Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna tuturor.
La multi ani, Bucurii de 26!
Noi ne-am hotarat: vom cumpara AC, acum ramane sa ne hotaram de unde luam ca-s o gramada de oferte.
Fetelor, daca aveti timp 5 minute, mergeti la subiectul de la generale deschis de mine, se numeste UIMITOR si ascultati clipul. Eu zic ca merita!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

SUPER TAREE!!!

NOI SUNTEM PE AICI...EU SUNT STRESATA CU PREGATIRILE DE NUNTA...MAI E PUTIN, TIMPU TRECE REPEDE SI CULMEA NU NE-AM LUAT PE NIMENI CARE SA ORNEZE SALA ZICAND CA DE ASTIA GASIM LA TOT PASU...SI UITE CA NICI O FIRMA NU MAI ESTE DISPONIBILA

(scuzati ca am scris cu litere mari, nu mai mofidic ca nu am timp, plus ca S e marait, nimic nu ii convine...off abia astept sa vina mama sa ma ajute macar putin!!)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel, bafta la cumparaturi!
Noi suntem bine, Maria doarme, eu am fost pana la dentist dimineata unde am terminat ce am avut de terminat.
Stam la umbra (in casa), am tras storurile, am inchis geamul la camera mare, ca aerul care intra era fierbinte.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Hai, Mexxa, ca o sa fie totul bine. Ca sa castige un ban in plus, o sa gasiti voi o firma sa va scoata din impas. Eu tin pumnii stransi sa se rezolve.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, daca aveti timp 5 minute, mergeti la subiectul de la generale deschis de mine, se numeste UIMITOR si ascultati clipul. Eu zic ca merita!

S-a meritat, e adevarat, mie mi-a placut si cum a fost scris articolul.
AdinaF, felicitari pentru dintisori!
Eu merg sa-i pregatesc lapte Mariei.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lexi, sa imi spui si mie cand luati AC ce marca si cat costa. A, si de unde l-ati luat. Am inteles ca unii ti-l monteaza abia intr-o luna

Xandrutza, si noi ne bazam pe farmecul nostru

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gata a adormit Sebi si pot sta la un 3&1 cu voi...

Sunt suparata cu nunta asta...sincer vorbind, pentru ca nu am si eu alaturi parintii care sa ma sustina, mereu ma cert la telefon, nasa'mea a nascut si totul este in baza mea.
Tata vrea sa vina cu femeia care traieste, daca e asa mama nu vine la nunta...va imaginati cum ma simt...este nunta mea si totusi pt mine e un stres, emotiile sunt prea mici in comparatie cu stresu
Vreau sa impac pe toata lumea, si nu pot.
Plus ca pana in octombrie trebuie sa ne si mutamd de aici, ca ne-a debransat de la caldura, apa calda nu avem...groaznic.
Simt ca nu mai rezist.De unde sa scoatem atatia bani....
Din septembrie Sebi va merge la cresa pentru ca nu mai potem face fata cheltuielilor...trebuie sa imi caut de munca...off nici nu pot sa va explic ce rau ma simt.

Gata nu ma mai plang...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Of, Mexxa, necazuri, necazuri, necazuri.
Daca iti cauti loc de munca, vei castiga mai mult de 8 mil. care ti-i da statul?

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Of mexxa, mai lasa si tu stresul asta ca nu rezolvi nimic. Si pregatirile de nunta ar trebui sa le mai faca si altii. La fel am facut si eu, am facut totul singura si la nunta eram rupta in doua de oboseala. Si in plus eram hotarati sa nu mai facem nici o nunta de vreo 4-5 ori in saptamana aia. Asa ca implica-i si pe altii. Iar alor tai sa faca bine sa vina ptr tine nu ptr ei. Spune-le clar ca iti fac tie o bucurie daca vin, cu oricine ar veni, ca doar este alegerea lor cu cine vor sa traiasca, dar asta nu este vina ta ca esti copilul lor.Fii dura!!!
Eu taman vroiam sa ma laud ca dau de baut ca ieri fi-miu a dormit 2 ore la pranz si inca 2 ore pe seara, cand a sunt telefonul si fi-miu, curios din fire si el mot sa vada ce se intampla, asa ca e treaz dupa nici o ora. Am incercat sa il culc iar dar nu am mai avut succes, ca am facut greseala sa il pun pe picioare si ptr el este motiv de amuzament asta ca pana acum nu a mai dormit asa, dar ma doare o mana de mor si nu am putut sa il tin in brate. Si acum ca nu si-a facut somnul, parca vad ca o sa fie un marait si jumatate. Asa ca fug la datorie.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andreea, stai calma!
Eu am facut nunta acum....aproape 8 ani. Ne-am hotarat cam pe vremea asta si in 9 octombrie am facut-o. Am mers la restaurant, am dat un avans si ne-am ocupat astfel localul. La biserica am fost tot noi, de fapt, viitorul ginerica. Am facut si acolo rezervarea, dat avansul. Am dat o raita prin oras si si-a luat ginerica costul, eu mi-am facut o rochie la croitoreasa fiindca am iesit muuuuuuuuult mai bine ca pret si, sincer, rochia a fost muuult mai frumoasa decat ce se gasea in oras. O zi am pierdut-o dupa pantofi. Si cam asta a fost tot. Cu cateva zile inainte de nunta s-a dus nasul cu tatal meu si au cumparat vinul de undeva de la o podgorie din Vrancea, eu am cumparat piscoturile pt cununia civila (la voi nu mai e insa cazul). Buchetele si lumanarile le-am comandat noi la o florarie de langa casa, dar le-a platit nasul. In ziua cu pricina nasul a luat lumanarile, noi buchetele (bine, eu l-am uitat pe al meu acasa , noroc ca biserica era destul de aproape iar la biserica s-a intarziat o ora...). La noi a fost nebunia mai mare fiindca am facut si cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi si a fost obositor. Cel mai obositor a fost pt mine sa ma pup si sa zambesc la atata lumea. Pur si simplu a doua zi ma dureau groaznic falcile. E adevarat, eu sunt genul mai...sport...adica nu mi-am facut cine stie ce pieptanatura, nu m-am fardat, coronita mi-a facut-o sora mea inainte de biserica din floricele naturale. Deci nu am pierdut timpul pe coafor, manechiura etc. La resturant cei de acolo au pregatit tot. Adica..ce decorare? Asa cum era, si era tare frumos restaurantul in sine, asa a fost. Nu am avut baloane, inmioare si alte d-astea. Florile primite la bisrica le-am adus aici si le au fost decorul. Nunta nu a fost mare, am fost 60 de persoane, a fost intim si foarte frumos.
Zau, daca incerci sa nu ai pretentii foarte mari, deci sa pui in balanta dorintele si posibilitatile voastre, nu are cum sa nu iasa bine. SI noi am fost cu banii...nasol. Am imprumutat de avans de la ai mei, le-am dat apoi inapoi toti banii. Nu ne-a ramas mare lucru dupa nunta, dar nici nu ma asteptam. Cu ce ne-a ramas am fost 7 zile la Praga in saptamana de miere si cam atat.
La tine e greu ca il ai pe Sebi si ca nu poate nimeni sa aiba macar pt cateva ore grija de el ca tu sa te eliberezi la "cap", sa iti faci un plan amanuntit si sa si actionezi cat se poate. Daca pui pe hartie ce trebuie facut, o sa vezi ca nu e chiar asa de mult. Iar in ceea ce priveste sala...hei, pai nu ai in casa un designer? Pune-l la treaba Cateva trucuri si va arata sala ca la Hilton
Cu casa...mda, aici e mai nasol. Nu poti ramane acolo cu copil mic daca conditiile sunte cele de care ne spui. Iar chiria in alta parte...sunt sigura ca nu e usor de platit. AI incercat insa sa depuneti dosar pt locuinta sociala la ANL? Merita macar sa incercati. Ati avea, zic eu, punctaj bun: tineri, copil, venit mic (fiindca tu am inteles ca nu primesti indemnizatie, nu?).
Of, Andreea, iar in privinta rudelor tale...te cred ca iti vine greu. Tamina ti-a zis tare bine ce ti-a zis. Doar ca nu cred ca ei vor intelege, ci probabil tot la problemele si rafuielile lor se vor gandi
Fii tare si gandeste-te ca nu e chiar asa de rau! Ba chiar e bine, e frumos si vei fi cea mai frumoasa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andrea !Stiu si eu ce inseamna stresul maxim de dinaintea nuntii(cand te ocupi doar tu de toate).....si nu merita!Vei vedea ca nunta trece atat de repede.....ca te vei mira apoi de ce te-ai stresat?
Nasoala faza cu mutatul.... Sper sa va gasiti ceva apart mai ieftin....
Daca vreodata ai nevoie de ajutor(indiferent de ce fel) si crezi ca te pot ajuta, sunt aici!Nu ezita sa imi spui si te ajut cu placere!

Noi suntem ok....lesinati de cald.....abia am stat afara o ora dimineata....de caldura!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput