Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Itzy, ai cumparat Bioderma de la farmacie?
Fatza fetitei mele s-a curatat, sunt asa de fericita, cand o vedeam cu patutele alea pe fatza, plangeam de suparare.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Am folosit si noi Bioderma, luata de la Sensiblu - 400.000

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eram sigura ca uit pe cineva...Susa - am vazut un Lucas pe olita (imi place modelul asta, unde ai gasit asa??? - am mai vazut una cam la fel la Matti) - era somnoros sau il orbeste blitul???? de la noi!!! si poate intrati mai des!!!

Beatrix - nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau cand il stii asa mic si departe de tine mai toata ziua, cu altii cre s ocupa sau nu prea de el...legile astea stupide

MamiLili - cum mai stai cu durerea ????
Xandrutza - la tine cum e???s-a mai calmat????

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumesc, mamici iubite!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAMINA, multi ani, sa fii fericita si sanatoasa ca sa poti sa le duci pe toate cate ai. Imi e dor de tine, scrie-ne!!!! CATA-ADR, la multi ani colega noastra mai tinerica, unde esti, nu ai mai scris de o vesnicie...

Noi suntem bine, ne pregatim burtile pentru petrecere!

Cristina, eu am tot incercat sa o culc pe burtica, dar pur si simplu racnea cat o tineau bojocii. Pana intr-o seara (nu mai incercasem de vreo luna) cand eram asa de nervoasa inact am pus-o oarecum cu forta si nu am lasat-o pana a adormit

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

MARINA, CATA, TANIMA!!!!!!!!!!!!!!!

Itzymi-a fost dor de voi!....si-asa zici ca va torturam cu dulceturile?

Beatrix e adorabil Eric!Tare frumusel cu ochelari!

Lili cum te simti?Te mai doare maseaua? sa treaca!(Ketonal ai incercat???)

Susa frumos Lucas(Nicolas nu sta nici o secunda pe olita....vad ca seamana cu frate-sau), frumoasa casuta!S-o stapaniti sanatosi!

AdinaF si la noi e la fel cu ne-statul la imbracat/pus scutecul......jale adik!Noroc ca ii mai putem pacali cu cate o jucarie....

Revin....trage al mare de mine....
Ps. intreba cineva de mamici care se confrunta cu dermatita atopica la bb.Usorlili e una dintre ele.....(chiar asa sunteti bine???)

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Gety, Alexutza si Sephora felicitari pt bucuriile vorbarete!

Gety si Lexi, aveti acum "baietei" tare dulci

Lilina, unde mergeti la mare?

Eunice si noi tot la 2mai stateam si la vama plaja ...Anul asta o sa optez pt o statiune cu multa umbra.

Itzy, drum bun si distractie maxima .

Ramomar, pe unde esti?

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Marina, la multi ani!!!

La multi ani Tanima si Cata_adr!

Saru`mana de cafea, Cristina!
Alexutza, mi-e putin mai bine acum, am reusit sa dorm pana la 9, culcata la 2... ma mai sageata din cand in cand, ma doare si ochiul acum, uff...
Citesc ce ati mai scris si revin...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit!.....cu poze noi cu cheliutele mele!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Multumesc pt aprecieri.

Itzy, lista este lunga, dar as vrea sa iti mentionez doar acteva chestii foarte importante, care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul vostru:
- crema cu factor de protectie solara si palariute
- protectie impotriva tantarilor (gasesti speciale pt copii la Chicco - sunt cam scumpe: aparat cu ultrasunete si / sau roll-on cu o solutie)
- medicamente: antitermice (Nurofen, Panadol, Novocalmin), Smecta, termometru, Calgel / Dentinox, pompita de nas si Sterimar, supozitoare cu glicerina
- multe tricouri si maieuri de schimb
- pijamalute subtiri si groase
- apa plata

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

LA MULTI ANI OZANA, TANIMA SI CATA-ADR

Silvia super casutza voastra, mi-a placut foarte mult. Cred ca lui Lukas ii va prinde bine sa stea la curte.

Adriana mi-au placut tare mult pozele cu Dudu. Ma bucur mult ca puiul se reface bine in urma displaziei. Stai linistita, noua tot timpul medicii ne-au recomandat sa nu il fortam cu nimic pe David si asa am facut. Vei vedea cand va veni timpul sa se ridice, nu va fi de oprit. Toate la timpul lor.

Pufy nu reusesc sa vad tunsulicile.

Lili imi pare rau ca nu au disparut durerile. Of, poate nu ajungi la operatie.

ozana super tortul Anei. Ce fain erau toti sarbatoritii asezati cu torturile in fatza.

AdinaF cand shimb pempersul eu ii dau lui David sa se joaca cu ceva foarte "interesant", la care nu prea are acces de obicei gen: telecomanda, tel mobil sau vreun tub cu creme etc., oricum ceva care sa il atraga timp de 10 secunde. Dar nu functioneaza intotdeauna.

Fetelor, David nu mai papa deloc, numai pacalit. Sta la masutza si se joaca cu ceva si numai asa reusesc sa il hranesc cat de cat. Nu stiu ce sa ii mai fac, dureaza cam de o luna, am impresia ca il imbuib. Oare sa mai scot din mese? Ma gandesc ca poate daca ii dau la 10 doar o jumatate de banana sau o jumatate de mar, poate papa mai bine supa la pranz. Azi spre exemplu i-am facut la 10 vreo 3 combinatii de papaica si a mancat numai printre plansete pentru ca ii varam linguritza in gura, incerca sa scuipe tot afara. Am trecut prin toate starile, l-am dojenit, i-am cantat, l-am luat in brate si am incercat sa ii dau asa pe genunchii mei. Mi-e mila de el, am impresia ca il chinui cu mesele astea. In afara de iaurt, nimic nu papa cu placere, numai pacalit.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutareee...

Lili DA pentru maine...si mamica de la fulguleti e cumva Loredana mi-ar face placere sa fie ea...chiar daca stau la cateva blocuri de ea nu apucam sa ne vedem ca bb nostri au program diferit

Noi ne pregatim ca mergem la o cununie civila...sper sa nu ne ploua.
Pupici si revenim diseara.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput