Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Rebiana sar'na de raspuns, da' cred ca m-am exprimat eu gresit...
Eu aveam atarnate la semnatura linkurile, dar vreau sa apara doar cuvinte sau un cuvant ales de mine(care sa fie link si sa duca pe pagina resp).Adica sa apa ceva de genul: poze aici

http://community.webshots.com/user/carmenefr

povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Da reply with quote si dai copy-paste la ce am facut eu!
Poze
Povestea nasterii Teodorei

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Laura eu zic mai bine sa paziti copilul, sa nu-l expuneti...Sanatate multa sotului si refacere grabnica

http://community.webshots.com/user/carmenefr

povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889

Mergi la inceput

Laura am mai auzit si varianta ca cei mici pana-n 6 luni nu fac varicela dar nu stiu daca e adevarat si eu una n-as risca. Aveti grija de voi (mai ales de cea mica)!

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ia sa vad,merge??

Poze
Povestea nasterii Teodorei

Merge.Sper sa ramana acolo , sa nu mai dispara.Multumesc, Rebiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

salutari.....

i-a priviti aici cum si-a luat fica-mea cina in seara asta........ce parere aveti?
am luat cina la "piscina"

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor multumesc de incurajari dar chiar sunt disperata eu o protejez atat cat pot dar e inevitabil sa nu intram in contact cu sotul saracul mai trebuie si sa manance,sa mearga la baie si noi atingem multe obiecte pe care le atinge si el nu stiu daca se poate lua si asa dar el ieri s-a jucat cu a mica cand a venit le la servici pt. ca nu stiam ca are varicela credeam ca are o intoxicatie alimentara,doar azi am aflat cand s-a dus la medic.Sper sa nu fi luat deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ROXY eu am facut varicela cand aveam 12 ani,sper sa fie asa cum spui si sa fie imuna macar acum ca e prea mititica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

laura Silviu a avut varicela a stat bot in bot cu Delia si ea nu a luat, desi eu nu am avut,iar ea oricum a fost foarte putin alaptata, cica pana la 6 luni au imunitate si nu fac, incearca totusi sa nu intre prea mult in contact cu el si sa te speli bine pe maini inainte sa "umbli cu ea", oricum daca sunt micuti fac o forma foarte usoara, dar sper sa scapati

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Carmen merge!!!

Karra, super poza... fetele la "piscina"... dar tati? Facea poza!!! Asa e fain la voi! Fetele cu fetele iar la mine... baietii cu baietii... clar trebuie sa fac si-o fata, sa-mi fac si eu club cu ea!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

cineva intreba de gradinita si serviciul mamei, nu conteaza important e ca unul din parinti sa aduca o adeverinta de salariat, sau in caz ca nu lucreaza niciunul adeverinta de somaj sau copie dupa alocatia de sprijin sau ajutor social, ei vor doar sa se asigure ca aveti venituri sa platiti

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput