Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 26
loremunteanu spune:
Helenuta, multumim
. Da, intr-adevar e lungut; are 74cm. Nu stiu cu cine seamana; cu noi nu... Cred ca, cu unchiuletii lui...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
ylilimic spune:
Fetele, as vrea sa imi spuneti daca stiti cateva publicatii la care sa apelez pentru promovarea campaniei umanitare pentru Darius. Am scris pana acum la Jurnalul National, Formula As, Evenimentul zilei, Libertatea. Mai aveti sugestii?
Sa va zic ca Adam e cat se poate de dificil...Adica faza din Cartea Cartilor cu lasatul saplanga, ca in cele din urma cedeaza si se culca singur...NU MERGEEEEE!!!! [BANG] [BANG]
Am incercat, l-am calmat, l-am pus iar si iar si el a plans intr-o zi 2 ore fara oprire, vomita tot, si o ia de la capat. Cum e pus in patul mare adoarme ca e fffffffffff obosit si ffffffffff plans, dar daca imi fac ambitia si il iau cand a aproape gata adormit sa il pun in patut, m-am ars! O ia de la capat... Ziceti si voi ce copchil mi-am tras! Parca vad ca o lalai asa pana la 1-2 ani si sa vezi chiraiala atunci, ca o sa priceapa cum e cu pedeapsa si nici de vomitata nu imi mai fac grija...Acum sta cu fata in sus, prostanacul si ii iese si pe nas si pe gura asa ca necesita interventie...
OFfffffff, ce mai viata! Exact ce nu mi-a placut, exact asta se intampla.
De ce nu am si eu un copil cuminte, sa manance cand ii dai, sa se culci cand il pui in patut, sa se joace in patut cu jucariile?
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
aventura spune:
Salutare! Am venit si noi ieri si plecam iar maine ![]()
De data asta plecam la Turnu Severin la parintii nasei.
Apoi joi ridicam ancora si mergem la Tulcea 
Acu' suntem in proces de spala-calca 

Cata cred ca drogurile sunt cea mai mare teama. Cand aveam cca 15-16 ani in liceu (tre' sa mentionez ca e un liceu strain nu romanesc!) ne-au pus un film groaznic facut in Germania cu o adolescenta - au aratat tot, cum a inceput sa se drogheze, cum a devenit dependenta, cat de groaznic facea in sevraj, erau niste scene infioratoare.
De atunci numai cand aud cuvantul drog ma cutremur. A avut un impact foarte mare asupra tuturor.
Va mai scriu cand ma intorc, am bagaje de facut.
marybell spune:
quote:Lily, eu cred ca aceasta campanie de promovare a cazului lui Darius ar putea fi mai eficienta, daca ar fi facuta si la radio si televiziune, pe la emisiunile astea de specialitate, gen "povestiri adevarate" (sau cum s-a numi, ca nu mai stiu exact)... nu numai in presa. vazuta o astfel de stire, are alt impact psihologic asupra telespectatorului si poate timpul in care s-ar strange banutzii necesari, ar fi mult mai scurt.
Originally posted by ylilimic
Fetele, as vrea sa imi spuneti daca stiti cateva publicatii la care sa apelez pentru promovarea campaniei umanitare pentru Darius. Am scris pana acum la Jurnalul National, Formula As, Evenimentul zilei, Libertatea. Mai aveti sugestii?
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
nu stiu cum se procedeaza, dar cred ca trebuie sa-i contactezi pe cei de la "acasa tv" si sa incerci sa le faci cazul cunoscut. cu siguranta, va vor ajuta. nu cred ca pot ramane insensibili, cand vor auzi prin ce trece bietul copilas.
in alta ordine de idei vroiam sa iti spun, ca tot ceea ce povestesti tu acolo de Adam,
-nu doarme decat langa mine in pat, in patutz nu vrea deloc;
-nu sta singur sa se joace, decat daca stau cu el, eventual la mine in brate, sau plimbat in carucior;
ma duc ca se smiorcaie, vorbim mai tarziu

Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb varsta lui Erik
Messa spune:
helenutza, exact!
gio, pai facu saraca doi, ca probabil la primul nu i-a zis nimeni cum e si al doilea a venit buluc peste 
Catalina spune:
Lili, imi pare rau ca ai asa probleme cu Adam. Nu, sa il lasi sa planga nu este o solutie. Si cartea din care am tradus eu chiar zicea ca nu e o solutie, nu stiu daca am tradus asta. Era ideea ca sa te duci de 400 de ori sa il ridici si sa il pui la loc. Femeia aia chiar numarase si in primele nopti se dusese asa intre 20 si 30 de ori la copil. Dar ea era bona si parintii dormeau asa ca nu prea se aplica la tine care a doua zi tre sa fi fresha. Iti doresc sa gasesti cea mai buna solutie.
In alta ordine de idei, ai primit raspunsul meu pe yahoo?
Aventura, ai dreptate, impactul e mare cand vezi una si alta si asa am de gand sa fac si eu cu Matei si chiar si cu nepoata mea Alexandra. Mai ales ca sunt super speriata de aceasta nenorocire, avand in vedere antecedentele din fam mea.
ylilimic spune:
Catalina - iarta-ma ! am vazut mesajul tau si m-am gandit sa-ti raspund, dar jur ca mi-ar mai trebui cel putin 4 maini si 48h sa aiba ziua ca sa termin tot ce imi propun. Mai e si Adam care ma epuizeaza cu plansul lui. Nu il las sa planga continuu, iti dai seama. Am numarat alta data cate 25 de ture pe la el, dar degeaba. Vomita si tot trebuie luat in brate si tinut pana ...
plange
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
Asadar vorbeam de Adam care plange prea mult. Nu e rost sa-l lasi in patut ca plange, nu se joaca acolo nici pentru 1000 de jucarii, se ridica in picioare si desi este plans deja de 2 ore, ii tremura incheieturile si i se balangane picioarele si de linistit tot nu o face.
Am citi, am listat sfaturile din cartea tradusa de tine...vorba ta, imi trebuie nervi de otel...saptamana asta mi-a franjurat creierii, am sunat sotul sa il intreb pe care parte de apartament vrea sa-l arunc (asta e semn ca e de rau acasa, sa vina repede!). S-a mai nimerit intr-o zi si mama, care evident l-a luat in brate, l-a adormit si in 30 min era fresh si a luat-o de la capat: premergator, tarash, ridicat in 4 labe, plans, plans, plans, pana a inceput mama sa intre la banuieli: da' tu chiar asa de rau esti? cine sa stea bunica sa te tina numai in brate?
Si pentru ca toate sa fie OK, asta seara mi s-a parut ca il vad rosu in gat, dar numai pe o parte, si parca am deosebit acolo si o afta, o pata alba ca atunci cand ai afta. Amigdalele nu sunt inflamate. In schimb ii curg balele ca la robinet, face dare pe unde merge, scuipa mult, vesnic il schimb, caci si o bavetica cu plastic dedesubt se uda si ii irita gusa. Il tin sub oserbatie, oricum ii dadusem un paracetamol sa ii calmeze eventuale dureri gingivale. Parca nu as vrea la doctor.
A supt mai devreme cand v-am lasat cu ochii in soare si acum plange iar...zi a mancat atat cat sa nu moara de foame, nu a supt ca lumea...Mai mult l-am constipat. Am auzit pe la voi ca puneti lapte praf in diverse mancaruri si am luat NAN2 sa ii dau si eu cu cereale care nu au lapte. Am pus 5 masuri la 200-220 de apa si dupa masa de seara si dimineata, azi nu mai iesea deloc sarmanul, s-a inrosit la fata, supozitorul nu-l ajuta, a plans... a facut, dar tare carnaciorul. Apoi i-am dat cateva lingurite de para+piersica si pe seara a iesit mai moale. Toate belelele in fundul babeii mele!
Cam asta a fost zilele astea cu Adam, si presimt ca nu s-au terminat!
Luca Matei - 05.11.2004
cristiana70 spune:
Seara buna, fetele, n-am intrat de mult, si eu sunt cu nervii franjuri (citat de la mama LILISOR), dar din cauza lui tata. Nu va spun nimic nou atunci cand va povestesc ca un bolnav psihic crede ca cei din jur sunt cei nebuni... toti! Azi am vorbit cu el, de unde ieri si alaltaieri intelesese ca trebuie sa mearga la medic, acum iar l-a luat pe NU in brate, el vrea la un anumit medic, fost coleg de-al lui, medic care, intre noi fie vorba, nici nu mai raspunde la telefoanele alor mei. Si a fost o adevarata prietenie intre ei, se stiu de zeci de ani! Stiti ce am descoperit? Ca de cand tata e asa cum e, toata lumea ne evita, de parca ar fi contagios. E foarte trist, ma bucur ca macar voi imi raspundeti.
Imi pare rau pentru fetele care au probleme cu somnicul bebeilor, chiar asta discutam azi cu tati, ca David, la un moment dat, dupa luni intregi dormite langa mine, a inceput sa dea semne de nemultumire, iar eu l-am tranferat in patutul lui. Asa s-au impuscat mai multi iepuri deodata: noi am avut mai mult spatiu in pat si n-am mai dormit (eu) cu frica ca strivesc copilul, iar investitia in patutul cu saltea faina de cocos s-a dovedit utila.
In alta ordine de idei oi am trecut la formula 3, cu diversificarea tot in pom suntem. Ieri am facut paste cu bolognese, copilul se uita cu pofta la noi, asa ca i-am blenduit sa-i dau si lui. A morfolit ce-a morfolit noutatea, dupa care a vomitat tooooot! A urmat un dus...
Va pup, ca piticul doarme, nu stiu ce noapte ne asteapta caci are gingiile tare umflate si toata ziua si-a tinut manutele in gura, poate-poate vin si dintii!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)