Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Laina, am citit povestea. Doamne, ce oameni lipsiti de inima!

Sa traiasca Antonia si sa fie la fel de puternica toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

karra80 saru'mana. barcuta este cam asa.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Florina, sar'mana de urari si... lasa, ca-si iau si ei partea. Oricum, eu le sunt recunoscatoare ca traieste fetita mea acum. daca nu erau..era si mai nasol.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multe lunisoare minunilor
Ana Delia de Paxela
Iulia Antonia de GeaninaElena
Daria de Rianna
Sabin Andrei de Gore78
Teodora Maria de Roxigeo

si pentru Diana_jors si Gaby78. Sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri.

Acum despre noi: azi m-a speriat tare Raul. A mancat dimineata la 6, ok. Urmeaza programul de povestit cu caruselul, dupa care a adormit la loc. La 9.30 s-a trezit, l-am schimbat, am vrut sa-i dau sa pape, dar a papapt doar vre-o 5 minute, dupa care s-a pus pe plans. Cum incercam sa-l pun la san, incepea sa urle. La fel si daca il pun in patut. Se linistea doar la mine in brate. Nu mai stiu ce s afac. Acum l-am pus pe burtica in pat si vad ca e liniste. Acum sunt terorizata de faptul ca resimte si el stresul prin care trec eu, plus ca pana miercuri sunt absolut singura aici. Daca ma tine tot asa pana miercuri, nu stiu ce ma fac. Ma gandeam ca poate nu-i mai place laptele de la mine. Trebe sa ma duc sa cumpar niste biberoane, macar sa am in cazul in care trebuie sa-i dau formula.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Laina ti-am citit si eu povestea si mi-au dat lacrimile ce oameni fara inima bine ca sa terminat totul ok de acum inainte sa va dea Dumnezeu numai bucurii si multa sanatate ca meritati .

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu!!!

Ane 2200-la fel face si Ana! Nu te speria! Cred ca urmeaza sa-ti faca kaki.Mai lasa-l un pic! Ana asa face si in maxim o ora face kk.Poate nu mai are unde sa intre pana nu face !Astept vesti!!

Daca nu asta e cauza ,si totusi nu plange,nu iti face griji! Tu ai manca daca nu iti trebuie? Asa si ei! Aceasta a fost explicatia dr.aseara cand am fost la control!

Cat despre stres...e posibil sa-i transmiti starea ...dar....nu rabda de foame! E greu insa tocmai acest motiv trebuie sa-ti dea putere.Repeta-ti mereu: "sunt calma pentru ca nu vreau sa-mi agit micutul" Eu asa fac si da rezultate! Te pupic mamica curajoasa! Sa nu uit! Ai toata admiratia mea!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna,
Nu am revenit, am fost aici tot timpul. Stiu de fiecare ...care, cum, ce si de ce ati facut.
Martuta noi nu am inceput diversificarea, fetita mea manca numai san, doar atat... si as vrea sa merg pana la limita cuvenita doar cu alaptatul exclusiv( 6 luni).

Ana mi-ar place sa ne intalnim. Parcul Plumbuita iti e aproape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

hehe...absoluta, ai stat ascunsa in umbra! Bine, tu stii de noi, dar noi nu stim de tine! voi ce-ati mai facut, cum va e, cresteti, va bucurati, ce mai zice Timeea ta?

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ce ma bucur ca ai reaparut absoluta.Eu una ti-am dus dorul! Sunt sigura ca si restul fetelor! Incepe sa ni se intregeasca familia!Tu.,....alionuscha!!!!!!Iti aduci aminte cand o lalaiam pe net si ai intrat in noi ca nu prea este activitate? Doamne ce mi-a placut.In cateva ore se umplusera paginile.Vreau sa stiu cat mai multe despre tine si despre Timeea!!!

Andreea 20- tu pe unde esti? De ce nu mai dai pe la noi?

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

'Neatza,

multumesc pentru urari, si
Gaby78

Si la multe lunisoare norocoase sarbatoritilor zilei de 13

Am vrut sa intru aseara, dar n-am mai reusit, sa-l parasc pe Alex: l-am lasat ieri dup-amiaza in patut pana m-am bagat sa fac ceva de mancare... i-am lasat niste jucarii prin jur sa nu se plictiseasca, dar cum era ora lui de somn eram sigura ca adoarme... printre jucarii - ursuletul care apare si in filmulet, si care se pare ca ii place la nebunie...

Dupa vreo jumatate de ora in care nu i-am auzit gura ma duc sa-l verific, convinsa ca doarme... cand colo, el ce facea? s-a intors pe o parte si s-a facut colac in jurul jucariei, o tragea cu manutele (cu bratele, nu cu palmele, inca nu isi foloseste palmele) si incerca sa o bage in gura! Eviednt, jucaria fiind din plastic si aproape cat capsorul lui de mare, n-a reusit altceva decat sa o linga, dar era de admirat perseverenta, pentru ca a mai incercat inca vreo jumatate de ora dupa ce l-am vazut... intr-un final s-a plictisit, si s-a intins pe spate cu degetul in gura, de-a latul patutului, ca asa a ajuns de cat s-a incovrigat dupa jucarie...

Cam asa cu noi... inca nu stiu ce sa fac cu el cu mancatul... astept sa vad ce reusesc saptamana asta (cu pusul la san de cate ori il prind cu degetul in gura)... sper din toata inima sa ia mai mult.

, si stau tot cu ochii pe DC

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput