Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
mexxa spune:
Salutare...
In sfarsit am apucat si eu sa intru putin ca sunt terminata....la noi se zaresc seria a doua de dimti..cei de sus, si se pare ca luam de la capat cu nervi,diaree, si tot tacamu....

De dimineata S a adormit numai 30min...si acum la amiaza 1 h si jumate m-am chinuit sa il adorm. Jaleee!!!!
Lili felicitari pentru dintucii lui Mathias
.Mie asa dor de voi
ici
revin k plangee
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
pufymic spune:
Repede ca ma grabesc !!
Andra felicitari pentru MAMA!E intr-adevar un sentiment deosebit cand il auzi prima data din gurita bebelusului tau!
!
Eni mie nu-mi trebuie masina de spalat vase ca-mi pun flacaii la treaba(numai sa mai creasca un pic
).
Ca de-ar fi sa astept dupa nurori mi s-ar lungi urechile de-atata asteptat
!
[blue]Lili[/blue[ felicitari pentru dintzuc!!!!!!!!
Scumpik bine ai revenit!!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
MamiLili spune:
Multumim pentru felicitari! Avem un efectiv de 4 dintzi iesiti si 2 care stau sa iasa cat de curand.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
GETY spune:
Deci, in total 6, MamiLili.
Mexxutza, cu rabdare le trecem pe toate. La mine deocamdata doarme. A dormit in jur de 12 si acum doarme din nou, dar azi noapte s-a trezit din ora in ora. Cand adormeam si eu mai bine inapoi, se trezea si se foia din nou. Nu stiu ce-o fi la noapte.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Dragelor, nici eu nu prea mai am timp de net. Plus ca e fff cald si computerul face caldura si mai mare asa ca stau cat pot de mult cu el inchis.
In plus mai e fff putin si ne mutam. Azi am semnat si un fel de contract cu cea care urmeaza sa ne devina chiriasa aici. Oricum a fost un dute-vino de vizitatori zilele astea, bine ca s-a terminat....cu bine![]()
Acum am luat ultima masa
si iesim la plimbarica sa dau jos ceva calorii. Acum am capatat incredere in metoda Andrei daca am vazut ca a avut efecte vizibile. Sper insa sa mai scpa de vreo 2,3 kg si sunt multumita![]()
Pupici si sper sa apuc si eu in we sa scriu mai pe indelete, dar luni am termen de predare la "mami"
asa ca...sa vedem cat timp mi-o ramane.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Scumpik, Adriana, Mirabela vad ca e regula printre ai nostri sa nu pape mese mai consistente. Va incurajezpe voi si ma incurajez si pe mine ca e doar o perioada ( desi la noi dureaza de 2 luni).
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
si la noi dureaza de o luna si simt ca nu mai pot, ca nu mai stiu ce sa ma fac cu el ca nu vrea nimic sa pape, ma refer la mancare consistenta.
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
GETY spune:
Sephora, te pregatesti de plecare?
Cucuoancea, macar ti-ai rezolvat cu netu' acolo unde te muti?
Sandra, Itzy, voi pe unde mai sunteti?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Sephora spune:
Va pup fetelor
Io m-a chinui cu kaky moale in continuare,i-am dat de toate si il tin la regim,dar kaky la normal nu vrea sa revina,poate asa o fii vara nu mai inteleg nik.In rest totul ok,nebuni ca de obicei,azi s-a desprins de langa masuta pana la canapea,nu e mare distanta decat vreo 20 cm,dar oricum cand l-am vazut m-am unflat toata in pene.
Teo felicitari,mama ce voinic
MamiLili era dat cu putina Fanta,mi-a vanit atunci pe moment sa-i fac ciuful ala si mi-a placut si de acum asa il port,Felicitari ptr dintuci
Eloise felicitari am trecut si eu si v-am explicat ca era sa fac pe mine cand l-am auzit prima data.
Acum el mi-a spus MAMA-PAPA.
Multumim de urari Xandruza pupam
Gety asa e abia asteptam sa plecam,inca n-am facut bagajele,acum spalam si calcam
Nu stiu daca o sa-mi iau calculatorul cu mine sa vedem ce loc am.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
tanima_i2002 spune:
Cand va aud ca puteti sa tineti cure imi vine sa 

Eu din fericire am ajuns la kg din timpuri stravechi, dar nu ar strica sa mai dau 1-2 kg dar de pe burta si pulpe. Insa nu am timp de exercitii si abdomene inca nu pot sa fac ca ma doare operatia. Si in loc sa slabesc si sa tin si eu cure ca voi am inceput sa ma ingras: 1 kg in 4-5 zile. Pap cate 1 paine pe zi, iar cand ma pun la masa nu ma ridic pana nu termin tot. Acum cat alaptez nu ar fi o problema, dar mai tarziu daca voi rama setata pe mancat ca acum va fi dezastru.
La voi e cald ca eu simt ca ma topesc. Am toate geamurile dechise si m-a apucat si harnicia: fac compot de cirese. Deh, daca saptamana asta am avut ajutor in fiecare seara acasa, m-a apucat dorul de bucatarit.
Merg si eu sa vad ce fac cele 4 borcane mari si late de compot si la nani ca imi pica ochii in gura. Va pup si sa aveti o noapte linistita, nu ca ale mele de 8 luni incoace.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni
Adriana mica spune:
Buna dimineata
Va invit la o
, ca la noi Dudu a dat trezirea.
Multumesc tuturor mamicilor pt vorbele incurajatoare; la noi lipsa apetitului este o chestiune recenta, ca doar el intotdeauna a fost un mancacios. Se pare insa ca de la dinti este problema: are momente cand tipa prin somn, nu ma lasa sa ma apropii de gurita lui, face kk ceva mai pastos si are stari de subfebrilitate (37.7-37.8). Poate in sfarsit ne viziteaza si pe noi Zana Maselutza.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web