Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanaradu spune:
carmen sunt si eu p-aci ... si matei s-a culcat mai devreme in seara asta, sper sa nu-l apuce chef de vorba pe la 1-2.
pupam teuta! 
alionushca sunteti f frumusei cu totii. pupam fetita roscovana si mamica si mamica de mamica! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Rebiana27 spune:
Carmen intra la profilul tau personal si acolo unde ai spatiul pentru semnatura adauga link-urile pe care le vrei, apasa butonul trimite (dupa ce te-ai asigurat ca e bifat butonul pentru a fi vizibila semnatura) si gata!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
mihamora spune:
Buna fetelor!
Sunt o mamica de mai-iunie si vreau sa va intreb daca vaccinul de la 2 luni poate fi facut mai tarziu cu 2 saptamani fata de data cand implineste bebe varsta?
Dr. de familie mi-a zis ca la sf lunii incepe campania de vaccinare (nu stiu ce inseamna asta)si ca o sa ma sune ea atunci.
Am vazut ca voi mergeti la vaccinat in ziua cand implineste copilul varsta sau cat mai aproape de data respectiva.
Sa va traiasca bebelusii nazdravani care deja am vazut ca fac multe lucruri
si sa fie sanatosi.

de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi
Rebiana27 spune:
La ce reflectez eu... am fost vizitati la "Albinute si..." de 1025 de persoane si au scris numai 72 (pana in momentul asta). Bine, cei/cele care au vizionat puteam fi noi care tot deschidem paginile sa citim ce mai e nou... dar pot fi si cei/ cele care ne citesc "din umbra". Indrazniti! Scrieti-ne!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
Mihamora si eu i-am facut vaccinul lui Luca cu doua saptamani mai tarziu si nu a avut nicio problema. Ideea e ca intre vaccinuri sa treaca 2 luni (parca! intreaba dr), deci il faci si pe cel de 4 tot mai tarzior! Pupam Dominicu'!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
Mihamora eu, desi l-am cumparat (vaccinul), tot am asteptat finalul lunii ca asa a vrut dr de familie... pt a ma inregistra odata cu toata lumea! Asa vei face si la 4 si 6 luni, tot la sf lunii. Luca e nascut pe 14, si am vazut ca Dominic pe 15 (luni diferite
), deci e o situatie similara!
Poze, Varsta lui Luca
lauramar spune:
Fetelor
!!!
Sotul meu are varicela, pe bebelina o tin in camera ei dar noi intram in contact cu el Ea poate sa i-a varicela?
mihamora spune:
Multumesc mult Rebiana pentru raspuns, m-am linistit si astept sa ma sune dr. Credeam ca e doctorita mea mai ciudata![]()
Pupam si noi pe Luca si mamica lui
de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi
roxanici spune:
quote:
Originally posted by lauramar
Fetelor!!!
Sotul meu are varicela, pe bebelina o tin in camera ei dar noi intram in contact cu el Ea poate sa i-a varicela?
POZE
laura era o chestie... daca tu ai avut varicela are ceva anticorpi de la tine sau ceva de genu....daca mai intra paxela poate iti zice ea ca s-a confruntat cu pb asta
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
Rebiana sar'na de raspuns, da' cred ca m-am exprimat eu gresit...
Eu aveam atarnate la semnatura linkurile, dar vreau sa apara doar cuvinte sau un cuvant ales de mine(care sa fie link si sa duca pe pagina resp).Adica sa apa ceva de genul: poze aici
http://community.webshots.com/user/carmenefr
povestea nasterii Teodorei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103889
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007