e mai bine. Si colectarea se face nasol in punguta aia, ca o bag in pampers si numa sterila nu e ...
Marybell, acum am citit de Ericutu cu rosu in gat. Offffff mai dar ce de incercari si pe tine, iar febra, iar spital... cred ca te-ai saturat. Hai sa va de Dumnezeu multa multa sanatate!!!!! Sa ne tii la curent.
Criss, eu am fost diagnosticata cu sterilitate cu 7 ani inainte sa raman gravida si m-am tot luptat cu ea. Imi venea CM ba la 20 de zile, ba la 3 luni, uneori chiar si la 6. Sindrom de ovare polichistice in toata splendoarea lui. Ei bine, in fiecare luna insa, cred io cam atunci cand trebuia sa imi vina CM, aveam niste dureri din astea de le zic io migrene de imi venea sa omor pe cineva. Eram super bitch ce sa mai. Si brusc imi reveneam. Asa ca am fost prost impresionata sa vad ca luna asta m-a sarit CM si iar am avut, cred ca m-am reintors la "normal", speram sa fi terminat cu problema aceea. Oricum, daca nu vine intr-o saptamana, il bipaiesc pe dr Radoi. :))
Felicitari pentru dinti Criss. NU ai tai, pricepi tu ... :)
Fetele, ati jucat la loto? Io am facut un bilet cu colegii de munca. Dupa ce castig sa stiti ca imi cumpar un laptop si va scriu de pe insula personala pe care mi-o cumpar.
Si pentru ca vaz ca iar s-a festelit atmosfera, IATA PROVOCAREA NR. 2:
Cand va ganditi la momentul in care copilul vostru va fi adolescent, de ce va este cel mai frica in ceea ce il priveste si cum va ganditi sa abordati problema? (stiu ca e departe momentul dar ... nu are nimic sa ne gandim, nu?)
Daca aveti idei mai bune, sunteti invitatele mele. Catalogul nu il mai strig ca se chiuleste pe rupte. Da' si cand m-oi apuca ....
Pupicutzi la puiutzi.
Catalina spune:
Pt ca tot nu mai pot dormi am mai periat culegerea noastra de ganduri si vroiam sa va zic, care aveti doi bebei, ziceti de amandoi. Pliz.
Catalina spune:
Asa, si sa dau eu tonul:
Pe langa efortul pe care am sa il fac sa pastrez in copilul meu un prieten (stiu ca cel putin pt mine va fi un efort sa nu dictez ci sa ascult si sa imi dau cu parerea dupa ce procesez), lucrul de care imi este frica este anturajul pe care il va avea. Avand in vedere ca lucram atat de multe ore, el va fi singur mult timp. Desigur ca il vom implica in cat mai multe (in functie de preferintele lui, of course) dar ... merge la scoala si acolo ii trebuie putere sa reziste. Cred ca ii voi povesti tot timpul de unchiul lui si ce fac drogurile, voi gasi exemple diverse de pe langa noi care chiar daca il vor soca poate ca vor crea niste bariere si atunci anturajul va fi ales si in functie de asta. Cel putin acum ... asa gandesc. Ce frumoasa e teoria! Cred ca secretul este sa fii cat se poate de implicat in viata copilului, chiar cu timpul limitat pe care il avem.