Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

Deci, in total 6, MamiLili.

[b]Neeee, 4! 2 sunt in stand-by. Cand o sa iasa ii pun la socoteala.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lili, SUPERBE pozele...nu stiu cum au iesit rusii astia atat de comunisti cu atatea minunatii in jur

Mira, eu stii ca sunt mai stricta. Eu nu sunt de acord cu datul bebeilor sa rontaie stikuri, grisine, biscuiti, pufuleti, fiindca le inducem obiceiuri alimentare proaste. Daca vrea sa roada, eu ii dau Marucai o para, o caisa, o piersica (decojita), un morcov, un castravete etc. Am grija sa fie bucata mare ca sa nu o poata baga cu totul in gura sau sa nu se rupa. Oricum o supraveghez in timpul asta. Sper ca nu va suparati ca mi-am spus parerea, dar, zic eu, poate va ajuta. Fiindca si asa isi satisfac ei nevoia de a rontai.
Noi am fost la o petrecere de pitaci la McD, m-am simtit excelent...si mi-am dat seama si de ce...am lasat-o pt prima oara pe maruca la mama pentru 2 ore M-a sunat de m-a capiat, nu putea sa o adoarma cu nici un chip (ca ea e invatata cu tzitzi ori plimbata, dar afara era infiorator de cald si nu o putea scoate), pana la urma s-a lasat culcata cu suzi, dar dupa lupte seculare. Doarme si acum de pe la ora unu
Ppici si we placut si racoros

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

M-am intalnit cu Xandrutza azi. Am stat de vorba ceva vreme si probabil c-o s-o facem si saptamana viitoare, cand o s-o aduca si pe printesa cu ea. Daaaaa, Xandrutza???

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Daaa, vin cu Narcisa! Si azi parca am stat prea putin...
O sa iau si eu biscuiti din astia de la Nestle... merci de idee

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multe lunite bucuriilor de 22 si 23!
Lilina, Floricel
Marina, eu nici nu-i dau Narcisei sa rontaie, incerc sa-i pastrez orarul de masa, mai ales ca am observat ca ea mananca orice ii dau si oricat ii dau; ma axez mai mult pe lichide intre mese, fructe, vreau sa-i dau pepene; am incercat-o cu banana, dar ma gandeam sa iau niste biscuiti sa-i dau sa rontaie asa ca desert... Eu una nu ma supar , tot timpul am cate ceva de invatat.
Scumpik, Mirabela, ma bucur ca ati revenit cu vesti!
MamiLili, ma uit la poze, sunt faine de tot!
Sympa, asa-i, trebuie sa avem grija cu astia micii... bine ca nu era cafeaua fierbinte...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Marina...nu ne suparam, cel putin eu cu siguranta nu ma supar.Eu cred ca fiecare are cate ceva de invatat.Fiecare are dreptul la parerea ei si face ce vrea.Nici eu nu-i dau ca rontait ci doar dupa ce-a terminat de mancat ca desert.E foarte bine ca-i dai fructe.Sunt cele mai sanatoase.
Sepfora...felicitari pentru primii pasi.Nu mai are mult si o sa-si dea drumul.
Gata...Teo zice ca am stat destul..
Va pup...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Floricel, felicitari pt cele 9 lunitze , pupici lui roxi de la mine si de la flacaii mei.

Acum intrebare: voi cum ingrijiti dintzii copilasilor? eu una il periez pe Alex dupa fiecare masa cu o periutza speciala de bebe, dar doar cu apa calda, fara pasta de dinti. vreau saptamana viitoare sa-mi fac programare la dentist, sa vad daca e totul in ordine - la el e mai ciudat , au iesit sus intai dintii laterali (de o parte si de alta a incisivilor centrali) - seamana bine cu Dracula, dupa cum il alinta taica-su.

Tanima, am citit ca te-ar durea operatia daca faci abdomene. E oare normal? - eu sincer nu mai simt nimic in locul acela. sau te refereai la alta operatie decat cezariana?

O zi super va doresc - la noi bate vantul, e intunecat si ploua

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Apropos de rontait : si eu am incercat cu ceva napolitane de cereale, dar Fabi s-a inecat rau si dupa incercarile mele disperate de a-l elibera de necaz, . asa ca o sa mai astept o bucata de vreme pana sa incep din nou.

Sper ca nu serviti acum masa , ca vreau sa va redau o scena mai putin apetisanta. Astazi tocmai am aflat ca Alex e un zgarcit si jumatate. Cum statea el in picioare sprijinit de masa, numai il vad ca se apleaca putin si linge suprafata mesei cu limba: ca sa vezi, el tocmai putin si acum isi recupera masa de pranz.

Pofta buna va doresc si o seara splendida!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mirabela, si eu ii dau lui Dudu tot biscuiti de la Nestle, imediat dupa ce termina gustarea de fructe de la ora 10, mai ales ca in perioada asta are dureri de gingii si ii face bine sa roada ceva tare. Altfel sunt de acord cu Marina in a limita 'gustarile' ad hoc intre mese, iar ca desert la masa de pranz i-am dat, de cele mai multe ori fructe (jumatati de caise sau de piersica, sub atenta mea supraveghere). Avantajul biscuitilor de la Nestle este ca sunt tari si deci nu se rup bucati mari, ci doar bucatele mici deja molfaite, pe care le inghite cu usurinta; in plus, cum zicea si MamiLili, ii tine foarte usor. In schimb, in iaurtel ii pun din cei cu lapte de la Hero (6+). Din pacate, nu se gasesc foarte usor, dar sunt foarte buni: sfaramiciosi si foarte gustosi. Daca vedeti pe undeva prin Bucuresti, ma anuntati si pe mine? Intre timp, ii dau Rostar pt bebelusi, dar nu sunt la fel de buni.

Adina, desi noi suntem in continuare stirbi, i-am luat deja pasta de dinti speciala pt bebelusi; ma gandeam ca, dupa ce ii apar dintucii, sa o folosesc, dar deocamdata...

Astazi i-am dat lui Dudu pt prima oara peste (pastrav). Am gasit foarte proaspat in Carrefour, si am zis ca merita sa incerc. A iesit delicios, Dudu l-a primit binisor, oricum nu l-a refuzat. Iar pt noi am facur o portie cu legume. Foarte bun.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata.ua este gata.
Poftiti doamnelor!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mama mia ce somnoaroase...sau aveti sotii acasa si nu va treziti....hmmm TREZIREAAAAAA ca beau cafeua singura si nu va mai dau nimic.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput