Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Noi astazi am fost la medic caci nu stiu ce are copilul dar cand e ora de dormit mai ales si nu numai incepe sa se frece la ochisori si la nasuc atat de tare ca nu poate adormi.Ne-a dar dr Zyrtec ca spune ca ar fi o alergie.Acu sa vedem daca ii trece pana joi cand mergem la control.L-a cantarit si are 9,600 kg si 70 cm, a luat doar 200g intr-o luna.

Si noi ne lupta cu caldura si nu mai putem. Am vazut ca vreti unele dintre voi sa luati AC si chiar azi am intrebat dr daca e bun si a spus ca nu recomanda decat un ventilator dar sa nu bata aerul in copil. Nah acu faceti cum credeti...

Adina unde stai in Germania? Ca sotu spune ca nu m,ai poate de calduta acolo.

Revin sa va povestesc ce mi-a facut Luca...

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am revenit si tot nu e nimeni, doar eu pe aici...

Sa va povestesc: azi l-am lasat pe Luca in premergator si m-am dus la bucatarie sa termin macarea.Si cand ma intorc un miros de kk sa ma dea jos...apropo, l-am lasat doar in pampers...cand ma uit mai bine el era uns tot pe picioare + premergator +++ covor.Sa mor nu alta, am avut azi de frecat covorul ca de, altceva nu aveam ce face.
Si asta s-a intamplat ca eu nu am auzit ca se scremea si a doua ca facuse moaleeee si s-s scurs tot din scutec.

Acu va las si va urez noapte linistita!

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Eu am Ac, ii dau drumul numai cand nu sunt copii in camera, racoresc camera si apoi ii aduc pe copii inapoi, asa nu am avut probleme. L-am achizitionat pe vremea cand eram gravida cu Petru si eu sunt multzumita de el. S-a mai intamplat sa ii dau drumul si pe cald asta toamna cand pensionarii de pe scara nu au vrut caldura desi in apartament era frig.
De asemenea, il folosesc la greu cand calc. Nu stiu daca v-ati dat seama dar eu calc la greu, de trei ori pe sapt cel putin si cu caldurile astea..altfel nu as putea.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si noi avem AC in living si dam drumul de mai multe ori pe zi si pe noapte (la noi e ffff.cald) si ne descurcam
fara el eram terminati
ii mai dau un pic drumul la AC cu Vlad in camera, dar il tin departe de zona respectiva si foarte putin...stiu ca risc...dar uneori e groaznic de cald la noi si el sta in tarc...

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
La multe lunite bucurii de 26!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata !!!

Si la noi este infernal de cald...iti vine sa mori nu alta, de abia rezistam noi, grasanu' transpira groaznic...AC-ul il las doar cand nu este el in camera (oricum fara el am fi fost terminati!!!)..pana acum vad ca nu a racit, sper sa nu ne pricopsim cu muci...

Al meu baiat nu stiu ce are...am zis ca de la dinti...dar vad ca se continua treaba...face 3 scaune pe zi, unul dimineata normal,tare, apoi din ce in ce mai moale pana ajunge la ultimul zeama...i-am dat mucilagiu de orez cu morcovel fiert, numai branzica cu banana, fara alte fructe, oare sa fie ceva mai serios sau doar caldurile astea criminale sa fie de vina????

Sa urez si eu LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor zilei de 26, in special lui Dudu, sa fie sanatos, frumos si la punga gros!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Alexutza, gandeste-te daca nu i-ai dat ceva din comert, iaurt, branzica, pufuleti Fiindca pe caludirle astea alimentele din magazine se pot altera cel mai repede.
Eu ii fac Marucai in casa si iaurtul si branzica si tot mi-e teama cand le scot din frigi, iau din borcane repede si le bag la loc.

Si noi tare ne-am lua AC...Of, sa vedem, sunt atatea lucruri de facut, iar banii limitati Nu mi-ar fi teama pentru fete, fiindca nu l-as lasa deschis cand sunt ele acolo. In plus, vreau sa il pun pe hol, intre 2 dintre dormitoare (al nostru si al lor). Om vedea. Oricum...la autorizatie deocamdata am renuntat. Nu insa si la usa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, si Narcisa face kaki de mai multe ori pe zi, cam moale, desi inainte facea o singura data, dar am descoperit cauza, ii iese al doilea dintisor; eu suspectam ori dintii ori caldura, papica eu nu-i dau nimic din comert, ii pregatesc totul in casa, iaurt, branza... ca si Marina...
Marina, cu autorizatia stai linistita, te reclama un vecin, poti reclama si tu tot blocul , dar cine sa va reclame pe voi, ca sunteti draguti toti...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Suntem mandri sa anuntzam dintzisorii cu nr. 5 si nr. 6 la Alex. Bebe 2 (Fabi ) in continuare stirb. Pana acum n-am avut nici o problema cu iesitul lor, nici o maraiala, nimic. Sunt curioasa daca la fratele lui va fi la fel.

Scumpik, eu locuiesc in sud, aproape de Stuttgart si avem o vreme, "de sa nu scoti cainele din casa.".

O zi faina tuturor!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani, Bucurii de 26!
Noi ne-am hotarat: vom cumpara AC, acum ramane sa ne hotaram de unde luam ca-s o gramada de oferte.
Fetelor, daca aveti timp 5 minute, mergeti la subiectul de la generale deschis de mine, se numeste UIMITOR si ascultati clipul. Eu zic ca merita!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput