Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 25
dianamizzi spune:
neata fetele!
RALI- mersi de urare 
a fost frumos ieri, de ziua lui ne-a facut sandro surpriza si ne-a dus la un restaurant indian :) suuuuper mancare, afara intr-o gradina, muzica live, multe luminite, atmosfera foarte frumoasa. normal cu gandaca dupa noi ca nu sta ea cu nimeni, of... cred ca s-a obosit prea tare , prin urmar azi noapte s-a trezit in plansete din ora in ora, mai spre dimineata la fiecare juma de ora. nu si-a facut somnul, dar sper sa isi revina astazi. nu stiu ce sa fac cu ea ca urla ca toate alea daca o lasam cu cineva. acum 2 saptamani am lasat-o la socrii si o juma de ora s-a jucat cu ei, totul bine pana a luat-o plansul isteric si nu s-a oprit cel putin 25 minute pana am ajuns noi inapoi. ne-a sunat saraca soacra ca nu poate sa o faca sa se opreasca , sa venim la ea.... si chiar nu s-a oprit.... of, nu credeam ca o sa fie chiar asa, nu stiu de ce ca eu o scot in lume peste tot, la oameni, la joaca... ma gandesc da copiii astia care stau inchisi in casa pe aici cum sunt , de nu ii scot parintii cu zilele , ies numai duminica la leagane...
MESSA - super nume originale la matze.... si eu puneam nume gen: Motan, sau Pisoi , Pisic. acasa la ai mei cel mai mult am avut un motan birmanez Tomas iar aici pe Maya. Maya e inabunita dupa asta mica , si cea mai mare placere e sa intre la ea in camera. sta la intrare, langa usa dar macar e linistita ca e inauntru. :) vine la ea si se aseaza pe jos sa puna thea mana pe ea. mai sunt super animalutzele , eu n-as sta fara un pisic sau catel. cu catel e mai naspa ca trebuie scos la veceu afara in zorii zilei si in creierii noptii.
daca n-are febra arianna e bine, sper sa treaca repede!
Messa spune:
Cata, mie la adolescentza lu' fi-mea mi-e frica de doua chestii: droguri si SIDA. Cu SIDA, ma rog, o creieresc sa utzaie tot ce prinde, da' cu caciula... cu drogurile, nush... inca...
diana, supertare, mancarea indiana e tare gustoasa! miam-miam! dap, nici eu nu-mi imaginez viata fara Zât si Sfoara... si de curand am aflat (documentat, calumea, pe bune, din surse gen Reuters, New Scientist...) ca animalele in casa feresc copiii de gastroenterite! uite aici:
http://www.animalutze.com/editorial.php?IDeditorial=16
Arianna mea a dormit foarte bine azi noapte, a avut niste muci dar i-am tras vertiginos cu Batista Bebelusului (mare om al' care a inventat-o!), la 4 i-am bagat prin somn doza de nurofen, toate bune, numai ca, dormind ea azi noapte asa de bine, acum e vioaie iar eu, stata pana la 5 dimineata (ca mi-era teama ca dorm ca ursu' si uit sa ma scol sa-i dau nurofenul, asa ca i l-am dat si dupa aia nu aveam somn, oricum am dormit ieri toata ziua) acum sunt càpie de somn... mamaaaa, si e vremea asta de facut copii si numarat lovele... si al meu meshtereste la un computer, asa ca n-am cum sa-l antamez la o utza matinala... sau nush, ma duc sa incerc 
Helenutza23 spune:
un articol in evenimentul zilei www.evz.ro/article.php?artid=319852" target="_blank">E mai buna viata fara copii?
buna fetele
nu v-am citit, recunosc, la mine weekendul e cam de munca... decat un pic, ultimele mesaje. Cata si eu am muuuuurit de cald zilele astea, pur si simplu curg apele de pe mine si nu inteleg ce se intampla, ca eu de regula nu transpir. acum stau uda in cap si colac peste pupaza ma cam racaie si gatul... in leg cu provocarea ta, la fel ca si la prima, la pct nr 3, nu stiu sa raspund. nu stiu, ma gamdesc acum ca peste 15 ani altele vor fi problemele adolescentilor, poate nu drogurile... nu stiu...
fetele care e temperatura puisorilor vostrii? al meu de cateva zile, mai ales de dimineata are un 37.1-37.4... o fi de cald, o fi de la dinti? i-am mai bagat cate un eferalgan sau un paracetamol...
marybell, messa multa sanatate puilor!
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Messa spune:
Foarte tare articolul! Desigur, controversabil... dar ideea tipei e supertare! De fapt, eu cred ca ce a scris frantuzoaica e o chestie care deschide ochii celor care au impresia ca a creste un copil e floare la ureche si, in felul asta, cei nepregatiti sa aiba copii se sperie si mai asteapta (ceea ce e FOARTE bine) iar cei pregatiti sa aiba zambesc in semn ca "ok, ma astept la toate astea, dar trec eu peste ele" si se apuca de utze. Serios, e absolut ok.
Helenutza23 spune:
Messa daca scria o carte cu 40 motive sa ai un copil, nu o cumpara mai nimeni
asa e, e tare tipa, si unele chestii spuse sunt chiar pe bune, reale. dar daca mama ei nu facea copii, nu era ea azi, nu? ![]()
si sunt perfect de acord cu tine cand spui ca unii cred ca a creste un copil e asa simplu, floricica la ureche. nu vreau sa ma plang, Dumnezeu e sus si vede. am un copil exceptional de cuminte. dar tot am de facut mai mult curat, mai mult de spalat, ca sa nu mai spun de gatit etc etc. nu regret nimik, imi iubesc copilul, ma bucur ca fac astea pt el. dar realitatea e ca e mai mult de munca, asa cum realitatea e ca e o bucurie enorma, care te face sa uiti de toate, numai cand il vezi zambind, il simti in brate etc etc. ![]()
edit Lili am vazut pozele cu Darius. e o dulceatza de copil. nu neg ca ma doare sufletul cand vad asa puiutzi mici si bolnavi... ma rog la Dumnezeu pt el 
Helenutza +

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
gio spune:
Helloo fetele,
ca tot ne-a provocat helenutza cu articolul, cumva ca o continuare la mesajul messei, nu poate decat sa-mi fie mila de saraca frantuzoaica pt ca a fost nevoie sa faca 2 copii ca sa ajunga sa scoata asemenea cugetari. adica mai bine pt ea era sa nici nu incerce.
si apoi faza de final, sa ne unim cu toti si sa nu ne mai reproducem, haha!!! ea deja are 2, asta ma distreaza cel mai tare!!!
in rest, are dreptate, daca nu esti pregatit si gandesti la rece, argumentele contra sunt o gramada. iar unii oameni, dupa parerea mea, mai bine nu se reproduc
ylilimic spune:
Buna dimineata!
Pe mine m-a dat sotul afara cu copil cu tot...cica sa merg la plaja ca sta el cu Matei care nu se trezise...Pai astia au anuntat ploaie si furtuna si el
da' m-am dus ca cica veneau si ei 2 dupa noi...am plimbat copilul imbracat pana z-a sburlit un vant de ma lua pe sus si m-am intalnit cu o tipa cu care am stat de vorba si in final, batute de vant si soarta am venit acasa. Sa mai ziceti sa fac plaja..e a doua oara cand patesc asa vara asta
Multumesc de pe acum fetelor care au ales sa promoveze link-ul lui Darius la semnatura sau pe mail, sau pe mess la status! Inseamna mult pentru mine si enorm pentru el!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
loremunteanu spune:
Neata!
Avem si noi un dintisor!
Cred ca de la asta a facut mititelul temperatura. Veteranelor, deci mai rau e pana plesneste gingia si iese dintisorul, sau de acum incolo, dupa ce a iesit? Pana iese, nu?
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
Helenutza23 spune:
Lore felicitari pt dintisor! la noi inca nu au iesit. m-am uitat pe pozele voastre, Roni e un scump, scump, scump, scump
si e lungut, cati cm are?
Helenutza +

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
delfinuta spune:
Buna seara tuturor!
Am venit si noi din vacanta de vreo doua zile, a fost f frumos, insa ne-a fost tare dor de Erik. El a fost super cuminte, mama s-a descurcat f bine cu el, a luat 500g in greutate, a invatat sa stea in funduletz si apropae ca merge singur de-a busilea.![]()
Ne-a fost dor de voi, speram sa ne vdm curand in parculetze. Multumesc fetelor pt urarile din 18 august!
Am ramas datoare cu poze de la botezul Robertei, asa ca www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1239857799/in/photostream/" target="_blank">botezul Robertei
O sa punem poze noi din vacanta si o sa revenim cu povestiri.
Deocamdata va pupam dulce pe toti!
Irina si Erik