Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxutza, acum am venit si noi acasa. E super bine afara. Sunt vreo 20 de grade si ne-am racorit si noi. La mine aici pe net anunta ploaie, poate e un semn de belsug pentru proaspetii insuratei. Casa de piatra!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Pufymic, eu nu pot vedea pozele....
Mirabelac, asteptam vesti si de la tine. deja a inceput sa se faca strigarea la catalog.
Mamiiiiici, unde sunteti?
Eu imi salvez listutzele date de voi.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Pufy nici eu nu vad pozele.

Gety, multe mamici sunt ocupate cu triburile . Tu intrebai de Sims2?

Lilina, de ce este necesar certificatul de nastere in vacanta? (in lista ta am vazut)

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

MamiLili, stai, ca eu mi-s veterana in problemele cu dintii. De ce sa te operezi? Si mie imi curata un canal maine la o masea si mi-a zis ca-mi scoate, poate, si nervisorul, desi e ciudat, ca nu m-a durut deloc, nici chiar cand mancam dulce.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Sandra, cred ca e necesar certificatul, sau macar o copie, ca sa arati ca e copilul tau si nu l-ai furat de la cineva. Zic si eu.
Da, eu intrebam de Sims 2, mie mi s-a parut beton, inca il am pe calculator, dar de vreun an nu l-am mai jucat, din lipsa de timp.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI AAAAANI
OZANA
TANIMA
CATA_ADR
sa fiti sanatoase, sa aveti noroc si nenumarate bucurii de la puiutii vostri!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am vazut poze frumoase cu Lucas concentrat pe olita si o casa frumoasaaaa!!! Sa stapaniti sanatosi casuta si sa petreceti cei mai frumosi ani din viata in noua locuinta!

De asemenea l-am vazut pe Eric de Beatrix cat de mare s-a facut si ce frumusel e!

mamiLili, multumesc muuult

Pufy, nu se vad pozicile!

Multumim tuturor pentru complimentele la adresa Mariei!
Si nu in ultimul rand la multi ani Marina, Tanima si Cata! Sa fiti sanatoase si fericite! Si, de asemenea, la multi ani Bucuriei Adelina Oana pentru cele 9 lunite! Alina_morostes, poate mai treci pe la noi sa ne spui ce face frumusica!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumim, multumim Hai ca azi cum mai intru, cum mai multumesc...Masa si dansul mai pe seara.

Gety, pai pe certificat nu e si poza...asa ca...ar putea bine merci sa fie alt copil Eu cred ca Liliana s-a referit la cei care pleaca in strainatate...zic si eu.

Pufyyyyyyy, nu se vad pozele!

Adriana, am vazut ca l-ati pozat pe Dudu cu Pelesul, he, he, si noi am pozat fetele acolo cand am fost acum 3 saptamani.

Mai, eu sunt tare trista. Tot am spus sa nu aduc vorba, dar nu pot. Ieri mi-am descoperit printre mamicile de la gradi o fosta colega de scoala generala, dar in loc sa ne bucuram depanad amintiri am aflat ca sotul ei e pe moarte in urma unei lovituri la cap primita de la un individ care l-a talharit pe strada acum cateva luni. De atunci e in moarte cerebrala si nu mai are nici o sansa Toata noaptea m-am rugat la Dumnezeu sa ii redea tatal micutului baitel de 3 anisori, fiindca numai o minune l-ar putea salva. Doamne, ce dura e viata si cat de neputinciosi suntem in fata ei. Iar despre bestiile umane....legea e muuuult prea blanda. Cu ce DREPT sa iei viata unui om, a unui sot, a unui tata...pentru un portofel???????????????????

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufy ai facut pozele publice?

Adina, si la noi schimbatul pampersului e cu mare tam-tam. Trebuie pacalit cu jucarii, taxu ii arata carti cu poze in timp ce eu "actionez", altfel se intoarce si se suceste in continuu. Imi imaginez ca la tine bataia de cap e dubla.

Beatrix chiar asa, daca ai angaja o bona n-ar fi mai bine? Am vazut pozele lui Eric, e o minune de baietel. Imi place si calitatea fotografiilor, stiti cum sa-l suprindeti. Si tu arati tare bine!

Lili tare rau imi pare ca suferi atat cu dintele acela. Sper sa treaca repede-repede si sa nu fie nevoie de interventie. Of! Cosmar curat durerile astea de dinti! Nici eu nu le-am experimentat pana acum, dar din cate inteleg, asta nu inseamna ca voi fi scutita.
La intalnire ma anunt si eu. Vine si prietena mea raluca, cu fetita ei, Maria. Sa speram ca nu va ploua. Vad ca vremea s-a racit brusc. Racoare am vrut, racoare avem

Susa e tare dragalas Lucas cum sta el pe olitza. Si aveti o casutza minunata, s-o stapaniti sanatosi!

Uploadez si eu acum niste poze noi, poate va era dor de frumosul meu fiu

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE! ADELINA Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa. Alina, poate pui vreo pozica - doua cu o Bucurie de 9 luni.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput