Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mexxa, fruntea sus si nu te stresa f.tare
este un eveniment foarte important in viata ta, dar trebuie sa te si simti bine, ca altfel totul e in zadar
daca mai ai nevoie de o vorba buna, o incurajare, poate si un sfat, noi iti stam la dispozitie oricand; cu mare placere

incearca sa te detasezi un pic, ca altfel ajungi sa te gandesti ca d-abia astepti sa treaca totul ... si nu-i bine... e mai bine sa te gandesti ca d-abia astepti sa fii mireasa

la noi la nunta, alex s-a ocupat de majoritatea lucrurilor...mai ales ca el e mult mai perfectionist decat mine...si a iesit o nunta extraordinara, din punctul nostru de vedere, al familiilor noastre si a majoritatii prietenilor....chiar a fost o nunta fara cusur (nu vreau sa ma laud)...si cu toatea astea s-au gasit cativa carcotasi sa comenteze/barfeasca aiurea...dar banuiesc ca de invidie, ca nu au fost motive concrete
ma rog...noi ne-am vazut de ale noastre, ca nunta a fost oricum superba, toata lumea s-a distrat
asta conteaza cel mai mult...ai sa-ti dai seama si tu dupa...ca daca nu se disteaza lumea la nunta ta, restul e in zadar, sincer iti spun
nu mai conteaza nici cu ce te imbraci, nici cu ce masina te duci, nici ce restaurant ai ales...sa iasa bine in final (si nu ma refer deloc la bani)

oricum, tu ai sa fi o mireasa super frumoasa...si sunt convinsa ca o sa va simtit bine...asa simt eu

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, poate gandesc eu mai egoist, dar decat sa vina ai tai si sa-ti faca figuri pe acolo, mai bine sa nu vina... Este nunta ta, trebuie sa se gandeasca la tine; incercand sa impaci pe toata lumea cu siguranta vei uita pe cineva... Mai bine relaxeaza-te si vezi ce mai aveti de facut pentru ca nunta sa va aisa asa cum va doriti... Eu zic sa vorbesti cu ai tai si sa-i rogi sa ia in calcul si dorintele tale, nu doar pe ale lor, sa le spui cat de mult ar conta sprijinul lor pentru tine...
Off, ! O sa iasa bine!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Multumim tuturor pt urari!

La 9luni raportam: 0(zero) dintuci si tot atatea kg ca la 8luni(?!) Este foarte ciudat, dar cantarul nu arata nici un kg in plus fata de luna precedenta, desi Dudu chiar mananca binisor atat ca si cantitate cat si ca diversitate(chiar se mira astazi o mamica in parc de faptul ca efectiv a ras un iaurtel cu banana si biscuiti). Nu ne facem prea multe griji din pricina asta, ca doar si Capraru zice ca la sugarii de varsta mare o abatere de cateva sute de grame fata de grafic nu ridicca neaparat probleme. Atat timp cate este un copil vioi si bine dezvoltat in ansamblu, cred ca este totul ok.

Alexutza, Dudu a facut kk moale saptamana trecuta si, intrucat avea si febra 38 am crezut ca iese in sfarsit primul dintuc. Dar nu a fost asa; mai mult chiar, s-a cam reglat de la sine (am evitat anumite fructe: caise si piersici in perioada respectiva, i-am dat garnitura de orez la peste). Cred ca si de la caldura pot avea dereglari de genul acesta (sau de la apa plata 'statuta', cica!)

Apropo de peste, stiati ca exista un sortiment special pt bebei? Se gaseste in hypermarket (la Cora de exemplu), nu are oase de loc. Este cam scump (cam 40-50 ron pe kg), dar mamicile care l-au incercat spun ca merita.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

alexutza eu cred ca e de la caldura kk moale, mai ales daca nu au fost probleme pana acum de la fructe.
Andreea imi e atat de mila de Sebicu la cresa. Am o cunostinta educatoare si mi-a povestit ca pe cei de un anisor ii tin numai in patutzuri si ei se plictisesc si plang. In plus se imbolnavesc usor unii de la altii, sunt vesnic raciti. Nu vreau sa te demoralizez mai tare, pur si simplu imi e tare mila de pui, desi si eu am crescut la cresa. Si cred ca majoritatea din generatia noastra.

Nici eu nu am putut sta cu bebe mai mult de 20 de minute dimineatza, dar am recuperat seara. E groaznic de cald.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

'Neata!
Si eu am dormit rau azi noapte. Am tinut geamurile deschise la camera, dar nu intra deloc aer mai racoros. Abia acum a picurat un pic si este mai racoare. Dar parca nici nu se simte.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ignatica, chiar ne miram eu si cu mama, ca intr-o zi era la Brasov cu un grad mai putin ca la Iasi.
Adriana mica, eu am reusit sa o masor pe Maria: are 71 cm, dar greutatea nu. Daca papa bine Dudu, nu te ingrijora. Ai sa vezi la 10 luni cum mai sta cu greutatea.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In primul rand la multi ani Bucuriilor de 27!!!
Mexxa, nu te mai stresa, eu zic sa vorbesti deschis cu ambii parinti si sa le explici ca pentru tine e important ca ei amandoi sa fie prezenti la nunta ta. Si daca ai nevoie de ceva sfaturi si crezi ca te pot ajuta, te ajut cu tot dragul. Eu am avut nunta acum aproape 2 ani, asa ca inca mai tin minte niste chestii . Rochita ai?
Adriana, nu te stresa ca n-a luat Dudu in greutate, pe caldura asta oricum e cam greu...Important e ca papa bine si ca tu esti multumita de asta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Noi iar ne-am sculat la 10, fiindca maruca nu a atipit decat la 12 noaptea. Apoi la 3, 4 s-a sculat in plansete de kk. In fine, o noapte tropicala si agitata. Acum a iesit cu tati afara putin iar eu incerc sa imi iau micul dejun
In curand, nu stiu exact cand, nu voi mai putea intra pe forum ca ne inchid netul. Asa ca...pupici va spun de acum. De duminica incepem cu mutare, zugravit, termopane, deci nici timp nu as mai fi avut de forum.
Numai bine si sa cresteti mari!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Cucuoancea, spor la mutat si la treburi, te asteptam cat mai repede sa revii cu vesti despre voi, dar mai ales despre Maruca.
Forumul nostru pare sa fie in vacanta. Daca ar fi "sa strigam catalogul" ne-ar trebui multe randuri sa scriem numele mamicilor care nu au postat de ceva vreme si ne e dor de ele.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Hello, hello!

mexxa la noi la nunta am avut o perioada fff stresanta pt ca noi am organizat totul si cu banii tot noi, a fost f greu dar macar am facut cum am dorit noi. Daca accepti o parere eu as zice sa nu te complici cu cheltuieli prea mari pt ca dupa nunta sa ramai si cu ceva banuti, noi nu ne-am aruncat prea tare la cheltuieli fixe si am ramas si cu ceva bani dupa. Important e sa va placa voua si sa fiti voi multumiti ca pe toata lumea nu ai cum s-o multumesti.

Adriana si noi am avut perioade cand nu am luat in greutate, vreo 3 luni chiar si a fost ok, nu m-am ingrijorat deloc.

Ne plangem si noi de caldurile astea mari, azi-noapte n-am dormit mai deloc, a plans toata noaptea nu stiu daca de la caldura sau o fi altceva. Mai rau este ca nu prea mai accepta sanul din momentul in care am inceput cu formula, probabil ii place mai mult si ii curge mai usor, asta e, daca o fi sa se intarce singur n-am ce-i face, nu pot sa-l fortez, e baiat mare de acuma.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput