Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetele!

Lauramar eu sunt "experta" cu varicela, nu stiu daca mai tineti minte dar am facut varicela cu 5 zile inainte sa nasc si inca o forma urata.Iar BB Radu nu a facut. Doctora de la infectioase mi-a spus ca toti copilasii sunt imuni pana la 6 luni mai ales daca mamica lor a facut varicela. Perioada de incubatie este de 15-21 zile, iar perioada de contagios este de 2-5 zile mai exact din momentul in care apare eruptia pana cand se sparge si ultima bubita cu lichid de pe corp. Deci eu zic ca domnisoara slabe sanse sa ia, iar daca doamne feri face si ea sa sti ca va face o forma usoara. Imi pare rau de sotul tau ca stiu ce urat e sa faci varicela cand esti adult e mult mai rau decat cand esti copil. Va tin pumnii! si pupici domnisoarei roscate din partea lui Raducu

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

neata fete!
noi suntem destul de matinali ... mi se pare normal, ca matei aseara a adormit la 21.30 cu escala la 00.30, cand a luat o masa mai mult in somn.
oricum azi am multa treaba asa ca stia el de ce-mi da trezirea asa devreme.
am vrut sa mai zic ieri ca timeea are o fetisoara de zici ca e papusica de portelan, criss e mai mult decat mortala cu freza si albinuta ei, ca sa nu mai zic de mutritele pe care le face la poze. avem si noi colectie winnie, vom pune poze.
despre matei ... baga niste reprize de "vorbit" si chiut de iti da impresia ca da sa planga, dar de fapt el isi ia avant. sa te tii de acum "liniste" la vecini!

absoluta bine ai mai venit pe la noi!

loradin ce faci??? esti bine???

deocamdata va pupam ca ma duc sa !

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Daca tot mi-ai laudat galusca da-mi voie sa-ti laud si eu flacaul....papusica masculina....seamana cu mami, asa mi se pare mie cel putzin la ochi..e leit...si poza din vana...e mortala....
Ce e ala un fel de colac sau o barcutza ceva?intra apa in el?Si eu vreau sa-i iau pt cand mergem la mare desi nu cred ca o voi baga in apap daca nu e calda apa....

de LA Criss pt Mateiasu

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

riloasa, pediatrul ce zice? din cauza asta am trecut si noi pe formula, pentru ca nu lua in greutate, si-acu si-a dat drumul foarte bine. Nu stiu ce sa zic, intreba dr, poate e de acord sa te lase sa-i dai completare macar.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Va pe toate o sa intru si in week-end dar mai putzin ca plecam la Petrosani la ai mei si o sa fim mai ocupate pe acolo....

Alionam-a innebunit roscovana ta...e o dulce sati traiasca....

Absoluta bine ai revenit te asteptam sa ne mai pov ce ati mai facut....

gata plec sa mai strang din bagaj

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Diana_jors si Gaby78 sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tor ce va doriti!!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

La cat mai multe lunisoare:
Ana Delia micuta Paxelei
Iulia Antonia de Geanina Elena
Daria Giorgiana de Rianna Stef
Sabin Andrei de Gore 78
Teodora Maria de Roxigeo
Mihael@ scuze am uitat sa-ti raspund cand ai intrebat daca vorbim japoneza,raspunsul e da ,vb in proportie de 40-50% e super greu sa inveti aceasta limba complicata dar e mai greu daca nu vorbesti ca astia pe aici nu prea le au cu engleza si daca cumva se incumeta vreunul sa vb zici ca e tiganeste nu intelegi nimic.
Roxigeo si Paxela va multumesc pentru raspunsurile despre gradinita.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata!

Prezent Ioanaradu !!!!Am revenit.A crescut inima in mine cand am vazut ca exista cineva care sesizeaza ca nu mai sunt!!!!

Cum bine stiti "gogoasa infuriata " nu mai vrea sa stea singura nici o secunda.Am lasat-o in patut sa planga si cand m-am dus dupa 10 minute era transpirata,gafaia si urla din ce in ce mai tare.Nici vorba sa se linisteasca(asta ieri).Ambitioasa frate nu gluma!!!

Ieri am fost la control.Rezultatul? Mama nebuna ,copil perfect sanatos!!! La 4 luni si jumatate ne prezentam astfel:

6290 g-greutate (nascuta cu 2950)
64cm- inaltime
Draga mea TZuna Despre faptul ca nu mananca sau ca mananca haotic mi-a zis sa nu-mi fac griji ca este din cauza caldurii.Atata timp cat nu plange este ok.Cred ca are dreptate deoarece astazi cand e mai racoare m-a supt la greu iar acum rupe patutul.Pup-o pe Mariuca si crede-ma pe cuvant:ai si vei avea un ingeras de fata.Prin cate a trecut mititica....Ai o fata asa luptatoare(are cu cine semana)Apropos daca nu vei mai fi invatatoare pana cand creste Ana,pot sa te caut ca profesor? HI hi hi hi !!!

Nu vreti sa stiti ce a facut cu doctora.S-a apucat sa rada ,sa povesteasca.....era o veselie pe ea.Nu stiu daca vi s-a intamplat dar a crescut sufletul in mine...asa mandra eram!! Desi tot imi vine sa alerg pe campii astfel de momente imi dau curaj.Ma opreste lumea pe strada si mi-o lauda.Stiti cum arat atunci? Ca un cocos umflat in pene!! Aceasta-i multumirea mea.Sa vad ca cei din jur intr-un fel sau altul apreciaza eforturile mele.Pediatra cand a venit la vaccin atat mi-a zis " e foarte bine ingrijita!" Vaaaaai ce m-am mai bucurat!!! Credeti ca exagerez? Hai ca astazi m-am dat si eu un pic mare...daca nu ma lauda si pe mine nimeni...

Deci ...sa revenim...ne-a dat o vitamina pentru pofta de mancare,sa luam fe in continuare,suculet de fructe 60ml dimineata,60ml seara(cu lingurita ca biberon nu serveste)si de luni...surpriza....SUPITZA!!!

Sa vezi teroare...! Am o prietena care de 5 zile a inceput cu supa si tot de cinci zile i-o scuipa afara.Trebuie sa ma inarmez cu rabdare.Mi-a zis sa incep ce 2 lingurite dupa care ii maresc doza .Adica in fiecare zi cresc cu inca 2 lingurite pana ajung la 150ml.(cu 2 ml de ulei de masline ultravirgin).Dupa ce mananca trei zile la rand cate 150 ml pot sa-i fac in casa branzica de vaci din lapte praf(de preferat bebelac)Habar nu am sa fac asa ceva!!! Stie careva sa ma invete si pe mine?.Incep sa-i amestec cate putina branzica in supa.Sa nu uit! Cand ajung la 20 ml de supa incep sa pun mai multe legume(date prin blender) decat zeama,cat sa arate ca o pasta! Oare o sa ma descurc? Va spun luni!

Cam atat despre noi.Nu am reusit sa citesc tot din urma insa recuperez si revin.Va pup dar nu inainte de a ura si eu La multi ani tuturor micutilor care au mai adaugat o lunisoara!!Sa va traiasca,sa fie sanatosi si sa va umple sufletul de bucurie!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna dimineata stup!
Zumzai si eu putin pe aici!

Kmi78, nu degeaba bebelusii nostrii sunt nascuti unul dupa altul. Martha a luat in greutate, in ultima luna, doar 320 grame. Mie mi s-a parut foarte putin. Dr a zis ca e putin, dar sa nu ne ingrijoram, sa vedem cum evolueaza. La 4 luni avea 5210 g ( nascuta cu 2950). In ultima saptamana a luat 240 grame. Asa ca m-am mai linistit.

Diversificarea si pentru mine e un stres.Am vazut ca destui medici recomanda inceperea diversificarii cu fructe. Eu asa am inceput, la recomandarea medicului. Sucul de morcov nu-i prea place, sucul de mar il adora. Banana nu cred ca o tolereaza, pentru ca i-am dat doua zile la rand si doua zile a vomitat-o.Asa ca i-am dat piersica, si pare ca o tolereaza.Dupa ce inlocuim masa de 10 cu fructe, trecem la supa, pentru masa de 13.00.

Aseara, pentru prima data, nu s-a saturat cu laptele de la san. De unde am stiut? Pentru ca ea, care seara adormea la san, era cu niste ochi maaaari! Asa ca am dezghetat 50 ml de lapte si i-am dat. I-a papat pe toti si a adormit. Cred ca va trebui sa ma pregatesc cu completare.

Aliona, dulce tare Morcoveata!

Pupam si noi bebeii bolnaviori! Sanatate multa!

Ane, bravo mamico curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

eiii....loradin, ai tot dreptul sa te lauzi, e minunea ta!

Si....Doamne, cat ma bucur ca te vad optimista si fericita! Imi doresc tare mult sa va vad pe toate asa, sa nu mai avem nici una probleme, sa... stiti voi.

pentru toata lumea

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Era sa uit!

LA MULTI ANI DIANA_JORS SI GABI 78 !!!!!VA DORESC MULTA,MULTA SANATATE,COPII LA FEL DE SANATOSI,SOTI IUBITORI SI INTELEGATORI SI DE CE NU ...MULTA RABDARE SI PE VIITOR!PETRECERE FRUMOASA!

Chiar daca m-am trezit tarziu, vreau de asemenea sa le urez si fetelor care si-au sarbatorit ziua de nastere zilele trecute:

Martutza-La multi ani ! Domnul sa-ti dea liniste ,bucurii
si putere si pe mai departe.Sa te bucuri de micut impreuna cu toata familia!Pupici lui Victor!

Lili_g-La multi ani! Tot binele din lume alaturi de cei dragi!

annmary77-La multi ani! Soare,veselie si nu in ultimul rand sanatate!

Florin_a-Un sincer La multi ani!sa fi sanatoasa,voiasa ,sa ai numai bucurii de la cei dragi sufletului tau!

Sper ca nu am uitat pe nimeni!!!

va

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput