Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
xandrutza_76 spune:
Buna seara!
La multe lunite bucurii de 24 si 25!
Elenia,
Festina 
Uitandu-ma la bucuriile nascute in astea doua zile am sesizat ca e ziua Biancai, fetita lui Vauva... Oare ce mai fac?
Adina, si eu am avut probleme cu operatia, multe luni am avut dureri cand incercam sa fac ceva gimnastica...
Marina, sper sa rezolvati cu geamurile...
Si eu o spal pe dinti pe Narcisa, folosesc o perie din silicon, stil degetar (si mai am inca trei, pe varste diferite) si apa calda.
Lilina, triburi? Ce se mai aude cu m-keys? 
Apropos de dinti, cine ne trece in tabel cu dintisorul nr.2, la 9 luni si 3 zile(yupy!!)?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:

Neatza! Azi dau eu
. Ne pregatim sa plecam la Iasi.
Pentru cei interesati, vom fi in parc la Gulliver in jurul orei 16:30.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
xandrutza_76 spune:
Neatza!
MamiLili, multumim de
, drum bun la Iasi!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!!
Ce mai faceti fetele???Noi am reusit sa terminam jumate de casa de smotruit, acum astept muncitorii care vad ca se lasa asteptati
si poate pana sambata facem casa boboc in sfarsit!!!!
Cine ne trece si pe noi in listuta cu dintele nr 3 la aproape 9 noua luni????(fara 4 zile)
LA MULTI ANI!!!bucuriilor nascute intr-o zi de 25!!!sa fie sanatoase, cuminti si frumoase!!!
Am vazut printre randuri ca discutati despre ce le dati de rontait bebeilor...eu ii dau grasului biscuiti de la Nestle de la 8 luni sub forma de piscot, care mi se par tare buni, desi cam dulci si ii provoaca sete...dar macar au vitamine!!!!
Noi ne-am chinuit o sapt cu ceva deranjamente stomacale, adik facea sub forma de pasta...si am zis prima data ca este de la caldura, dar dupa cate am vazut aseara...am inteles ca erau de la dintisorul nr 3...sper sa fi scapat acum de scaunele astea si sa revenim la normal!!!
Oare acum ii pot da suc de fructe...sau sa mai stau vreo 2 zile sa-si revina complet cu scaunul????
Sper sa intru in normal si eu cu forumul
si probabil ne vom reauzi mai pe seara!!!
Va pup!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
eloise spune:
Lili, venim si noi (adica eu+ Vladut Raluca+ Maria). O sa-ti dau si un sms in caz ca nu mai intri pe forum.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nu stiu cum se descurca bebicii vostri pe caldura asta, dar Maria se chinuie groaznic. E lac de apa intr-una, noaptea doarme ffff prost, nu prea mai papa...Si colac peste pupaza o chinuie si dintii.

La multi ani Bucuriilor de 22, 23, 24 si 25!!!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
lexi, pe mine m-a innebunit Vlad zilele astea
nu papa tot laptele de la culcare si ma trezeste la ora 2,30 - 3 ca sa manance, deja m-am saturat dupa aproape o saptamana
apoi se trezeste la 7 si iar lapte, iar masa de fructe de la 11 nu o termina niciodata....chiar m-am enervat rau in dimineata asta...m-am saturat sa arunc mancare
sunt plina de draci acum...dupa ce-mi face noaptea...nu mai sunt om a doua zi
noi mai dam drumul la aerul conditionat, pt.ca e f.cald inca de dimineata...dar in timpul zilei, cand bate soarele non-stop
am zis ca ma mult pe palier, ca mult mai bine
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Mirabelac spune:
Salutare!
Va multumesc tuturor pt. raspunsurile legate de rontait. O sa iau si eu biscuiti de la Nesle, auzisem eu ceva dar nu eram sigura.
De 2 zile am inceput si noi sa papam bine, satula fiind de facut mancare si de aruncat i-am facut cantitate mica si a mancat tot. Nu-mi vine sa cred! Sper s-o tina tot asa in continuare.
As vrea sa ajung si eu la intalnire dar nu stiu cum sa fac cu caldura asta, e inaduseala mare la ora ora aia. Sa vad cum doarme piticu si daca ajung dau mesaj sa ma asteptati si pe mine. Mi-ar parea fff bine sa ajung, mi-e tare dor de voi si de bebei.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
tanima_i2002 spune:
Adina, intr-adevar nu pot sa fac abdomene. Parac ma tine burta, mai ales in zona operatiei de apendicita. Spre rusinea mea nu am ajuns macar la un control de cand am nascut, dar fiind non stop cu copilul si neavand cu cine sa il las decat in week-end nu am putut. As fi vrut sa merg la dr cu care am nascut dar imi este imposibil sa fac un drum de 100 si ceva de km, asa ca va trebui sa gasesc un dr competent aici in oras, ceea ce va fi foarte greu, dar pana la urma macar un control asa de rutina tot va trebui sa fac.
Marina, nici eu nu ii dau lui Rares nimic sa rontaie intre mese decat fructe care le morfoleste cu placere si mai mare placerea este sa le frece de tricou, dar ce ne facem cu cei de pe strada care se reped sa dea in mana copilulu te miri ce pufuleti, stiksuri, biscuiti, vorba Ignatincai. Si mai ales cand vede Rares la alti copii in mana mancare tare ar mai vrea si el, asa ca umblu dupa mine cu fructe ca sa ii iau gandul de la alte prostii. Eu pana acum nu i-am dat lui Rares nici biscuiti, nici paine, nici pufuleti, i-am mai dat covrigel de cateva zile dar din cei tari care nu se rupeau sb nici o forma si dupa ce il rodea un pic il batea de carut si il arunca.
Despre pufuleti si eu stiu ca sunt puternici alergenici, acum nu stiu cat este de adevarat, i-a spus sora-mii o dr.
Rares a dormit mai bine in ultimele nopti, dar a dormit singur in camera si cu geamul un pic crapat pana pe la 12-1 noaptea ca sa se mai racoreasca. Cred ca amandoi in camera pe caldura asta era prea mult, si asa se fac 29-30 de grade la amiaza si spre seara acolo. E cumplit cu caldura asta.
Eu i-am dat ieri si azi pruna, plus ca de cateva zile ii dau fier si iau si eu ca am o anemie puternica si face un kk neeeeegru si putitor de mor. Nu stiu de ce azi nu a vrut deloc sa faca la oala, el care de vreo luna rar mai face pe el ca il simt cand vrea sa faca ca se screme. Azi l-a facut afara si am venit cu el in casa murdar pana la gat.
Vad ac este o chestie generala cu agitatia bb-ilor. Cred ac au si ei momente si momente. Noi dupa 2 saptamani de chin este muuuult mai bine. Daca nu isi revenea cu somnul si cu maraiala cred ca clacam. Acum ne-a prins perioada asta si cu dintii care nu mai vor sa iasa si cu caldura asta ingrozitoare, este si perioada in care ei deja vad ca pot sa faca multe lucruri dar nu prea le iese (mersul de-a buselea, statul in picoare...). Eheeee!!! ce mai avem de tras!
Fug si eu ca am pus mancarea pe foc si ptr mine si ptr Rares.
Apropos, eu am inceput sa ii fac mancarica ptr 2 zile ca deja nu mai am timp sa gatesc zi de zi ptr el. DFimineata 30 de minute imi ia sa ii fac piureul de fructe, la pranz fierb 1.30-2 ore la ciorbita din care nu papa decat piureul de la o vreme, dar eu i-l fac mai subtire asa ac el combinam, iar spre seara prepar la branzica calcica pe care o arunc de fiecare data (uneori o mananc eu) sau mar copt.
pupici si multa rabdare la mamici sa facem fata cu brio terminatorilor.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni
GETY spune:
Hop si noi!
Noi suntem bine, tot fara dintisori, tot nu mergem de-a busilea, dar in rest suntem bine: papam bine, dormim bine, radem la copii in parc, ne place plimbareala mult.
Eu cel putin mi-am facut un obicei: cand se culca ea la pranz, ma culc si eu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA