Bucurii de sept - oct 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by eloise

Salutare!

Eu sunt tare fericita! De vreo 2 saptamani Vladut a inceput sa strige "mam-mam" cand plecam din camera, printre hohote de plans, dar nu m-am grabit sa "omologhez" asta drept primul lui cuvant. Acum de cateva zile zice clar "mama" si "tata", se uita in ochii nostri cand ne striga. Astazi a fost extrem de dulce, ne-a strigat de 1000 de ori, pe mine cel putin m-a dat gata, nu-l mai pot parasi nici o clipa, ma topesc pur si simplu cand il aud strigandu-ma "MAMA"... Daca atunci cand plangea si nu ma lasa sa fac un pas afara din camera ma mai si enervam (normal, zic eu ), acum ma da gata si ma intorc la el in secunda 2. Deci cum va spuneam sunt.... E indescriptibil de frumos sa iti auzi puiul spunandu-ti "mama"...

[b]Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">[green]Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mexxa, ai incercat sa cauti ofertele pe internet?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Gety ce oferte??Eu caut multe pe net, dar nu inteleg la ce te referi

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Andra wow, felicitari pentru primele cuvintele adresate. bravo Vladutzu.

Gety eu sper sa fie totul bine cu dintii astia. Cred ca de-asta am si probleme la masa de legume. Nici eu nu as mai suporta acelasi gust de mancare blenduita. Oricat incerc sa ii diversific meniul, sa i-l fac mai bun, tot gust de maclavais are. David nu mai papa aproape deloc legumele la pranz, decat fortat sau pacalit, nu va mai descriu scena, cred ca v-ati plictisit deja. Oricum mai mult de 130-150 nu cred ca papa. Si inainte dadea gata 250 ml in 10 minute. In rest toate mesele decurg ok. Si nu e de la caldura. Daca ii dau iaurt sau altceva la pranz papa de stinge.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Ignatica, zici ca David este frate cu Dudu!

Apropo de mancare, eu sunt chiar ingrijorata: Dudu manca pana de curand de toate: supite diverse, ficatel, ou, legume diverse, mamaliguta cu branzica, budinci, fructe, iaurt, biscuiti. De aproape o saptamana a inceput sa nu mai manance cu pofta; daca este vreunul din felurile lui preferate (adica mamaliguta cu branzica) papa tot, dar altfel a ajuns sa manance cam jumatate din cat manca el de obicei, inclusiv lapte; iar kk face un pic mai pastos decat facea el de obicei Am crezut ca este din cauza caldurii, dar atat timp cat mananca doar anumite mancaruri... Iar dureri gingivale nu par a fi, intrucat nu se manifesta ca si cum l-ar durea ceva in cavitatea bucala. Poate fi enterocolita, sau altceva similar care il determina sa nu manance lapte sau legume?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:

Eu mi-s din ce in ce mai descurajata. Toata lumea are dintuci, numai noi nu?
Merg la ea, ca ma striga, apoi revin.

POZE MARIA DIANA

Curaj, fetita verisoarei mele are un an si un singur dintisor
Cica ii ies mai repede dintii daca le dai calciu dar nu sunt sigura ca e bine sa le dai calciu asa fara analize....

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

Nu va mai plangeti de lipsa de dinti. Noi avem aproape 11 luni (fara o saptamana) si nici urma. Am inceput sa imi fac griji mari.
Floricel si eu ma simt foarte alomerata, dar incerc sa le fac pe rand pe zile si ma straduiesc sa nu neglijez chestiile mai importante. Mai degraba las casa varza, dar ies cu bebele afara. Dar eu am noroc ca sunt singuratica si nu vine nimeni in inspectie Capul sus, o sa fie bine. Se fac bb mari si sa vezi ce ajutoare o sa avem.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Da, da, ma bucur ca am fetita ca o s-o pun la spalat de vase
Ma gandesc ce s-o face Pufymic...

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Lilina crezi ca esti singura in situatia asta? Te inseli. Eu am mai bine de o saptamana de cand nu mai dorm noaptea, ziua Rares nu mai doarme decat 2 reprize de cate 40-50 de minute (la un moment dat dormea si 2.30 minute odata), nu mai mananca decat daca ii dau te miri ce jucarii si vesele (linguri, castroane, cani) sau orice ii atrage atentia si mananca ca un mare porcusor, scuipa toata mancarea (inclusiv piureul de fructe care era preferatul lui). Am momente cand simt ca nu mai pot, imi vine sa plang, sa ma dau cu capul de pereti, simt ca nu mai fac fata, am o perdea de calcat de o saptamana si nu mai reusesc sa o calc, de terminat curatenia de cand ne-am intors acasa dupa zugravit nu mai spun ca nu cred ca voi mai termina anul asta, am un geam pe jumatate racait de mizerie, rufe in lighean la inmuiat de o saptamana, camasi necalcate, carne pusa la dezghetat de 3 zile pe care o arunc direct, am ajuns sa mananc ceea ce nu mi-a placut niciodata: mezeluri. Vrei sa vezi un om depresiv: iata-ma-s. Nici noaptea nu ma pot odihni nici din cauza lui Rares care se trezeste de 20 de ori pe noapte si nici din cauza gandurilor ca stiu ca am multe de facut si nu mai am cand. Saptamana asta i-am spus lui tati sa stea mai aproape de casa sa vina seara acasa ca altfel nu mai raspund de faptele mele, asa ca din fericire macar seara am un pic de sprijin, dar inca o gura la masa si deci alta problema: sa fac mancare zi de zi, ba felul 1, ba felul 2, dar macar stiu ca seara mai sta tati cu bomba atomica. In plus Rares nu sta singur o secunda, trebuie sa il tin in brate si asa se joaca, din brate de la mine, rar reusesc sa il mai pun jos langa mine si sa se joace si el singur, si atunci ii dau oalele din bufet, linguri, sticle...
Daca voi gasiti vreo metoda prin care sa ii consum energia lui fi'miu mai usor sa imi dati si mie de stire, ca eu deja nu mai stiu cum sa il obosesc mai tare ca sa doarma si el mai mult si sa pot face si eu treaba.
Aaaaaaa, deja fug ca iar s-a trezit dupa 30 de minute. Suuupeeeerrrrr!!!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by mexxa

quote:

Mexxa, ai incercat sa cauti ofertele pe internet?

POZE MARIA DIANA

Gety ce oferte??Eu caut multe pe net, dar nu inteleg la ce te referi

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Andreea, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Eu alesesem modelul de patut pe care l-am facut la comanda, iar pe un site am facut comanda de o salteluta pentru el. Tin minte ca scria ca se fac si la comanda (cred ca si de dimensiunile pe care le doresti). Zic eu.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

seara buna bucurii si mamici

pt ca nu am intrat de mult, ii urez si eu (cu intarziere) La multi ani Andreea! sa ai parte de mult noroc, fericire, sanatate si multe impliniri alaturi de Sebicu tau si de cei dragi tie!

Lilina, sunteti o familie tare frumoasa! La multi ani alaturi de sotul tau si de puiutul vostru!

ehe, vad ca tot mai multe mamici au ajuns in pragul disperarii (floricel, tanima...) Cam la fel ma cuprinde panica si pe mine cand vad ca nu mai pot face nimic de asta mica, de aceea de cate ori am ocazia ma duc la parinti, unde stau tare relaxata si mai am si eu timp de mine

Ozana, abia astept sa-mi cumpar revista sa vad articolul si poza cu cele doua frumuseti ale tale

trebuie sa fug, iesim la plimare
aaa, sa nu uit avem un Iepuras, dupa lupte seculare cu scaune moi si dese( nu diaree), refuz de mancare si febra 40, in sfarsit a iesit.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cristinaGoji, xandrutza, pufy, sympa, gety, roxanae, mamilili, eloise si ramo

Vladone e tare agitat de vreo 2 zile
de mancat, manaca bine, in rest nu vrea sa stea locului 2 secunde
si nici la mine in brate nu prea mai are stare
nu stiu ce sa-i mai fac...ma doare capul de la chiraielile lui

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput