Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Diana_jors & Gaby78!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Emotionant....mi-au cazut 2 lacrimi....(glumesc).

Noi facem bine, suntem o familie feicita si va doresc la toate sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta, mai ales acum cand viata multora dintre noi a capatat un alt sens.

Fetita mea creste frumos, fara evenimente nefericite...este o cumintica (in comparatie cu noi care suntem niste "nebuni", parintii mei zic ca D-zeu ne-a dat un copil preparat special pentru noi), mananca numai san, de la 2 luni nu ma mai trezeste noaptea pentru masa.
Eu am o problema, nu ma pot abtine in a cheltui bani pentru hainutele ei.

In rest asa cum a spus Raluca am avut 2 decese in familie. Pe 19 mai am avut botezul fetitei iar pe 18 mai seara(cu o zi inainte de botez) a murit socrul meu, inchipuiti-va el era mort in casa (Craiova) si noi aveam botezul(Bucuresti). Luni dupa botez , adica pe 21 mai a murit bunica mea.
Timpul trece si asa cum se spune vindeca totul. Sotul meu incet , incet incepe si el sa treaca peste decesul tatalui.
Vrem sa mergem si noi pe 3 august la mare . Nu am mai fost de mult timp aici la noi la mare si vreau sa merg acum mai ales ca nu putem calatori departe cu fetita.
Recunosc nu merg pentru fetita , merg pentru mine, ma simt obosita.

Vreau sa va intreb daca voi atunci cand stati mai mult de 5 minute jos si va ridicati va dor oasele picioarelor, nu stiu cum sa va explic exact, dar eu simt ca merg in oase nu ca..... calc pe talpi.

Ana astept sa-mi raspunzi refritor la intalnirea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Va spun ca sa nu va speriati si voi ca mine : a facut kk, culoare normala, doar ca cu niste firicele negre, ca niste viermisori. Am inlemint. Am pus mana pe telefon si am sunat dr. Ce credeti ??? " E normal...". Cica se curata intestinul gros, e posibil sa apara si firicele de sange.
Asta ca sa stiti si sa nu deveniti paranoice ca mine!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

La muti ani sarbatoritelor zilei! Sa aveti parte de tot ce este mai bun pe pamant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Fetelor, intrebare:
VOI CUM CULCATI COPIII IN TIMPUL ZILEI???CE METODE FOLOSITI??

Ca gaza mea ma freaca tare de 2 zile.Adoarme ff greu ziua, in chimb doarme noaptea bine(se culca dupa 22.00 si nu se trezeste decat dupa 5 dim, apoi mai doarme si se trezeste dupa 8.00).Ma gandesc ce-o fi zis ea:"Pai tu mami vrei sa dorm si noaptea si ziua???"
Aseara am fost in Eforie pt aerosoli, am plimbat-o, a adormit ff greu si ne-a facut safteaua la restaurant( asa ca am papat una doua mai mult cu ghionturi si-am plecat de urgenta.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Diana_jors, Gaby78!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Ana astept sa-mi raspunzi refritor la intalnirea noastra.

Eu stau pe Colentina, la intersectia cu Ziduri Mosi. De obicei ne plimbam in pacul de la primarie. Plumbuita e la Doamna Ghica, nu? Daca e, pot veni si eu acolo dupa ora 17. Sper sa pot veni cu caruciorul pe tot santierul asta.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

adina la noi e dupa toane, daca are chef adoarme singur fara probleme, dar daca are o zi mai proasta ... ca azi ... pai se matzaie de il plimb si prin casa cu caruciorul, il tin in brate si cum se nimereste. oricum ... sa ma plang si eu putin ca taman azi s-a gasit copilul meu sa fie marait cand am treaba de nu-mi vad capul . si azi nici cu mancarea n-a fost prea prieten ... cu chiu cu vai 60 si 80 ml.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ADINA, nici a mea nu prea doarme ziua. Dar eu sunt multumita de chestia asta, ne mai jucam, mai vorbim, mai sta langa mine cand stau si eu la calculator, mai iesim in fata blocului...de pe la 11 pana seara dupa 22 sta si ea treaza, cu scurte perioade de somn, in special la plimbare. Dar, ca si la tine, doarme bine noaptea, ii dau sa pape prin somn pe la 3 si apoi dimineata la 7.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ELIANA, ce-ti mai fac teroristii? mai da-ne si noua vesti!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput