Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Mihael@ spune:
lauramar, la fel stiu si eu ca au imunitate dar in cazul in care face nu trebuie sa te sperii, citisem la mamici de ian-febr. ca unul din bebelusi facuse, daca e cazul intreaba acolo ce e de facut..
karra, suuuper poza
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
carmenefr spune:
Karra Super "cina la piscinuca"
Si ce cuminte e Criss-Winnie. Ma uitam sa vad diferenta intre Teuta mea si fata vostra, da' nu prea vad...sunt cam la fel.Ce greutate are?Poate ai scris, da' eu nu-mi mai amintesc... 
poze cu Teodora
povestea nasterii Teodorei aici
Gata, plec la culcare, ca nu mai pot.Somn usor bebelusilor si odihnitor parintilor!!!
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
lauramar spune:
PAXELA,MIHAEL@
sper sa nu faca,dar daca e sa fie offf ce sa fac,si e doar mama ziua cu ea ,mi-e teama ca face febra si mama nu stie o boaba portugheza ,unde sa sune iar eu sunt la 30km de casa cu serviciul...dar acum asteptam sa vedem poate ne ajuata DD sa scapam acum ca e prea micuta...
elyanne spune:
Karra (si nu numai... dar la tine m-am gandit prima data) concurs: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103311
Stiu ca aveai poza aia sexy pe plaja... cu burtica... Si m-am gandit la tine cand am vazut subiectu' ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
riloasa spune:
Lauramar, varicela se ia prin aer. Este singura care se ia cel mai repede. Dar nu iti face problme ca bebelusii pana in 6 luni au imunitate. Eu am 2 nepotele, una de 3 ani si 7 luni si una de 8 luni. Cea mare pe la 3 ani a luat varicela de la gradinita si s-a dus la nepotica cea mica acasas, a luat-o in brate a pupat-o dar nu a luat boale. Nu mai stiu exact datele dar cea mica avea vreo 4 luni cand s-a intamplat. Dupa 2 saptamani un verisor de al nostru a facut varicela luata de la nepotica. Nestiind ca a luat-o s-a dus la cea mica si s-a jucat cu ea, a pupat-o, dar tot nu a luat. Deci a fost expusa de 2 ori si nu a patiti nimic. Si nu a fost alaptata decat cateva zile. Daca nu apare in 14 zile nu mai face. Sora mea a innebunit timp de 1 luna.
Si Mihaita al meu suge prost, a luat in 2 saptamani 140gr. As vrea sa ii dau sa suga la 4 ore ca poate mananca mai bine. El nu plange cand ii este foame. Nu face nici un gest cand vrea papa decat foarte rar. Doar seara dupa baita ce incepe sa scanceasca ca vrea papa, in rest de cand l-am nascut nu plange de faome. Sunt convinsa ca daca l-as baga pe lapte praf ar lua in greutate. De ce nu ea in greutate de la lapticul de san? Stiu mai multe fete care alapteaza si la fel nu iau au patit si ele. Oare de ce? Chiar sa nu fie laptele consistent? Nici eu nu mai stiu ce sa cred.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
magdutah spune:
gata, am pus si eu o poza cu Mateias al nostru in albumul de 3 luni!
Acum ma duc la somn,caci sunt singurica acasa si maine trebuie sa fiu odihnita sa ii fac fata baietelului!
Dar promit ca am sa citesc si din urma!
Pupice, Magda
Magda
Matei 9.04.2007
karra80 spune:
quote:
Originally posted by carmenefr
Karra Super "cina la piscinuca"Si ce cuminte e Criss-Winnie. Ma uitam sa vad diferenta intre Teuta mea si fata vostra, da' nu prea vad...sunt cam la fel.Ce greutate are?Poate ai scris, da' eu nu-mi mai amintesc...
poze cu Teodora
povestea nasterii Teodorei aici
Gata, plec la culcare, ca nu mai pot.Somn usor bebelusilor si odihnitor parintilor!!!
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
avem 6350g si 65 cm......lunga rau.... si numa bine la kg, ne-am nascut cu 3200 si am iesit din materniatte cu 3000
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
quote:sarumana m-am inscris...eu tare mandra am fost de burtikul meu...nu ma intereseaza sa castig poate macar sa puna pozele pe un site ca am trim cateva cu burtikul meu
Originally posted by elyanne
Karra (si nu numai... dar la tine m-am gandit prima data) concurs: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103311
Stiu ca aveai poza aia sexy pe plaja... cu burtica... Si m-am gandit la tine cand am vazut subiectu'Eliana cuwww.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
ioanaradu spune:
neata fete!
noi suntem destul de matinali ... mi se pare normal, ca matei aseara a adormit la 21.30 cu escala la 00.30, cand a luat o masa mai mult in somn.
oricum azi am multa treaba asa ca stia el de ce-mi da trezirea asa devreme.
am vrut sa mai zic ieri ca timeea are o fetisoara de zici ca e papusica de portelan, criss e mai mult decat mortala cu freza si albinuta ei, ca sa nu mai zic de mutritele pe care le face la poze. avem si noi colectie winnie, vom pune poze.
despre matei ... baga niste reprize de "vorbit" si chiut de iti da impresia ca da sa planga, dar de fapt el isi ia avant. sa te tii de acum "liniste" la vecini! ![]()
absoluta bine ai mai venit pe la noi!
loradin ce faci??? esti bine???
deocamdata va pupam ca ma duc sa
!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Laina spune:
Karra, prea frumoasa poza, sa traiti!
In sfarsit am pus si eu povestea noastra, a nasterii...
povestea
RALUCA, ce faceti voi? cum se mai simte Luca?
LORADIN, de voi ce se mai aude?
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei