Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:

LA MULTI ANI! MARINA, TANIMA_I2002, CATA_ADR. Sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in viata.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Hey, nu-i nimeni la
? E am revenit in mai multe minute si voi tot nu ati aparut?
La multi ani Tanima si Marina!!!
La multe luni pentru Adelina Oana!!!
Vazut si eu tunsulicele de Lexi si Gety! Felicitari pentru prima freza!
Itzy - distractie faina in Delta! Ce curajosi sunteti sa mergeti cu bebe acolo. Mie mi se pare ca e la capatul lumii
Lilina - si voua distractie faina la mare!
Eunice - si voua distractie mare! La voi chiar tre' sa fie distractiv cu 2 prunci dupa voi![]()
MamiLili - sa-ti treaca durerea cat mai repede si sa scapi de operatie!
Pufy - zici ca ai un catelus? Ce zici tu ca eu am 2?![]()
Alexutza - tu cum plimbi catelusa? Cu tot cu Gabriel? Eu inca n-am avut curajul sa ies singura cu amandoi, ca al meu caine cand vede vreo pisica sau vreun caine trageeeeee, da' trege tareeeeee, cu toate cele 40 kg ale lui si vreo suta tone forta
Sau cateaua ta e cuminte? Eu cred ca asa noroc am, cum ii tat'su, asa-i si copkilu' asa-i si cainele. Of-of.
Marina - ma bucur ca ai gasit metoda somnului pe burtica pentru rezolvarea problemei cu somnul Cum te-ai gandit sa incerci? Sau de ce nu ti-a venit in cap sa incerci sa faci asta mai de demult? Eu inca din prima luna am observat ca pe burtica doarme Vladut mult mai bine, asa ca numai asa-l culcam.
AdinaF - si noi intampinam mari dificultati la schimbat de pampers. Cel mai des o fac cu copilul in picioare, mai grav e cand e kk... , distractie maxima, mama plina de kk, scutecul de pe masuta de infasat, plin si el, copil plin si el, pe manute, picioruse, cateodata si par... E dezastru!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Vreau si eu cafea, ca s-a mai racorit afara si e alta viata.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, eu in principiu vin, dar sa vedem cine ni se mai alatura.
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Am uitat :
Sephora - felicitari pentru MAMA!
Adriana mica - Dudu al vostru parca-i o papusa!
Beatrix - bine macar ca s-a obisnuit si-i place la cresa! Mai greu iti e tie ca nu esti cu el mereu, dar ce sa-i faci, asta e UE! Sa va treaca febra cat mai repede. V-am vazut in poze, parca s-a mai grasunit Eric! Ce-i dau de mancare la cresa? Trebuie sa-i duceti voi de mancare sau gatesc ei acolo?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!
wOW-Dar cate ati mai scris si foarte utile listele alea de medicamente si chestii pt bebe pt vacanta...Lilina, Itzy -
- chiar ne-atidat o mana de ajutor!!!
Itzy - distractie placuta in Delta si sa reveniti cu pozeee...
Despre schimbatul pampersilor - la noi se duc lupte greco-romane - il mai pacalesc cu cutia cu servetele umede sau cu telefonul meu
, ca altfel nu as putea sa ma descurc ever!!!
Cristina - numai eu plimb cateaua, este bichon, talie mica, cand era grasanu' mic ieseam cu marsupiu si cu lesa intr-o mana cu cateaua
, acum ies cu carutul de 2 ori pe zi si cu cateaua cu hamul si lesa legata de carut...daca ne-ai vedea ai muri de ras
...toata lumea zice ca nu am doar un copil, ci 2
- de cuminte este relativ, adik sta in lesa, merge pe langa carut asa disciplinata (ca la cati papuci a luat pe spinareeee, numai ea stie
), dar daca ar fi sa o las libera imi ajunge intr-o sec in strada alergand dupa pasarele sau motociclisti
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
Am mancat, am baut cafeaua, suntem in forma. Ne pregatim de plecat la cumparaturi.
Beatrix, daca imi pare rau de ceva din vremurile demult apuse, este modul in care aveau grija de copiii nostri la cresa. Sora mea a fost de la 3 luni data la cresa si era totul foarte bine.
Sephora, bravo! lui Matteo pentru mama. A mea a inceput cu tata, cu nuanta spre dada, taica-su e tare mandru, a spus si la servici.
Susa, l-ai lasat in pielicica goala. O sa faca si la olitza. A mea face dimineata, imediat ce se trezeste. Si ziua o mai prind, dar o vad, ca se screme (scuzati, zic si eu, ca si Lakioana). Frumoasa casa, sa fiti fericiti in ea. Mie mi-a placut arhitectura, am mai vazut o casutza, aici pe forum, cu arhitectura frumoasa.
AdinaF, la fel si a mea, incepe sa se intoarca pe o parte, pedaleaza, cateodata se enerveaza... Tu trebuie sa ai rabdare, insa, pentru 2.
Sandra, ai revenit si tu. Plimbareato. Cateodata mi se pare ca toata lumea pleaca si numai eu stau pe loc, acasa.
Cine se pricepe, nu puneti si listutele Lilinei pe prima pagina?
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Sephora -felicitari pt ma-ma!!!
- cum mai e Matti???cum merge cu peritolul?? 
MARINA - LA MULTI ANI, multa sanatate, forta, rabdare si sa te bucuri de mandretile tale de fete cucuiete!!!!
Mirabela - pe unde esti???la servici??? ati reusit cu masina???
Ignatica - stii ce nu am mai vazut cam de multisor...niste poze cu David....please....pune si tu cand ai putin timp liber 
Tanima - sunteti bine????mai intra si mai zi-ne 2 vorbe!!!
Roxanae - credeam ca de-acum mai intri, macar pe seara sa ne mai zici despre fete.....unde esti??
Usorlili - nu ai mai zis nimic de mult timp.....Tudor e bine???
Crisnemes - sunteti bine??? 
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
eunice78 spune:
Buna dimineatza! Nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris dar revin mai tz.
LA MULTI ANI! MARINA, TANIMA_I2002, CATA_ADR. Sa fiti sanatoase, iubite, sa aveti copii ascultatori si destepti, sa vi se indeplineasca tot ce va doriti voi.
Gata, ca plange sefu.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
GETY spune:
Itzy, ai cumparat Bioderma de la farmacie?
Fatza fetitei mele s-a curatat, sunt asa de fericita, cand o vedeam cu patutele alea pe fatza, plangeam de suparare.
POZE MARIA DIANA