Se vede treaba ca e chestie generala baietii nostrii cei mamosi cu adormitul seara
De 3 saptamini trebuie sa ma bag linga David in pat seara la culcare pina adoarme. dureaza si o jumatate de ora pina adoarme si daca atipeste se trezeste si se uita sa vada daca mai sunt linga el. Sunt momentele in care eu ma simt rasfatata de soarta si atunci am ocazia sa spun tatal nostru si rugaciunea. Citeodata a trebuit sa ii cint ca sa adoarma asa cum faceam cind era bebelus.
Acum a plecat iar la bunicii mei la tara pentru ca m-au asaltat bunicii cu telefoanele si a vrut si mama mea sa mearga.I-am lasat sa plece cu inima strinsa pentru ca mi-e urit seara cind vin si gasesc casa goala dar m-am gindit ca ii prinde bine acolo si bunicii mei il iubesc enorm. Vorbesc cu el zilnic la telefon in chinezesca lui.
Briana ai doua fete cucuiete, frumoase foc. Sa-ti traiasca !
Laura ai gasit o cresa buna daca sta sa ii schimbe de pampersi. La gradinita unde vreau sa il duc pe David mi s-a spus ca trebuie sa ceara el singur la olita ca ele nu stau sa-l schimbe de pampersi. Iar David nu mai vrea la olita doar la toaleta si nici nu spune cind vrea. Trebuie dus de citeva ori pe zi la toaleta ca sa faca ceva si e musai sa spun' babooo' (adica bravo)si se bucura. Sper ca pina in toamna anului 2008 sa se remedieze situatia sa spuna si el ceva.
Ma intorc la hirtoage acum, o zi buna !
Sa ne inchida si noua cineva subiectul![]()
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007