Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 20
caterina71 spune:
Buna dimineata
Pupici la puiutii bolnavi, ca vad ca sunt destui... si a mea e in clubul lor, are deja 1 saptamana de antitermice si 4 zile de Stodal, azi-noapte a dormit si ea fara sa tuseasca...
Ma bucur sa vad ca printesele lui Anis sunt bine, cresc voioase, cele ale lui Nicoll-mada se iubesc, puii Albinutzzei sunt si ei mai bine, ca asa se intampla, isi dau de la unul la altul racelile (frati buni). Cred ca-i fain ca-s apropiati ca varsta si se vor juca impreuna!
Laura, am tot citit ca asa se intampla cam 2-3 saptamani cand merg la cresa, uneori le place, alteori tipa si plang... norocul tau ca-s doi si atunci nu-s chiar lasati singuri, se au unul pe altul... ai sa vezi ca se vor obisnui si cu programul, si cu mancatul, va doresc sa scape fara raceli, ca de astea nu prea ai cum sa-i protejezi... sau vezi partea buna a lucrurilor, la anu cand majoritatea dintre noi vom duce piticii la gradi si vor fi in primul an, ai tai vor avea deja sistemul imunitar intarit si vor raci mult mai putin!
Eu la servici, abia astept sa ajung azi acasa ca sa stau cu zuza in weekend!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
brianamica spune:
Vazut aici o groaza de copii frumosi !
Anis, sa stii ca si mie imi e dor de sporovaiala....mai ales acum cand sunt ceva mai linistita ! Noi am scapat de limbrici printr-un tratament naturist de la un cabinet al Drului Chirila in VOluntari. Daca vrei info....scrie-mi !
Laura, ai putina rabdare cu ei...orice "rupere" e dureroasa pentru copii. Eu pe Ela am dat-o la 4 ani la gradi si tot greu a fost....offff.....ne-am chinuit cateva luni bune !
Oricum trebuie sa ii urmaresti....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Irda....super reusita Dariuta ta ! Nu imi vine sa cred....Doamneeee cat era de mica si plapanda ! Pe mine ma speriase atunci...
Noi am scapat de pampers....punem doar noaptea, dar avem alta problema (de parca am scapa vreodata....
). Ana manaca si acum noaptea de 2 ori si vrea DOAR laptic. !!!
Voi mai papati noaptea ? Si daca nu...cum ati scapat fetelor ca eu sunt dusa de oboseala si m-am saturat sa ma tot trezesc noaptea !
Am incercat cum am stiut....fainos mult seara sa fie satula...nu mergeee
, ceai in loc de lapte...nu mergeee
....CE SA FAC?????????
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Laura25 spune:
http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=baby_star
Felicitari Iulia!!! 
Mirela, vino si te lauda, ca ai cu ce!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
anis spune:
FETELE, am nevoie de un sfat.
Ingrid imi dormea toata noaptea, fara proteste la culcare.Si acum catev zile, a inceput sa urle sa tipe...dar rau de tot...nu mai vrea sa adorma..pe buni o da afara , pe tati la fel...doar pe mine ma vrea...si sa stau cu ea.Si ziua face la fel...Nu stiu de la ce s-a declansat asta.Cateva zile m-am dus la ea ...o linisteam etc..azi am lasat-o sa planga..cu mami mami etc..si am plans si eu cu ea...dar nu m-am dus..
Nu stiu cum sa fac...daca ma duc va deveni obisnuinta pt ea...dar daca nu ma duc poate revine la normal..
Nu stiu de la ce e..si nu stiu nici ce sa fac..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
Anis, eu seara ii pun in pat cu sticlutele si ma intind intre ei. Le spun soptit o poveste scurta, ii mangai, ii tin de mana pana adorm. Mi se pare firesc si normal sa fac asa. Adica ce as avea mai important de facut in alea 10-15 minute cat dureaza pana adorm? Si asa ziua stam impreuna doar 4-5 ore maxim
. La tine problema e probabil Iarina, care are si ea progam de somn in acelasi timp. Nu ai putea sa o iei si pe ea si adormiti toate trei?
Irda cand m-am uitat la pozele Dariei mai aveam cateva pagini cu poze deschise si m-am uitat din nou de unde am deschis link-ul ala cu poze. Era sa nu o recunosc! S-a facut o domnisoara pe cinste. A crescut extraordinar. Bravo voua! Are un par superb.
Briana bravo ca ati scapat de pampers! Ti-am admirat fetele frumoase
. Si ai mei se mai trezesc uneori pe la 2-3 noaptea si cer lapte. Oricum Rares se scoala in jur de ora 5 si cere lapte. Atunci isi ia el micul dejun
, apoi adoarme la loc. Eu sunt obisnuita sa ma trezesc des noaptea, pt ca Bianca a avut nopti dormite pline, dar Rares mereu s-a trzit macar de 2-3 ori sa ceara apa sau viseaza ceva urat si se trezeste tipand. Acum, cat au fost raciti, cu nasurile infundate si tuse, s-au trezit de zeci de ori (fara exagerare) plangand. Am dormit cateva noopti in fund, sprijinita de perete, cu Rares in brate, ca i se infunda nasul si il tineam ridicat. Asta e! Ei sa fie sanatosi. Eu m-am invatat asa si ma astept sa mai dureze ceva pana o sa dorm si eu o noapte intreaga.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Albinutzza spune:
Laura asa tare m-a intristat mesajul cu cresa
Dar sunt convinsa ca e chestie de timp, totul va fi bine, si faptul ca sunt aman2 acolo conteaza enorm. Stiu ce ma asteapta, si noi il vom da cu toti prietenii din gaska, norok ca-s de aceasi varsta, mici dif, si sper sa fie bine, fiind intre cunoscuti.
Anis, si eu zic la fel, si eu mai fac asa cu ai mei, si adorm, Maria mai putin, dar la Luca asta e noua metoda de adormit
Diana, nu te lauzi tu cu asa frumusete?!?! DE CE??? Felicitari inca o data 
Briana, bravooo voua, asta e un lucru bun si mare realizare. Frumoase oricum sunteti toate 3, deci nu mai zic nemek de poze
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Albinutza, acum cu cresa mi se pare ca e mai bine. Adica plang cand ii duc dimineata, dar doamnele ma asigura ca dupa aia se linistesc si e ok. Bianca chiar se simte bine, nu plange, a inceput sa manance si ea un pic la pranz (cica mananca ciorba si din felul 2 alege uneori ce recunoste
, dar de cele mai multe ori nu vrea), se joaca frumos, e linistita. Rares mai plange in prima parte a zilei cand isi aduce aminte de mine si se mai trezeste unoeri plangand din somn. Dar de fiecare data cand m-am dus sa-i iau i-am gasit linistiti. Apreciez faptul ca ii gasesc intotdeauna schimbati de pampers, curati, uscati (daca se murdaresc sau se uda le schimba hainele). Sper sa inceteze si plansul de dimineata. Dar sunt constienta ca o sa mai dureze.
Cu Diana-Mirela am vorbit eu pe mess si mi-a spus ca a avut licenta zilele trecute si a fost f, ocupata si obosita. A luat cu nota foarte mare!
Face pauza o saptamana, apoi incepe pregatirea pt rezidentiat.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi