Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 19
emaaimee spune:
vin si eu sa va mai vad un pic ca in sfarsit s-au deranjat astia cu netul sa vina si pe la noi.
noi am venit din vacanta marti. i-am luat si pe parintii mei cu noi. incercam sa ne acomodam cu totii. Oani e cea mai fericita pt ca ii adora pe ai mei. dra noastra e o speculanta, daca nu obtine ceva de la unul se duca la altcineva din casa si trebuie sa ii iasa pana la urma
nu prea vrea sa pape solide, ar cam da-o complet pe lapte. nu stiu cum sa fac sa nu imi pierd rabdarea ca nu vrea sa pape. in rest e o superscumpa.
mor de somn, mai vb, sper sa am timp sa ma uit si la poze maine.
va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
nicoll_mada spune:
Hello!!!Ei,vad ca s-a mai miscat ceva pe la noi!Iata ca am venit si noi sa va mai spunem cate ceva.Codruta inca nu se simte bine,are o forma destul de urata de stomatita.Varful limbii este plin de bubite,iar alveolele dintilor au fost la inceput pline de sange.Acum au cedat,mai sunt cateva cu ceva urme,dar cu buitele inca mai avem de tras.O ustura,o doare,nu poate manca cum trebuie,zeama multa si cate putin miez de paine...Mergem si azi la dr pt o sedinta cu bioptronul,sper sa scapam cat mai repede,se chinuie rau mititica.
Stefi e bine,papa si are nu mai putin de 6.150 kg la 2 luni.Mi-a luat foarte bine in greutate,e o mica grasunica pt moment...
Acum fug sa va citesc!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
M-am pacalit...am crezut ca eu am postat foto la pag 11 si am zis "vai ce au mai scris fetele!" Cand colo...oricum asteptam sa va mai faceti simtita prezenta.
Vali asa e,Codri e tare iubareata si e atat de mamoasa...e sufletul meu,as asimila-o in mine,sa o port tot timpul cu mine...nu pot sa descriu exact ce simt!
nicoll_mada
MMN
anis spune:
Emaaimee, cu multa rabdare.Intai da-i semi solid si pe urma solid ce ii place.Noi suntem pe partea aialalata,daca simte ceva ce nu e solid scuipa...acum mai mananca ceva pasat din cauza Iarinei..aa si cereale care nu le mai manca.
Daca le-ati vedea, Ingrid babetica , nu si-o mai punea, Iarina babetica,lingurite la fel..mananca Iarina mar, si Ingrid...eee heee
Le-am mutaa acum 1 luna pe amandoua, se inteleg super,cand plange una cealalta doarme.Dar dimineata pe la 8.30-9 se trezesc una pe alta.Seara Ingrid o asteapta pe Iarina sa vina in patut...e nebunie, sunt topita.ASEARA a durat ceva mai mult pana i-am dat bibe plus san si Ingrid a inceput sa langa "sa vina Nana(asa ii spune Iarinei)" era dulce foc.
Asa am o problema cu Ingrid are limbrici, a facut deja tratamentul cu Zentel si acum iar i-au iesit.Care s-a confruntat cu problema asta ce alt tratament exista?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Anis, asa-mi place sa citescdespre printzesele tale...parca-i vad pe-ai mei! Sunt la fel doar ca-s baietzi si Luca e mult mai mititelDar peste cateva luni asa va fi si la noi cu mancatul cred!![]()
Legat de limbrici eu nu stiu ce sfat sa-tzi dau.Dar spune-mi cum i-atzi depistat??? Avea ceva simtome?Ca pe Dani il banuiesc de mult de oxiuri dar pana acum n-au iesit delol la analize.
Monica-Elena spune:
nicoll mada ce spui tu ca descriere seamana a herpangina o chestie virala care s eia din aer. Poti s aii faci badijonari cu glicerina boraxata cu nistatin neaparat si mai exista o solutie dela plnaktextract care s enumeste plantagingival cu care la fel ii faci badijonari. Si mai este si albastru d emetil bunin cazurile astea. Altceva nu ai ce s aii faci trece cam in 10 zile. Sanatate!
Anis ptr limbrici si alte chestii d eacest gen am inteles ca sunt o gramada d eprodus e de la plafar naturiste gen helmiflores si mai sunt cateva. Daca intrebi la un plafar afli toate indicatiile.Ca tratament aminteles ca s eface cu zentel si flagyl dar ii cam distrugi ficatul ptr ca sunt f tarei medicamentele si toxice.
Sa va spunem si despre noi cateva cuvinte. Suntem in covalescenta dupa o adenofaringita(copilul meu se imbolnaveste odata pe an dar atunci o face lata - de la 11 luni d ecand afacut bronsita nu am ami avut probleme pana acum). In rest vorbeste d emama focului absolut tot, facem si la olita si caca si pisu, mananca singurel nu mai accepta d ela 1 an si 10 luni s aii dau eu in gura si e ditamai baiatul. Ma minunez in fiecare zi d ece face(cum probabil faceti si voi). Eu am inceput servoiciul d epe 25 iunie si totul e ok(acum sunt cu el in medical acasa).Cam atat despre noi, nu prea mai avem timp s aintram ca altadata pe net. Intre timp am fost nasi d ecununie , ne pregatim s arupem o turta la o fetita botezata anul ttecut si ne pregatim sa fim si nasi de botez deci avem activitate plu streburile cotidiene. Mihnea sta cu bunicii la gradi probabil pe la 4-5 anisori.
Pupam mamicile d evoinici si d eprintese si toti puii
nicoll_mada spune:
Si la noi se iubesc fetele;de fapt Codruta pe Stefi...Sa vedeti ce frumos ii spune " fumoasa mea si dagostea mea nu pange...", "te ubesc mut,din sufetu meu" sau dimineata cand se trezeste noi am invatat-o sa salute cu sarut mana ii zice lui Stefi "sau'mana Stefi a mea"...Ii canta sa nu planga,o leagana cu carutul,imi vine sa le mananc!!!
Anis nu stiu nimic legat de tratament contra limbriilor,stiu ca din popor e vorba sa mananci usturoi preventiv.Imi pare rau ca nu te pot ajuta,pupam cretele mici!
Giana stiu ca de la lapte baut fara sare se pot face limbrici.Codri bea foarte mult lapte,eu mai uit sa-i pun si mama imi reaminteste.Pana acum i-am facut analiza de doua ori si nu au iesit.Ca semn stiu ca il cam "mananca funduletul "pe copilul cu limbrici.
Noi azi plecam iar la tara,mai intram saptamana viitoare.Va pupam si va dorim sanatate multa tuturor puilor si bafta celor care au inceput scoala sau gradinita!!!
nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Monica multumim mult pt sfaturi,voi cere si acele solutii pt badijonari!Sa va traiasca finii si finutii,sa fiti sanatosi cu toti si sa va bucurati de voinicul vostru!
nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
Si noi pe aici, mai din umbra. Nu prea mai am timp, mai cu seama ca si vremea a fost frumoasa, acum ca se sctrica, o sa stam mai mult in casa. SUntem bine, binenteles ca mucosi, toti 3, mai putin sotu'
In rest, Luca e nazdravan, vb mult si corect, la oala inca nu face, nici la wc. I-am luat si capac nu vrea si pace
Am pus-o pe Maria, a cerut si el, dar n-a facut nimik. Incerc sa caut gradi, la anu vreau sa-l dau, in toamna, si e nebunie, Sper sa gasesc pe langa casa, sa fie si buna.
Maria e o frumoasa, e inca "baba", n-are nici un dinte, papa bine, s-a ridicat si ea in picioare. Ma bucur in fiecare zi de ei, si nu-mi vine sa cred ce trece timpul.
Poze n-am apukat sa mai fac, am pus aparatul bien si-am uitat de el. Sper sa mai apuk sa fac cateva, sa aibe si Maria din fiecare luna de viata, si Luca la fel
Va pup si sanatate si spor in toate 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Buna!
De o saptamana au inceput cresa. Jale si durere! Daca primele 2 zile ma consideram cea mai norocoasa mamica, treptat s-a schimbat situatia. La inceput Rares a plans putin cand s-a trezit fara mine. Bianca deloc. Ea chiar se bucura de joaca, de copii. Chiar au mancat din prima zi acolo. I-am lasat doar pana la 12. De luni insa, Rares a inceput sa planga si sa protesteze de cum intram cu masina in curtea cresei. De 2 zile ii tin si Bianca isonul. Si tipa "nuuu" si se zbat si plang de mi se rupe sufletul. Luni si marti am ajuns la birou plangand si nu am fost buna de nimic pana nu i-am luat de la cresa (tot fara sa doarma acolo). De miercuri insa i-am lasat sa si doarma. Doamnele de acolo zic ca dupa ce se linistesc dimineata e ok. Se joaca, se uita la desene animate, mananca (Bianca putin, Rares papa supa toata si din felul 2 cat ii place), ele zic ca mai si dorm. Insa in ultimele 2 zile i-am luat flamanzi (cereau de mancare inca din masina, inainte de a ajunge acasa ) si obositi. Azi Rares a adormit la 19.
Nu stiu cum sa fac si ce sa cred. Deja mi s-a "taiat macaroana" cand am avut ceva de comentat ca e cresa de stat si daca nu-mi convine, sa mi-i iau acasa. Ca sunt destui care asteapta sa se elibereze un loc. De fiecare data cand m-am dus dupa ei, erau linistit, nu plangeau. Dar noaptea se trezesc speriati de nenumarate ori si ma striga (mai ales Rares), plansul de dimineata ne epuizeaza pe toti. Daca ii intreb cum a fost, din ce zic ei (atat cat pricep si eu), se pare ca e ok, ca le-ar placea. Asistentele imi tot zic ca asa fac toti, ca o sa se acomodeze, sa mai am rabdare. Incerc... dar mi-e tare greu.
Totusi le e mai usor ca sunt impreuna. Mereu i-am gasit jucandu-se unul langa celalalt, doamnele de acolo imi zic ca la masa stau impreuna, dorm in patuturi alaturate, se cauta din priviri cand sunt in colturi de camera diferite, se striga cand nu se vad. Bianca plange doar daca plange Rares.
Un lucru care nu imi place deloc e ca le dau f. multe dulciuri cu cacao la desert sau ca supliment: napolitane cu crema de cacao, biscuiti cu cacao sau cu nuca de cocos, corn cu ciocolata
, dimineata cereale din alea cu cacao. Plus ca odata le-a dat asistenta dimineata cate o bomboana de ciocolata ca sa-i imbuneze cand i-am lasat. In 7 zile, doar de 2 ori am vazut sa le dea fructe.
Aiurea mai e ca aproape tot timpul au desene animate. Singura parte buna e ca totusi nu au tv, ci un DVD player si le pun filme clasice de desene animate, nu porcarii de alea de pe Cartoon Network.
Acum am un stress sa nu se fi imbolnavit deja. I-am luat azi obositi si agitati, au mancat putin tare, au vrut numai in brate. Au adormit f. devreme dar au un somn foarte agitat, respira pe gura (desi nu par a avea mucusori si cand adorm profund respira bine), pe Bianca am auzit-o tusind de 2 ori. Sper sa fie doar stresul si oboseala de vina.
Va pup pe toate si pe toti copilutzii. Sper saptamana urmatoare sa fiu mai optimista.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni