Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare la BUCURII!

Am prins si eu un moment liber ca mi-au plecat baietii la plimbare.

Si noi ne-am saturat de caldurile astea stupide, ne asteapta o vara caniculara, trebuie sa ne adaptam.

Voiam sa va intreb, ce le dati voi la bebei sa rontaie: biscuiti, sticksuri, grisine? Al meu e tare incantat sa pape singur insa mi-e frica sa nu se inece, le cam scapa pe gat si se chinuie apoi sa le inghita. De fiecare data ma sperii si-i bag mana in gura si il sperii si pe el. I-am dat si cate o bucata de banana in mana dar a muscat o bucata mare si a inghitit-o intreaga. Voi le puneti mancarica deja in fata sa pape singuri? ma refer aici la castronelele lor. De la ce varsta se face asta?

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

'Neata Adriana!

Ai pregatit cafelutza si nu a servit nimeni.Cred ca fetele au treaba sau se odihnesc. Eu nu beau cafea, dar daca ai facut-o si inca e calda nu te refuz

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ma bag si eu la cafeluta ca mai sunt prin zona, merci Adriana.

Slaba miscare azi, cand am si eu ceva timp...

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mirabela eu ii dau dor biscuiti sa roada singur, ca dinti nu are si mi-e frica sa nu inghita bucati cum spui tu.Biscuitele atat il baga in gurita si el se tot inmoaie si il rode, sau mai degraba il suge.Grisinele mi se par cam tari...nah stiu eu, poate e bun si grisine...

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Adriana, vad ca-i cafelutza pe masa dar nu prea se inghesuie fetele.E sambata,lumea se pregateste de iesiri, concedii s.a.Si la noi e week-end lung, e liber si luni pentru ca maine e ziua Quebecului.Inca nu stim pe unde o sa iesim, nici nu stiu cum va fi vremea, ca acum e destul de rece.S-a mai racit pe-aici...am vazut in schimb ce calduri sunt in Romania.Saptamana viitoare o sa nasim si noi o scumpete de baietel.
Mira...sa stii ca si eu ii dau biscuiti sa pape singur si ii mai dau pufuleti.La grisine nici eu nu m-as gaba.Nu stiu cum sunt alea din Romania dar aici sunt si tari si cu sare.

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mira, eu ii dau biscuiti de la Nestle, din aceia ptr 8 luni. Eu-s tare multumita de ei, pe langa ca-s speciali pentru bebelusi, au forma de piscot astfel incat pot fi tinuti cu usurinta de catre bb si nici nu exista pericolul - zic eu - sa se inece cu ei. Cel putin lui Mathias ii dau un biscuit in mana si desi are bucatele mari in gurita, nu s-a intamplat sa nu le poata inghiti. Biscuitii i-am luat din Kaufland.

M-am intalnit cu Xandrutza azi. Am stat de vorba ceva vreme si probabil c-o s-o facem si saptamana viitoare, cand o s-o aduca si pe printesa cu ea. Daaaaa, Xandrutza???

Si cu Andra + Vladut ne-am intalnit total intamplator.

Ca veni vorba de intalniri, luni venim la Iasi si am fi disponibili sa ne vedem pe la ora 16:30. Se inscrie cineva?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Am revenit...nu stiu cat ma lasa Teo.
Tanima..mi-ai facut pofta de compot de cirese.Cred o sa cumpar sa fac si eu un compotel.
Vad ca si voi aveti probleme cu mancarea.Si noi avem momente si momente.Cateodata mananca de nu-l recunosc , alteori numai pacalit cu jucarele, schimonoseli s,a.
Eni...vroiam sa intreb de unde esti din Harghita...eu sunt din Toplita.
M-a ajutat Teo sa termin repede cafeaua....Nu stiu cum s-a intins pe birou pana la ea si bineinteles ca si-a pus-o in cap si pe el.Noroc ccc ca nu mi-o fac fierbinte, pun mult lapte in ea.Asa ca...baita de rigoare de dimineata, si-acum l-am pus in pat nu stiu daca adoarme sau nu.Of doamne cata atentie trebuie sa avem cu astia mici.Am incercat sa reamenajez casa pentru el...toate sunt blocate, la televizor mai nou a trebuit sa pun un carton sa nu mai vada butoanele ca toata ziua munceste la ele.La bucatarie e cel mai nasol...ca nu am manere la dulapuri , doar niste santuri deasupra de unde se deschid si se prinde de ele si bineinteles ca se deschide usa cu el cu tot..la fel si usa de la cuptorul de la aragaz.Asta e perioada....o sa treaca.
Am plecat la el ca nu vrea sa doarma si o trezeste si pe Andrea.V-am pupat...
"La multi ani!!!!" bucuriilor pe care nu le-am felicitat si cele de azi...

Mergi la inceput

MamiLili...vin eu la Iasi!!!!!!Editez ca am fugit repede....de data asta la Andrea.Daca m-as putea teleporta tare mi-ar place sa ma intalnesc cu voi cu toate.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by sympa

MamiLili...vin eu la Iasi!!!!!!

Hai!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput