Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

La multi ani bucuriile de 24, sa cresteti mari si frumoase!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

mexxa, toarna-mi si mie o cana ca sunt tare somnoroaaasa.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

quote:
Originally posted by sympa
[ Eni...vroiam sa intreb de unde esti din Harghita...eu sunt din Toplita.

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
Teo si Andrea

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006)

Eu sunt din Gheorgheni dar am stat 5 ani in Toplita , am terminat liceul acolo: pedagogic, promotie 97. Ar fi o faza sa ne cunoastem. Nu am mai fost la Toplita de mult dar sper sa ajung vara asta la strand, desi din cate imi aduc aminte bazinul acela micutz pt copii era mai mult gol. Stii cumva daca s-a schimbat situatia?
La multi ani! bucuriilor de azi.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata! Bine, sunt sculata de muuuuult, dar am tot trebaluit pe aici. Suntem stresati ca vrem sa ne punem in noua casuta usa in loc de geam la bucatarie, fiindca da in balcon si am auzit, de fapt, abia acum ne-a dat prin cap, dupa ce am comandat geamurile, ca ne trebuie autorizatie. Of, nu stiu cum vom face, fiindca cica poate dura si un an pana primesti toate avizele si costa cel putin 7-8 milioane
Noi ne luptam cu cladura, Maruca doarme cam prost noaptea, iar a inceput sa se scoale din ora in ora, abia spre dimineata ii scapa 2 ore. Daca mi se scoala la 9-10 (cateodata, altadata la 7 dim) nici afara nu o mai pot scoate pana in seara.
Sa vedeti faza, ieri a fost tati la farmacie si ce a surprins???? Pe farmacista care isi punea tacticos in nas dintr-o sticluta pe care a pus-o repede la loc in cutie cand a intrat el...in cutia cu multe sticlute la fel, de nas CIne o fi norocosul care va cumpara sticluta???? Desi...probabil cu totii vom fi norocosi, ca in stilul asta toate sunt botezate, incercate etc. Revoltator

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mira si eu tot fructe ii dau lui David sa " rontaie" cu dantura lipsa. Cateodata ii mai dau si biscuiti, dupa mesele mai putin consistente sau daca mergem intr-o vizita si ii este fomitza. Nu am inceput sa ii dau pufuleti si ma enerveaza pe strada ca tot felul de " tanti" ii baga in gura pufuleti, snaksuri etc si eu nu mai stiu cum sa ii scot.
ozana m-a amuzat mutl scena cu farmacista si picaturile in nas, dar e rasu-plansu. Si David se trezeste des de la caldura si bea multa multa apa noaptea. Ca si ziua de altfel, vreo 250 ml.

Pup

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Eni....nu cred ca ne cunoastem.Poate din vedere.Nu prea am avut tangenta cu liceul pedagogic, eu am predat la sc.gen 4 si sunt prietena cu Mirela Benedek...profa de ed. fizica pe care probabil ca ai avut-o.Am venit in '99 in Canada si de-atunci prin vizite ce-am fost.De stranduri nu mai stiu nimic.Am vrut sa fac baie la Bamfi si nu m-am incumetat.....cica nu era apa curata,definfectata, iesira nu stiu cate ciuperci la analize.In fine..imi e dor si mie de-o baie acolo intre brazi...aer curat.
Mexxa..mersic de cafea.Chiar aveam nevoie.Nu pot sa inteleg ce se intampla cu somnul lui Teo.Chiar il laudam ca de 2 nopti s-a trezit o singura data si eram si eu mai odihnita dimineatza....azi-noapte iar a inceput.De la 8 la 12 a dormit fara sa se trezeasca apoi a inceput din ora in ora.langea ceva de genul ca ar fi avut crampe, dar nu e prima data cand face asta.Nu i-am introdus acum nimic nou in alimentatie, nu inteleg.Numai ce i-a dat al 4-lea dinte si se linistise ca acum iar a inceput.Pana la urma m-am pus in patul mare (in camera lui am pastrat deocamdata si un pat mare pe cand vine mama sa vedem cum ne organizam) ca nu mai faceam fata tot la plimbat din camera-n camera.
Marinam-ai dat pe spate la faza cu farmacia.Cum e mai posibil asa ceva?Cum de nu sunt sigilate toate sticlutele?Ar trebui sa aiba o folie sigilata.Chiar asa?...si mai rau e ca nu stii niciodata ce cumperi si nu poti fi sigur de calitate.In fine.....fara cuvinte.Imi pare rau pentru geamurile voastre....si daca puneti usa fara autorizatie e vreo problema?Si va faceti intre timp demersurile necesare.Crezi ca mai verifica cineva?Sau ca ati avea probleme in obtinerea autorizatiei?
Nu mai corectez ca n-am timp...scuzele de rigoare...striga Teo dupa mine.
"La multi ani!!!" bucuriilor de 24...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ignatica....nici macar nu te intreaba daca mananca copilul de alea?Cum sa-i dea asa de mancare fara sa-ti ceara acordul.Cam asa patesc eu cu Andrea la bomboane si mor cand ii da lumea bomboane de alea tari de parca stiu ca-s cele mai proaste pentru dinti.A inceput sa priceapa ca nu-s bune si i se strica dintii si refuza.Dar la unul mic....asa sa te trezesti sa-i dai pufuleti si alte rontaieli de astea fara sa intrebi!!!! Trebuie sa le spui asa de la obraz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

sympa in general le multumesc si ma retrag cu copilul ca sa ii scot din guritza sau din manutza papica. Nu le spun nimic, mai ales ca au copii mici si de la ei din pungutze iua ca sa ii dea lui David ( sau ii pun chiar pe copilasi sa ii dea). Nu prea ma bag sa dau sfaturi pe strada, stii tu cum e, fiecare isi creste copilul cum si cu ce doreste.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Sympa, da o stiu pe Mirela Benedek, am avut-o parca profa, dar ff putin. Doamne, cat timp a trecut.. Bine ca mi-ai zis de Bamfi, macar nu ma mai duc pana acolo.
Eu ii mai dau lui Toma cate un biscuite seara cand sta cu noi la masa, ca sa aiba si el ocupatie. Oricum mai tot biscuitele ajunge pe jos. Noi intre mese nu servim nimic decat apa. Eu nu sunt adepta gustarilor ca apoi nu mananca ce trebuie la masa. Asa ca Toma mananca acum cam asa: 6, 7 san, 9 sau 10 fructe cu branza de vaci in diverse combinatzii, 13, 14 masa de zarzavat cu carne ( sau am mai incercat paste cu carne, astea i-au placut, pilaf a mers doar o data) si desert un pic de piersica sau banana pe care nu le pasez ci le tin eu si el suge din ele ( mai nou rupe cu cei 2 dintzisori), 18 iaurt sau cereale, 22 san. si de vreo trei zile nu s-a mai trezit noaptea sa suga, dar am si dormit cu geamul deschis si pb nu i-a mai fost asa cald si nici sete. Sper sa nu fie doar o intamplare.
De asemenea ii mai dau completare cu san dupa fructe si dupa zarzavat. Atat. Nu ii dau si nici nu ii voi da in viitorul apropiat grisine sau pufuletzi. Apropo de pufuletzi, prima indigestie si prima boala pe care a avut-o Petru in viatza lui a fost de la niste pufuleti pe cre i-a dat mama cand era cu ea in parc, pe la 11 luni.
Salut toate fetele si pup bucuriile.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

xandrutza,

avem 9 luni

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput