Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel, pupici Mariei! Poate s-o mai racori si vremea asta un pic. Noi suntem bine, dar avem soarele in geam numai pana la ora 11 dimineata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Tamina, misto faza cu ciocanitul covrigului de carut Asa face si Maruca, molafaie ce-i dau (fructe, legume) si cand se plictiseste...intinde mana si il lasa sa cada. Eu am inceput sa o tin doar in pamapers, mai cu seama la masa SI oricum isi pune si in cap, deci baita sa traiasca!
Si la noi e ffff cald. Vreo 29, 30 grade. Noi dormim cu geamul deschis de muuuuuuult, toata noaptea fiindca altfel ne-am sufoca. Bine, noi am dormit si asta iarna cu el deschis ca dadeau dementii astia caldura in prostie si erau 28 de grade daca nu deschideam geamul.
Azi am facut mancare si pt noi si pt Maruca, cred ca sunt 50 de grade in bucatarie.
In noua casa tare m-as lua un aer conditioant mai ales ca stam la et 8, oarecum ultimul. Exista si et 9, dar e mai retras, asa ca juma din casa noastra e sub terasa, in plin soare Am auzit insa niste preturi...15, 20 de milioane pe un aparat de AC, de firma, e drept, dar vorba aia "suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine" Cam avem de ales cu bugetul de austeritate din acest moment: ori AC, ori autorizatie, ori amenda fiindca nu avem autorizatie

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Cucuoancea, toti care au spart pereti au autorizatie, adica acte in regula?

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

La multe lunitze Bucuriilor nascute intr-o zi de 25. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

Cucuoancea, toti care au spart pereti au autorizatie, adica acte in regula?

La noi in bloc, unde stam acum, nimeni! Iar unde ne vom muta...tot nimeni E vorba despre niste bucati de perete fie de la debara, fie sub geam care nu sunt de rezistenta si nu pun nici o problmea, dar unde lege nu-i tocmeala RIscul e sa te parasca un vecin ca nu ii place de mutra ta sau ca i-ai bucuit cand el isi facea siesta

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Atunci as pune pe primul loc AC. Si noi o sa stam la et. IV si ordinea este: Centrala de apartament, parchet in toata casa si AC. Sper sa "producem" destul pana anul viitor, cat sa ne ajunga pentru toate trei.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Noi nu suntem hotarati sa punem AC. Adica tocmai am scapat-o pe Maria de o raceala provocata de un AC si chiar nu mai vreau s-o mai vad bolnava si pe deaspura sa stiu ca eu i-am facut-o cu mana mea. Eu una nu am ratat nicio vara pana acum in care sa nu ma imbolnavesc de la AC de la serviciu, de aceea pana acum am fost impotriva achizitionarii unui astfel de aparat acasa. Acum insa, cand o vad pe Maria cum se chinuie...incerc sa gasesc o solutie cat mai buna pentru ea in primul rand. Din pacate insa momentan n-am ajuns la nicio concluzie.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Anangel, la mine la servici au pus AC cu o luna inainte sa plec eu in prenatal. Ma simteam OK, mai ales ca acasa era foarte, foarte cald. Cand o sa ne mutam in casa noastra, ma gandeam sa-l plasam in camera in care o sa stam eu si cu sotzul, iar in camera Mariei nu.
Dar daca racesti aerul la o temperatura nu prea scazuta si cand nu esti in incapere (stiu ca se poate programa) tot racesti? Asta nu mai stiu.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Lili de cand tot tin sa-ti spun, ce faine sunt pozele din Mama Rusia.
Cand vorbiti de AC, ma bucur tare mult ca stau in Brasov si ca nu e neaparata nevoie. Cel putin in apartamentul nostru e o temperatura placuta.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Si eu vreau soare!!!
La noi ploua in continuare, e frig, iar maine se anuntza max. 16 grade. Asa ca despachetam pulovarasele iarasi de la naftalina (sper sa li se mai potriveasca).

Maine servesc sigur o ceasca fierbinte de cafea cu voi.

In ce priveste AC, noi avem un aparat mobil - furtunul tb scos pe fereastra, care a costat 230 euro. Copiii dorm la mansarda, unde seara e f.cald, de aceea las aparatul in functiune o ora inainte sa-i culc si n-am avut nici o problema pana acum. In urmatoarele zile oricum n-o sa am nevoie de el.

O seara faina dintr-o tara friguroasa va doresc

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput