Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Multumim de cafea, Eunice. Cristina cred ca o bea si ea, acolo unde este plecata. Noi ne pregatim sa iesim, ca arde soarele. Nici nu termin de strans paturile. S-au anuntat vreo 34 grade C. Un mizilic.
La noi a fost a doua seara cu febra, 38 cu 4.
Mama mi-a zis ca mie mi-au iesit dintisorii pe la 8 luni si ceva, cam cat are Maria acum.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eunice78

Pufymic, vrei si tu o masina de spalat vase? Sau ii punem pe baietzi la treaba?

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mamici de baieti, voi trebuie sa asteptati sa va aduca baietii nurori acasa sa va ajute la treburi.
Pupici!

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Eniko, asa-i si eu pe triburi, las calculatorul deschis, mai arunc un ochi, mai sterg un geam, mai dau o comanda; asta imi place la jocul asta ca nu trebuie sa stai lipita de el...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

Nu va mai plangeti de lipsa de dinti. Noi avem aproape 11 luni (fara o saptamana) si nici urma. Am inceput sa imi fac griji mari.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Nu iti mai face probleme!!! Fetitei nasilor nostri nu i-a iesit primul dintzuc decat pe la 1 an si 5-6 luni. A fost o fetita absolut normala, fara nici o problema de sanatate si nascuta la termen. Acum are toti dintucii. Si e absolut normala. Poti sa stai cat se poate de linistita

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY
Cucuoancea, revista se gaseste acum la chioscuri? Sau o astept pe cea din iulie?

Nu stiu daca se mai gaseste cea pe iunie (acolo suntem). In iulie nu am nimic, abia din august.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
EU sunt tot racita bine, suflu la 5 minute serpi si balauri, am capul cat o banita. De treburi, nu mai vorbesc. Si eu astept momrntul in care vor fi fetele mai maricele si ma vor ajuta. Fara gluma, Anei deja pot sa ii cer anumite lucruri - sa imi aduca din alta camera obiecte, sa isi faca patul etc.
Sunt fericita ca am dat jos 2 kg de luni pana azi nemaipapand seara, dupa modelul Andrei. Adica ultima masa la 18, dupa care doar ceai, apa si un fruct (para, piersica) Am redus si cant de paine. Dar dulciuri pap macar o data pe zi tot moderat. Am incaput in niste haine in care speram sa intru la anu

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare,

Va scriu de la serviciu in mare graba, noi stam la fel cu mancarea, nu mancam mai nimic, problema este ca nici lichide nu prea bea, i-am luat saruri de rehidratare de la humana, sunt cu gust de banane si le accepta de cateva zile, mi-era frica sa nu ajungem iar la spital cu dezhidratare. Drii zic ca nu papa de la anemie, are 10.5 Hb, inca n-am inceptut cu fierul pt ca mai suntem la regim.

In rest e tare vioi, a inceput sa repete silabe dupa noi, e tare simpatic, e un mic papagal, danseaza cand ii cantam, ce mai, ma topesc dupa el... imi pare rau ca nu sunt tot timpul cu el dar asta este, sta f bine cu taxu lui, se inteleg f bine si stau linistita la serviciu. L-a cam 'stricat' taxu, adica nu mai adoarme singur, vrea leganat, chiar pe picioare daca se poate, nu mai sta deloc in carut, vrea pe jos mai tot timpul, nici in brate n-are stare... asta este, nu mai zic nici eu nimic, important este sa fie sanatos, nu mai conteaza altceva.

Mi-e dor sa mai stau la taclale cu voi, imi aduc aminte de vremurile bune cand pierdeam toata ziua pe forum, acum abia am timp de mine si de copil, cand ajung acasa il preiau eu si pana la 11 cand adoarme nu mai sta o clipa. I-am luat si tricicleta, e innebunit dupa ea, e mai nasol ca nu pot sa-l las deloc nesupravegheat in ea ca iese si se apleaca tare, e tare curios si poate f usor sa se rastoarne.

Pup mamicile si BUCURIILE.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Cucuoancea, 2 kg. in nici 6 zile. Dar e minunat! Eu cu greu ma indrept spre al 4-lea kg. dat jos intr-o luna si ceva.
Eu am sa caut, totusi, revista, ca luna iunie inca nu s-a terminat.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Multumim frumos tuturor celor care ne-au felicitat pt. dintuc.
La multi ani tuturor Bucuriilor de 22!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Felicitari AdinaF pentru botez! Bine ai revenit!

Felicitari Andra pentru MAMA!

Nici eu nu mai mananc nimic seara, dupa ora 18. Ehh de fapt mananc doar o inghetata de la Betty. Am slabit un kil intr-o sapt.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput