Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
MamiLili spune:
Lexi, ai fost plecata din tara? Ai cam lipsit cateva zile...
Mirabelac, ma bucur ca mai scrii din cand in cand. Il pupam pe frumuselul de David cu ochii ca maslinele!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Mai avem un dinte! 
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
anangel_lexi spune:
Mathias, felicitari pt. dintuc!
. Cati ai in total pana acum?
MamiLili, da, am fost plecata in interes de serviciu, dar n-am apucat sa vizitez nimic si am venit rupta de oboseala

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
scumpik_lui spune:

Hello, hello fetelor!
Asa imi era asa un dor de voi... nu am mai intrat de mult pt ca nu mai imi ajunge timpul.De o luna sunt singura cu Luca si imi este foarte greu, ca sotul a plecat la munca in Germania si vai de capul meu....
Am noroc ca nu prea mai gatesc ca nu am cui, eu nu prea mai manac ca vreau sa slabesc
, sotul nu-i, iar Luca nu mananca mai nimic, doar lapte, cereale si frcte cu biscuiti.De legume, supica si restu nici nu vrea sa simta miosul...a am uitat ca si branzica ii place.Nu mai stiu ce sa ma fac cu el sa manance si altceva.
Oricum ma bucur ca e sanatos si voios.Nu are deloc stare, vrea harjoana tot timpul daca se poate.
Ies zilnic cu el la plimbare ca asa l-am obisnuit,iar daca o zi nu ies ca ploua are o stare asa de nervoasa ca tre sa-l scot obligatoriu.Face kk la olita cam de o luna si cam tot de atata timp striga "mama" f clar, doar "tata" nu vrea si gata. Dintzuci nu avem, deci tot strirbi suntem si la 8 luni si ceva.
Cam atat despre noi.Sper ca ne-ati simtit lipsa si de acu sper sa intru mai des.
Va pup pe toate si pe bebei, binenteles.
O zi buna va urez!
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Am uitat......
Mathias felicitari pt dintzuc 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Ignatica spune:
lakioana multumesc de incurajari. E bine cand auzi cazuri concrete de iesit dintii tarziu, fra sa fi fost probleme.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Din punctul asta de vedere m-am linistit. Se pare ca febra este de la dintuci, am sunat dr. Mariei, iar urina un pic mai colorata este de la febra. Piureutzul de fructe nu l-a papat, a plans de fapt, dar a baut 120 ml lapte si s-a culcat. Dr. mi-a zis sa nu insist cu o anumita alimentatie si sa-i dau sa bea mai multe lichide (adica lapte).
MamiLili, felicitari pentru dintucul lui Mathias!
Scumpik_lui, te mai asteptam cu vesti despre voi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mirabelac, te asteptam sa ne scrii mai mult si mai multe, cum zic astia la TV, sambata sau duminica, cand nu esti la servici. E foarte bine ca se descurca "taxu" cu David, restul este floare la ureche.
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
Scumpik, Adriana, Mirabela vad ca e regula printre ai nostri sa nu pape mese mai consistente. Va incurajezpe voi si ma incurajez si pe mine ca e doar o perioada ( desi la noi dureaza de 2 luni
).
Mira ma bucur ca ne-ai scris. Nici noi, mamicile care stam acasa nu prea avem timp de forum, din cauza de bebei miscaciosi. Ma bucur ca taticul lui David se descurca bine, de rasfatz nu imi povesti, ca si taxu lui Davidutzu meu il ia din patutzul lui noaptea ca sa il simta langa el.
Mathias felicitari pentru dintisor, mai dati si la altii.
.
tanima ma bucur mult ca ne-ai scris,
lui Rares.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Ignatica, exact asta gandeam si eu: Bucuriile care au prea multi dintuci, sa dea si la altii.

POZE MARIA DIANA