Bucurii de sept - oct 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
AdinaF spune:
buna fetelor!
ne-am intors ieri din romanica dupa o calatorie interminabila (21 de ore intr-o bucata).
Dupa cum anuntasem, am facut acolo botezul copilasilor si credeti-ma ca sunt mult mai impacata acum cand stiu ca am facut pasul acesta - desi din fire nu sunt f. bisericoasa.
copilasii au fost cuminti ca niste sfinti,chiar si cand li s-a aplicat un canceu de apa pe cap, mai sa nu-i recunosc si au facut si progrese -alex umbla acum sprijint cu o mana de canapea si fratele lui a devenit gelos, incearca si el dar e mai repezit asa ca s-a ales cu nu cucui frumos.
cred ca cel mai important e faptul ca au pierdut frica fatza de straini, datorita faptului ca au intalnit extrem de multe persoane si au fost luati in brate si rasfatati de toata lumea. Sper sa ramana asa. fiindca nici pe la noi nu vine aici f. multa lume - de cand am bebelusi chiar mai putina ca de obicei.
Am regretat doar ca efectiv n-am reusit sa ma intalnesc cu clujencele noastre, Floricel si cristinaGoji dar nu am reusit sa ma organizez cum mi-as fi dorit- e si greu cand toata lumea trage de tine, si eu am neam numeros 
Cand o sa descarc pozele le postez aici pt eternitate.
va pup pe toate si o seara faina.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele!!!
Am un moment liber si am zis sa mai apucmacar sa va mai zic cate ceva depsre noi!!!
Am reusit sa recuperez 5 pagini
...si acum sa raspund 
Roxanae - multi
ici ca nu ne-ai uitat!!!
Cristina - Doamne, groaznic cu accidentul, noi il tinem pe grasan in scaunul de masina dar fara centura ca se apuca si o roade si se inconvoaie dupa ea, dar acum cred ca va trebui fortat sa stea cu tot cu centura aia !!!!![]()
Mexxa - aceeasi problema cu patutul o am si eu, adik mi se pare extrem de jos si tot asa nu am gasit saltea pe dimensiunile patutului, am pus dedesubt 2 pilote, apoi barele alea de sustinere, apoi salteaua initiala a patului, lenjeria si gata..dar tot jos mi se pare!!!
- acum merge, dar nu stiu la iarna cum va fi!!!
Adriana - si noi suntem cm in aceeasi situatie, adik nu mai mananca la capacitate maxima, si de vreo 2 zile are 1-2 scaune pe zi apoase...m-am gandit ca o fi caldura de vina, dar eu stiu???si eu m-am gandit tot la enterocolita...dar mai stau sa vad cat tine faza asta, i-am dat ceai de menta, mucilagiu de orez, branzica cu banana si am eliminat pe perioada scaunelor astea moi sucul de fructe si orice alt fruct in afara de banana si mar copt, si iaurtul de fructe.
In rest suntem bine, mai avem inca un balcon si o camera de definitivat si apoi putem pleca linistit in concediu (sper!!!)
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
gabitzica spune:
Am vazut poze.. lilina sunteti o familie frumoasa. floricel, roxi e ca o papusica.
Adina bine ai revenit.
Vad ca nu sunt singura depresiva din cauza ca nu reusesc sa le fac pe toate. Nuam apuca sa povestesc pentru ca nu mai termin
Eloise, felicitari lui Vladut pentru "mama".
GETY spune:
Am revenit, ca nu am apucat sa scriu tot ce aveam de scris.
Voiam sa-l felicit pe Vladutz al Eloisei, care este foarte harnicutz, incepand cu dintisorii.
Cucuoancea, revista se gaseste acum la chioscuri? Sau o astept pe cea din iulie?
Ignatica, Adriana_mica tinem pumnii sa treaca faza asta. Si eu tot piureuri de legume, ii mai fac mamaligutza, pana acum mi-a papat bine, doar azi nu prea a mancat fructele. Oi vedea maine.
AdinaF, bine ai revenit. Asa e, botezul e ceva special, se intampla ceva atunci, ceva special. Nu pot sa descriu. Sa vezi de-acum competitie intre frati: care merge mai repede, care papa tot, care... etc.
Noi am fost in Selgros, m-am uitat la preturi la borcanele, care-s la fel ca intr-o farmacie in care am intrat recent si am cumparat pentru Maria o barcutza pentru la mare si o mingiutza de care a foarte incantata.
Va urez sa aveti o noapte buna!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Alexutza, spor la treaba in continuare!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
roxanae spune:

Eloise felicitari pt. mama.
Si eu ma topesc toata cand ma striga chiar daca sunt suparata pe ea ca e asa posesiva.
Nici Rebecca nu are dintisori - dar nu sunt nerabdatoare ca si Dianei i-au iesit dintii tarziu si are o dantura perfecta.
la tot
si O NOAPTE LINISTITA!
eunice78 spune:
Buna dimineatza! Cafea la toata lumea
! Atentie ca e inca fierbinte!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
eunice78 spune:
Nu se poate, am reusit sa intru eu prima, ce ma bucur, mai ales ca nu am intrat demult. Am citit asa pe diagonala, raspund la ce am retinut.
Cristina, imi pare tare rau pentru accident. Sper sa va reveniti repede din soc. Eu am avut unul in urma cu 10 ani si nici la ora actuala nu conduc. Am facut scoala in 2002 in facultate, ca se facea obligatoriu la noi, dar , ca sa va faceti o idee de ce interesata sunt de sofat, nici in ziua de azi nu am fost la politie sa imi ridic permisul.
Alex, spor la treaba.
Marina, felicitari pentru colaborarea cu Mami.
Gety, stai linistita ca o sa iasa si dintzii. Se zice ca e si in functie de cum a fost la parintzi, dar la noi a fost ca o medie asa: mie mi-au iesit dintzii la 2 luni, sotzului la 1 an si 2 luni iar copiilor la 9 luni, resp 8 luni jum.
In fine, fara dintzi sigur nu ramane.
La treaba cu spalatul vaselor: daca nu mi-a dat DD o fata sper sa imi dea macar o masina de spalat vase, una care sa calce singura etc
.
Tanima, Floricel, luati-le pe rand, ca altfel nu se poate. Mai odfihniti-va si nu incercati sa le faceti pe toate voi. Cereti ajutor. Asta o spun eu care la primul copil nu lasam pe nimeni sa se apropie de copilul meu ( ca nimeni nu stia sa se ocupe de el ca mine), la mine in casa numai eu calcam , faceam curat, etc, pt ca, evident, nimeni nu le facea ca mine ( aveam pasarele multe, de fapt stoluri intregi
). Acum mi-au trecut: accept orice ajutor, si e muult mai bn desi vine ff rar ajutorul asta.
Xandrutza, tu ce mai faci? Triburi, triburi? l-am capiat pe barbatu-meu, cum deschid ochii dau drumul la calc, noaptea eu il inchid.
Felicitari pentru botez gemenilor, intr-adevar un pas impotant in viatza.
Si, nu in ultimul rand, La multi ani! tuturor bucuriilor care s-au serbat cat am lipsit eu si care se serbeaza azi.
Noi suntem bine, avem 2 dintzi, asteptam sa plecam la mare si apoi la munte. Ma voi intoarce acasa la 1 septembrie cand voi merge la servici. Toma a reusit sa se ridice in genunchi si daca il tin un pic de manute e imediat in picioare si cand il asez in fundulet plange. In rest sta pe burta si se ridica in maini si vf picioarelor, pozitia pentru flotari. Numai ca el adopta o pozitie incorecta ca sta cu fundul tare sus, degeaba ii zic eu ca nu asa se fac flotarile
.
eunice78 spune:
Lilina, probabil ca ii ies dintzi.
Ramo, Lexi, felicitari pt dintisor.
Eloise, felicitari si voua, abia astept sa il aud si eu pe ptic spunand ceva constient, cu adresa.
Pufymic, vrei si tu o masina de spalat vase? Sau ii punem pe baietzi la treaba?
O zi buna va doresc!

.